Avon Junior – program reprezentanti noi

Incepand cu Campania 03/2017, s-a schimbat programul Avon Junior si este valabil pana in 05 iulie 2017 (finalul campaniei 9/2017).

1. La prima ta comanda plasata, daca ai minim 150 lei din brosura, vei primi cadou un set format dintr un ruj Avon True Supreme Nourishment Red Creme si o mascara Avon True Wide Awade. In plus vei avea 15% reducere pentru produsele comandate.

avon-junior-ruj-si-masca-avon-true

2. La a 2-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 190 lei vei primi cadou o apa de parfum Perceive de 50 ml. Reducerea ta va fi de 15% pentru produsele comandate.

avon-junior-perceive

3. In a 3-a si a 4-a campanie Avon iti rasplateste loialitatea si vei primi +5% sau +10% discount la comanda ta de minim 120 lei daca ai fost activ in ultimele 2 campanii (pentru aceasta vei avea 20 % reducere pentru produsele comandate).

procent-reducere-avon-junior

4. La a 4-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 290 lei vei primi cadou un set Advance Supreme Oils format din sampon, balsam si 2 tratamente pentru par.

avon-junior-advance-supreme-oils

5. In a 5-a campanie, daca ai comanda de minim 1300 lei adunate in primele tale 5 campanii vei primi cadou un set format din apa de parfum Today, crema de corp si crema de maini cu lavanda Planet Spa.

avon-junior-today-planet-spa

Pentru inceput, fa o lista cu numele si numarul de telefon ale cunostitelor tale, asa poti sa iti gasesti primii clienti.

lista-clienti-avon-junior

Daca un nivel este pierdut, programul nu mai poate fi continuat.

Ca sa ai mai multe sanse la comenzi, trebuie sa investesti in mostre. Nu uita sa iti creezi brosura online ca sa poti primi comenzi si de la persoanele de la tine din localitate.

Toti reprezentantii noi isi vor putea comanda un set de 3 brosuri cu numai 5 lei (codul este 96008).

Mult succes!Matar.ro

1.165 comentarii pentru “Avon Junior – program reprezentanti noi”

 1. Nicolle:

  Buna! Ce valoare poate avea a doua comanda? Mersi!

 2. Claudia F:

  Buna Nicolle,
  A 2 a comanda, asa cum scrie si mai sus, trebuie sa ai mai mult de 190 lei ca sa primesti cadou apa de parfum Perceive.

 3. Mihaela:

  Buna,dar daca prima komanda e de 700 de lei ce cadou este

 4. Lucia Banc:

  Buna eu de ce nu am primit parfumul perceive si am avut comenzi tot peste 270 lei
  Multumesc

 5. Claudia F:

  Buna Lucia,
  Parfumul Perceive vine doar la reprezentantii noi care au dat prima lor comanda in campania 4.

 6. Claudia F:

  Buna Mihaela,
  La 700 lei comanda vei primi acelasi cadou de la nivelul 1 plus reducere de 25%. Dar va trebui sa platesti avans aproximativ 250 lei pentru ca nu poti da comanda mai mare de 350 lei.

 7. Nicoleta:

  Buna.curand o sa pun prima mea comanda si este mult mai mare decat am maximul fiind prima ce ar trebui sa fac sa pot sa o plasez chiar daca e mai mare e cam de 1000 de lei.va multumesc

 8. Sandu loredana:

  Daca o persoana a mai fost reprenzentant cu ani in urma,si se inscrie din nou,mai beneficiaza de cadourile mentionate mai sus??

 9. Claudia F:

  Buna Nicoleta,
  Poti da si comanda mai mare de 350 lei dar va trebui sa platesti la banca in avans inainte de a veni acasa.

 10. Claudia F:

  Buna Loredana,
  Daca revii ca reprezentant nu o sa mai beneficiezi de Avon Junior.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu