Plata facturii Avon

Plata cea mai rapida se face la BCR, unde se plateste un comision de 0.6% din valoarea facturii tale. Daca intarzii cu plata sau daca trebuie sa platesti in avans, cel mai indicat e sa platesti la BCR.
Fara comision puteti plati la bancomatul City Bank precum si la Banca Transilvania cu cardul, daca aveti cont la aceasta banca.

Comanda se mai poate plati la CEC, Garanti Bank, BRD sau la posta daca o face pe calculator, daca se face prin mandat postal,lata o sa intre in 5 zile lucratoare.
ATENTIE! Reprezentantilor si Liderilor care isi depasesc termenul de scadenta a facturii, li se vor factura penalitati in cuantum fix, in functie de vechimea debitului.

Astfel, pentru acei Reprezentanti care si-au depasit termenul de scadenta cu:
4 zile, li se va aplica o penalitate de   7 lei
16 zile, li se va aplica o penalitate de   8 lei
45 zile, li se va aplica o penalitate de 10 lei.
Valoarea penalitatilor este cumulata in situatia inactivilor de doua si de trei campanii! De exemplu: daca un Reprezentant este inactiv de o campanie si are o factura neachitata cu termen scadent depasit, i se va aplica o penalitate de 7 lei, iar daca va ajunge inactiv de doua campanii va avea o penalitate in plus fata de cea anterioara de 8 lei, adica 15lei. In cazul celor inactivi de trei campanii se va aplica inca o penalitate de 10 lei, in total avand de plata 25lei, cu titlu de penalitate!
Aceasta penalitate va fi aplicata pe factura odata cu urmatoarea comanda plasata, iar in situatia in care nu va mai exista aceasta a doua comanda, penalitatile vor fi facturate separat. De asemenea, acei Reprezentanti care vor intra in BadDebt, vor avea aplicate penalitati in cuantum de 25 lei, plus o taxa de administrare a contului de catre agentiile de recuperare externe.



546 comentarii pentru “Plata facturii Avon”

  1. Claudia F:

    Buna Katy,
    Nu stiu sa zic ce se intampla exact daca nu platesti.Stiu doar ca va fi data in judecata.

  2. Claudia F:

    Buna Alina,
    Te duci si platesti factura daca nu vrei sa ai probleme.

  3. M. Stefania:

    Buna!Am pierdut din greseala factura. Cum pot plati fara ea?

  4. Claudia F:

    Buna Stefania,
    Poti merge cu o factura mai veche sau doar cu numarul de reprezentant si suma la paypoint sau BCR sau Garanty Bank.

  5. Renata:

    Buna! As avea si eu o intrebare… Este vreo modalitate de a plati cu card Visa cand depui o comanda la Avon?

  6. Claudia F:

    Buna Renata,
    Verifica pe cont in sectiunea „contul meu – plata cu cardul” si ar trebui sa mearga daca faci plati online cu cardul acela de obicei.