Avon Junior – program reprezentanti noi

Incepand cu Campania 05/2016, s-a schimbat programul Avon Junior si este valabil pana in 06 iulie 2016 (finalul campaniei 9/2016).

Pentru a primi noil produse cadou va trebui sa scrii alaturi de comanda ta, codul produsului cadou din fiecare pas din Avon Junior.

1. La prima ta comanda plasata, daca ai minim 150 lei din brosura, vei primi cadou un set  Advance Techniques format din sampon si balsam pentru hranire si stralucire Supreme Oils (91017) sau apa de toaleta Summer White (cod 91009). In plus vei avea 15% reducere pentru produsele comandate.

summer-white-balsam-sampon-advance-bb

2. La a 2-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 190 lei vei primi cadou apa de parfum Avon Luck  (91025) sau un set format din mascara Big& Daring nuanta Black si cream de fata Nutra Effects (91033) . Reducerea ta va fi de 15% pentru produsele comandate.

parfum-avon-luck-mascara-big-daring-crema-nutra

3. In a 3-a si a 4-a campanie Avon iti rasplateste loialitatea si vei primi +5% sau +10% discount la comanda ta de minim 120 lei daca ai fost activ in ultimele 2 campanii (pentru aceasta vei avea 20 % reducere pentru produsele comandate).

procent-reducere-avon-junior

4. In a 5-a campanie, daca ai comanda de minim 1300 lei adunate in primele tale 5 campanii vei primi cadou si automat fara cod, un set format din spray ul parfumat Tomorrow, crema de corp Today, lacul de unghii nuanta Real Red si rujul Luxe nuanta Designer Red.

parfum-tomorrow-crema-today-ruj-luxe-las-unghii-rosu

Pentru inceput, fa o lista cu numele si numarul de telefon ale cunostitelor tale, asa poti sa iti gasesti primii clienti.

lista-clienti-avon-junior

Daca un nivel este pierdut, programul nu mai poate fi continuat.

Ca sa ai mai multe sanse la comenzi, trebuie sa investesti in mostre. Nu uita sa iti creezi brosura online ca sa poti primi comenzi si de la persoanele de la tine din localitate.

Toti reprezentantii noi isi vor putea comanda un set de 3 brosuri cu numai 5 lei (codul este 96008).

Mult succes!MeliMeloParis.ro

1.103 comentarii pentru “Avon Junior – program reprezentanti noi”

 1. Laura:

  Vreau și eu sa devin reprezentant 🙂 .

 2. Claudia F:

  Buna Laura,
  LAsa mi numarul tau de telefon si te voi contacta.

 3. Claudia F:

  Buna Bianca,
  Pe catalog sunt trecute datele intre care este valabil si doar intre acele date poti da comanda.

 4. Mary:

  Cum imi pot recupera un cont de reprezentant(am fost,candva),pentru ca am facut o comanda online,am fost repartizata de la un reprezentant la altul,ca in final sa mi se anuleze comanda,fara ca eu sa fi facut vreun demers in acest sens?

 5. Claudia F:

  Buna Mary,
  Te pot ajuta si eu daca doresti sa reactivezi contul de reprezentant. Am nevoie doar de o copie de buletin a ta si numarul tau de telefon.

 6. dana gabriela:

  Buna ziua! Am o mica nelamurire, am incercat sa ma inscriu ,i-am trimis liderului copia buletinului + Datele si a ramas sa revin cu comanda, dar nu am plasat deloc. E posibil ca acel cont sa mai existe avand in vedere ca am incercat da ma insctiu acum 2 luni ?

 7. Claudia F:

  Buna Dana,
  Poti afla sigur daca suni la relatii clienti sa verifici, numarul lor este *2866 sau 0213118555.

 8. dana gabriela:

  Multumesc frumos! Am rezolvat.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu