Avon Junior – program reprezentanti noi

Incepand cu Campania 14/2016, s-a schimbat programul Avon Junior si este valabil pana in 08 februarie 2017 (finalul campaniei 2/2017).

1. La prima ta comanda plasata, daca ai minim 150 lei din brosura, vei primi cadou o apa de parfum Little Black Dress la 30 ml. In plus vei avea 15% reducere pentru produsele comandate.

little-black-dress

2. La a 2-a comanda daca ai una sau mai multe comenzi in valoare de 190 lei vei primi cadou un set format din 3 produse: mascara supershock, rujul rezistent Ultra Beauty nuanta Frisky Red si lacul de unghii NailWear Pro+ nuanta Tender. Reducerea ta va fi de 15% pentru produsele comandate.

supershock-lac-unghii-si-ruj-ultra-beauty

3. In a 3-a si a 4-a campanie Avon iti rasplateste loialitatea si vei primi +5% sau +10% discount la comanda ta de minim 120 lei daca ai fost activ in ultimele 2 campanii (pentru aceasta vei avea 20 % reducere pentru produsele comandate).

procent-reducere-avon-junior

4. In a 5-a campanie, daca ai comanda de minim 1300 lei adunate in primele tale 5 campanii vei primi cadou si automat, un set format din apa de parfum Today, crema de corp Today, uleiul pentru par si masca de fata cu ulei de masline Planet Spa.

today-planet-spa

Pentru inceput, fa o lista cu numele si numarul de telefon ale cunostitelor tale, asa poti sa iti gasesti primii clienti.

lista-clienti-avon-junior

Daca un nivel este pierdut, programul nu mai poate fi continuat.

Ca sa ai mai multe sanse la comenzi, trebuie sa investesti in mostre. Nu uita sa iti creezi brosura online ca sa poti primi comenzi si de la persoanele de la tine din localitate.

Toti reprezentantii noi isi vor putea comanda un set de 3 brosuri cu numai 5 lei (codul este 96008).

Mult succes!MeliMeloParis.ro

1.133 comentarii pentru “Avon Junior – program reprezentanti noi”

 1. Claudia F:

  Buna Iulia,
  Discountul este la fel ca inainte intre 15 si 40% in functie de comanda ta. Iar cadouri vei primi cele aferente fiecarei campanii daca indeplinesti conditiile.

 2. Claudia F:

  Buna Bianca,
  Pe ce nume ai facut inscrierea? Lasa mi numarul de telefon si te voi ajuta.

 3. Vali:

  Sunt a campania 4-a ce valoare trebuie sa fie comanda

 4. Claudia F:

  Buna Vali,
  Poti da comanda intre 120lei si 600lei.

 5. Diana:

  Buna . Cineva mi-a propus sa devin reprezentant Avon . Dar este o problema . A făcut prima comanda fără sa am un nume de utilizator și o parola . A spus ca prima comanda trebuie data de pe contul ei . E adevărat ?

 6. Claudia F:

  Buna Diana,
  Ca si coordonator poti plasa comanda reprezentantilor daca ei nu pot sau la inscriere. Ii poti cere numarul de reprezentant ca sa iti faci contul si sa dai singura comanda de acum.

 7. Deea:

  De la ce varsta mai exact se pot face inscrierile pentru reprezentanti? La varsta de 17 ani … nu se poate?

 8. Claudia F:

  Buna Deea,
  Te poti inscrie si la 17 ani dar vei plati toate facturile in avans pana la 18 ani. Sau te poti inscrie pe numele unuia dintre parinti.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu