Calculator discount

Calculeaza discountul:

Calculati discountul introducand valoarea conform preturilor afisate in catalog si discountul aferent comenzii.

Puteti calcula si un discount estimativ pentru intreaga comanda (estimativ pentru ca nu ia in calcul taxele aplicate comenzilor si nici produsele cu discount fix)

Introduceti in casute doar numere. Separatorul zecimal este punctul „.” ex: 45.99 lei

Se poate calcula doar pana la o valoare de comanda de 1999 ron.


Valoare: (valoarea produsului la pret de catalog)
Discount %: (valoare discount)

Rezultate:

Nu ati introdus valoarea comenzii sau discountul!
316 comentarii pentru “Calculator discount”

 1. Gabriela:

  Buna! Sunt noua pe aici ..cat si a fi reprezentant avon.
  Cum folosesc discount-ul ?

 2. Claudia F:

  Buna Gabriela,
  Dupa ce dai comanda, iti apare cat ai de plata si la fel pe factura care vine acasa. Vei plati mai putin fata de pretul de catalog, iar banii aceia iti raman tie sau iti cumperi produse Avon de ei.

 3. Alina:

  Buna claudia am avut luna aceasta o problema cu o clienta care nu mia dat banii pe produse vina mea ca am avut incredere in ea si iam dat produsele inainte ca ea sa mi plateasca in fine….. a trecut doua saptamani de la data scadenta pot plati factura esalonat am o balanta de 468 roni ? Si dupa ce o platesc mai pot da comanda imi pare ffff rau daca imi termin aceasta activitate de reprezentant dar eu o sa fac tot posibilul sa platesc factura mai pot continua daca o platesc esalonat

 4. Alina:

  Buna din nou am un prieten care vrea sa se inscrie si el ca reprezentant se poate? Cand se ridica coletul de la cuirier trebui safie el personal caci el e la serviciu il pot ridica eu cu buletinu lui .e baiat

 5. Claudia F:

  Buna Alina,
  Poti plati si pe bucati dar sa nu depasesti 45 de zile de la data expirarii, pentru ca atunci se va bloca contul si nu vei mai putea da comenzi.

 6. Claudia F:

  Buna Alina,
  Nu vei putea tu sa ridici coletul. Trebuie sa fie el personal sau o puna cu livrare la posta si o ridica de acolo sau sa ii vina coletul la servici.

 7. Andra:

  Buna Claudia,la o comanda de 528 lei cat am discount’ul?

 8. Claudia F:

  Buna Andra,
  Depinde de cat timp esti inscrisa. Daca este inscrisa de mai mult de 2 campanii vei avea 30% reducere iar daca esti nou înscrisă vei avea 25% reducere.

 9. raluca dragu:

  Buna claudia. Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a deveni lider avon? Sunt reprezentant din octombrie 2015 si nu am comenzi foarte mari.

 10. Claudia F:

  Buna Raluca,
  Pentru a ajunge lider trebuie sa inscrii minim 5 persoane cu comanda minima de 150 lei si tu sa ai comanda de 200 lei iar comenzile echipei tale cu tot cu a ta sa fie de minim 1800 lei.

 11. cristina:

  Buna ziua,am avut comanda in valoare de 200.89 lei,iar reducere am doar 24 lei cand ar fi trebuit sa fie 30 lei,de ce?

 12. Claudia F:

  Buna Cristina,
  Este posibil sa fi avut produse cu reducere fixa de 10%. Poti suna si la relatii clienti sa verifici.

 13. Florentina Mirea:

  Buna ! Am si eu o intrebare ,si anume: am in revista My Avon Magazine o reducere,cum ca daca comand 4 creme Anew ,primesc eu 45 % din banii. Si voiam sa va intreb daca eu mai am discount din cremele astea,avand in vedere ca 45% din banii,imi raman mie ?

 14. Claudia F:

  Buna Florentina,
  Asta este reducere ta pentru creme pe factura, 45%, nu mai primesti altceva in plus.

 15. daiana:

  Buna…am o intrebare sunt la a doua comanda care este in valoare de 348 lei , imi puteti spune ce discount voi avea ? Va multumesc 🙂

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu