Avon Junior – program reprezentanti noi

Incepand cu Campania 05/2016, s-a schimbat programul Avon Junior si este valabil pana in 06 iulie 2016 (finalul campaniei 9/2016).

Pentru a primi noil produse cadou va trebui sa scrii alaturi de comanda ta, codul produsului cadou din fiecare pas din Avon Junior.

1. La prima ta comanda plasata, daca ai minim 150 lei din brosura, vei primi cadou un set  Advance Techniques format din sampon si balsam pentru hranire si stralucire Supreme Oils (91017) sau apa de toaleta Summer White (cod 91009). In plus vei avea 15% reducere pentru produsele comandate.

summer-white-balsam-sampon-advance-bb

2. La a 2-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 190 lei vei primi cadou apa de parfum Avon Luck  (91025) sau un set format din mascara Big& Daring nuanta Black si cream de fata Nutra Effects (91033) . Reducerea ta va fi de 15% pentru produsele comandate.

parfum-avon-luck-mascara-big-daring-crema-nutra

3. In a 3-a si a 4-a campanie Avon iti rasplateste loialitatea si vei primi +5% sau +10% discount la comanda ta de minim 120 lei daca ai fost activ in ultimele 2 campanii (pentru aceasta vei avea 20 % reducere pentru produsele comandate).

procent-reducere-avon-junior

4. In a 5-a campanie, daca ai comanda de minim 1300 lei adunate in primele tale 5 campanii vei primi cadou si automat fara cod, un set format din spray ul parfumat Tomorrow, crema de corp Today, lacul de unghii nuanta Real Red si rujul Luxe nuanta Designer Red.

parfum-tomorrow-crema-today-ruj-luxe-las-unghii-rosu

Pentru inceput, fa o lista cu numele si numarul de telefon ale cunostitelor tale, asa poti sa iti gasesti primii clienti.

lista-clienti-avon-junior

Daca un nivel este pierdut, programul nu mai poate fi continuat.

Ca sa ai mai multe sanse la comenzi, trebuie sa investesti in mostre. Nu uita sa iti creezi brosura online ca sa poti primi comenzi si de la persoanele de la tine din localitate.

Toti reprezentantii noi isi vor putea comanda un set de 3 brosuri cu numai 5 lei (codul este 96008).

Mult succes!MeliMeloParis.ro

1.088 comentarii pentru “Avon Junior – program reprezentanti noi”

 1. Melly:

  Buna , cand apare programul nou avon junior ? sunt la a4a campanie a mea..

 2. Claudia F:

  Buna Melly,
  A aparut noul program dar nu am mai apucat sa il postez. Tu o sa continui cu programul pe care l ai inceput.

 3. Lautaru:

  Am trimes fisa de an scrire si nu am primit un raspus

 4. Cati:

  Când voi primi cadoul din 5 campanie am strâns 1300 și acum sunt la a 5 campanie îl voi primi în comanda aceasta

 5. Claudia F:

  Buna Cati,
  Cadoul o sa vina in campania urmatoare, adica in a 6 a campanie.

 6. Claudia F:

  Buna Lautaru,
  Trebuie sa vorbesti cu liderul caruia i ai trimis fisa de inscriere.

 7. Maria:

  Buna. Sunt la a 3-a campanie, acum nu voi mai primi vreun cadou nu?

 8. Claudia F:

  Buna Maria,
  Campania aceasta nu vei mai primi cadou din Avon Junior, doar sa verifici ofertele din My Avon Magazine si sa faci sa iti premiile de acolo.
  Pentru Avon Junior sa incerci sa strangi comenzi de 1300 lei in 5 campanii si vei primi si ultimul set format din 4 produse.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu