Avon Junior – program reprezentanti noi

Incepand cu Campania 03/2017, s-a schimbat programul Avon Junior si este valabil pana in 05 iulie 2017 (finalul campaniei 9/2017).

1. La prima ta comanda plasata, daca ai minim 150 lei din brosura, vei primi cadou un set format dintr un ruj Avon True Supreme Nourishment Red Creme si o mascara Avon True Wide Awade. In plus vei avea 15% reducere pentru produsele comandate.

avon-junior-ruj-si-masca-avon-true

2. La a 2-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 190 lei vei primi cadou o apa de parfum Perceive de 50 ml. Reducerea ta va fi de 15% pentru produsele comandate.

avon-junior-perceive

3. In a 3-a si a 4-a campanie Avon iti rasplateste loialitatea si vei primi +5% sau +10% discount la comanda ta de minim 120 lei daca ai fost activ in ultimele 2 campanii (pentru aceasta vei avea 20 % reducere pentru produsele comandate).

procent-reducere-avon-junior

4. La a 4-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 290 lei vei primi cadou un set Advance Supreme Oils format din sampon, balsam si 2 tratamente pentru par.

avon-junior-advance-supreme-oils

5. In a 5-a campanie, daca ai comanda de minim 1300 lei adunate in primele tale 5 campanii vei primi cadou un set format din apa de parfum Today, crema de corp si crema de maini cu lavanda Planet Spa.

avon-junior-today-planet-spa

Pentru inceput, fa o lista cu numele si numarul de telefon ale cunostitelor tale, asa poti sa iti gasesti primii clienti.

lista-clienti-avon-junior

Daca un nivel este pierdut, programul nu mai poate fi continuat.

Ca sa ai mai multe sanse la comenzi, trebuie sa investesti in mostre. Nu uita sa iti creezi brosura online ca sa poti primi comenzi si de la persoanele de la tine din localitate.

Toti reprezentantii noi isi vor putea comanda un set de 3 brosuri cu numai 5 lei (codul este 96008).

Mult succes!dEpurtat.ro

1.151 comentarii pentru “Avon Junior – program reprezentanti noi”

 1. Claudia F:

  Buna Denisa,
  Vei participa la programul de mai sus iar la pasul 3 ai reducerea mai mare cu 5-10 fata de luna trecuta. Iar daca in 5 campanii faci 1300 lei, vei primi si setul de la ultimul nivel. Poti sa verifici in revista My Avon Magazine ce programe sunt in fiecare campanie si poti castiga si premiile de acolo.

 2. Ungureanu George:

  Buna am si eu o intrebare daca sunt Lider intr-o zona si as dori sa trec in alta zona mai aproape de mine.se poate?

 3. Simona:

  Buna,as dori si eu sa ma inscriu ca reprezentant ce trebuie sa fac??mulțumesc

 4. Claudia F:

  Buna Simona,
  Ti am trimis cerere pe facebook, o sa vorbim acolo toate detaliile. Multumesc

 5. Claudia F:

  Buna George,
  Nu te poti muta ca si lider in alta zona ca nu se acorda transfer la o echipa intreaga.

 6. Mocanu mihaela catalina:

  Buna, asi dori sa ma înscriu ca reprezentant avon ce trebuie sa fac?

 7. Claudia F:

  Buna Mihaela,
  Daca doresti sa te inscrii, te rog lasa mi numarul de telefon si te voi suna ca sa stabilim toate detaliile.

 8. Ligia:

  Buna! Am inceput de curand….M-a contactat o reprezentanta si nu mi-a oferit prea multe explicatii sau ajutor si am hotarat sa imi plasez singura comenzile si sa incerc sa ma descurc singura dar nu e asa usor. Am milioane de intrebari si m-as bucura nespus daca mi-ai da cateva sfaturi si mi-ai raspunde intrebarilor. Nu vreau sa apelez la cealalta cu care am avut niste divergente. Te rog frumos din suflet sa imi raspunzi la mesaj.

 9. Claudia F:

  Buna Ligia,
  Pe ce zona esti inscrisa? Poti sa iti schimbi liderul daca doresti. Ce nelamuriri ai?

 10. Maria:

  Buna vreau sa ma fac reprezantare avon

 11. Claudia F:

  Buna Maria,
  Lasa mi te rog numarul de telefon si te voi suna sa stabilim toate detaliile pentru inscriere.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu