Avon Junior – program reprezentanti noi

Incepand cu Campania 05/2016, s-a schimbat programul Avon Junior si este valabil pana in 06 iulie 2016 (finalul campaniei 9/2016).

Pentru a primi noil produse cadou va trebui sa scrii alaturi de comanda ta, codul produsului cadou din fiecare pas din Avon Junior.

1. La prima ta comanda plasata, daca ai minim 150 lei din brosura, vei primi cadou un set  Advance Techniques format din sampon si balsam pentru hranire si stralucire Supreme Oils (91017) sau apa de toaleta Summer White (cod 91009). In plus vei avea 15% reducere pentru produsele comandate.

summer-white-balsam-sampon-advance-bb

2. La a 2-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 190 lei vei primi cadou apa de parfum Avon Luck  (91025) sau un set format din mascara Big& Daring nuanta Black si cream de fata Nutra Effects (91033) . Reducerea ta va fi de 15% pentru produsele comandate.

parfum-avon-luck-mascara-big-daring-crema-nutra

3. In a 3-a si a 4-a campanie Avon iti rasplateste loialitatea si vei primi +5% sau +10% discount la comanda ta de minim 120 lei daca ai fost activ in ultimele 2 campanii (pentru aceasta vei avea 20 % reducere pentru produsele comandate).

procent-reducere-avon-junior

4. In a 5-a campanie, daca ai comanda de minim 1300 lei adunate in primele tale 5 campanii vei primi cadou si automat fara cod, un set format din spray ul parfumat Tomorrow, crema de corp Today, lacul de unghii nuanta Real Red si rujul Luxe nuanta Designer Red.

parfum-tomorrow-crema-today-ruj-luxe-las-unghii-rosu

Pentru inceput, fa o lista cu numele si numarul de telefon ale cunostitelor tale, asa poti sa iti gasesti primii clienti.

lista-clienti-avon-junior

Daca un nivel este pierdut, programul nu mai poate fi continuat.

Ca sa ai mai multe sanse la comenzi, trebuie sa investesti in mostre. Nu uita sa iti creezi brosura online ca sa poti primi comenzi si de la persoanele de la tine din localitate.

Toti reprezentantii noi isi vor putea comanda un set de 3 brosuri cu numai 5 lei (codul este 96008).

Mult succes!Bonprix

1.117 comentarii pentru “Avon Junior – program reprezentanti noi”

 1. Claudia F:

  Buna Gheorghita,
  Programul e asemanator doar cateva produse s au schimbat, azi sau maine o sa schimb programul.

 2. Cristina:

  Buna ziua.As dori sa stiu cum imi pot creea brosura online?

 3. Claudia F:

  Buna Cristina,
  Brosura online o gasesti pe site ul Avon, tu trebuie doar sa ii dai trimite sau share unde doresti tu.

 4. Nicoleta:

  Buna ziua! Imi aratati va rog cum sa plasez comanda ?

 5. Claudia F:

  Buna Nicoleta,
  Trebuie sa vorbesti cu liderul tau ca sa te ajute sa iti faci cont si sa dai comanda.
  http://www.claudia09avon.eu/avon/cum-sa-iti-faci-cont-pe-site-ul-avon-si-sa-dai-comanda/
  Poti incerca sa vezi daca te ajuta link ul acesta.

 6. Laura:

  Buna. Am si eu o intrebare. Eu acum m-am facut reprezentant Avon, din brosura 14….intrebarea este o sa apara alt program de motivare…ca ultimul era din c10 pana in c13…si inca o intrebare: daca nu completezi codul sa primesti gratuit produsele din prima comanda le poti primi in a-2a comanda plasata daca bagi codul? Ms

 7. Claudia F:

  Buna Laura,
  Daca nu bani codul de la Primul nivel, normal vine automat pe comanda ta parfumul. Daca nu vine, sa suni la relatii clienti *2866 sau 0213118555.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu