Avon Junior – program reprezentanti noi

Incepand cu Campania 02/2016, s-a schimbat programul Avon Junior si este valabil pana in 23 martie 2016 (finalul campaniei 4/2016).

Pentru a primi noil produse cadou va trebui sa scrii alaturi de comanda ta, codul produsului cadou din fiecare pas din Avon Junior.

1. La prima ta comanda plasata, daca ai minim 150 lei din brosura, vei primi cadou un set  Advance Techniques format din sampon si balsam pentru hranire si stralucire Supreme Oils (91017) sau apa de toaleta Scent Essence Romantic Boutique (cod 91009). In plus vei avea 15% reducere pentru produsele comandate.

nivel-1-avon-junior

2. La a 2-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 190 lei vei primi cadou un set Nutra Effects Hydration format din crema de zi si gel revitalizant (91025) sau un set de machiaj format din rujul Ultra Color nuanta Red 2000, mascara Big& Daring nuanta Black si lacul de unghii Gel Finish nuanta Roses are Red (91033) . Reducerea ta va fi de 15% pentru produsele comandate.

nivel-2-avon-junior

3. In a 3-a si a 4-a campanie Avon iti rasplateste loialitatea si vei primi +5% sau +10% discount la comanda ta de minim 120 lei daca ai fost activ in ultimele 2 campanii (pentru aceasta vei avea 20 % reducere pentru produsele comandate).

procent-reducere-avon-junior

4. In a 5-a campanie, daca ai comanda de minim 1300 lei adunate in primele tale 5 campanii vei primi cadou si automat fara cod, un set format din apa de parfum si lotiunea pentru corp Attraction si ceasul elegant Anna Marie.

nivel-5-avon-junior

Pentru inceput, fa o lista cu numele si numarul de telefon ale cunostitelor tale, asa poti sa iti gasesti primii clienti.

lista-clienti-avon-junior

Daca un nivel este pierdut, programul nu mai poate fi continuat.

Ca sa ai mai multe sanse la comenzi, trebuie sa investesti in mostre. Nu uita sa iti creezi brosura online ca sa poti primi comenzi si de la persoanele de la tine din localitate.

Toti reprezentantii noi isi vor putea comanda un set de 3 brosuri cu numai 5 lei (codul este 96008).

Mult succes!MeliMeloParis.ro

1.052 comentarii pentru “Avon Junior – program reprezentanti noi”

  1. Mihaela:

    Bună sunt la a doua comanda , maximult comenzi cât este?

  2. Claudia F:

    Buna Mihaela,
    La a 2 a comanda poti sa dai de maxim 350 lei valoare de catalog.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu