Avon Start – program reprezentanti noi

Reducerile se aplica in fiecare campanie.

1. La prima ta comanda plasata, la o comanda de 150 lei din brosura, vei primi cadou un set format dintr un ruj Mark Bold nuanta Coral Burst si  Mascara pentru volum True Colour Supershock nuanta Black si un creion de ochi.

ruj-creion-ochi-mascara-supershock

2. La a 2-a comanda in valoare de 150 lei vei primi cadou o apa de parfum Little Black Dress de 50 ml.

little-black-dress

3.La a 3-a comanda in valoare de 150 lei vei primi cadou 3 produse de ingrijire a parului Advance Techniques

advance-techniques

4. La a 4-a comanda in valoare de 150 lei vei primi cadou un set Nutra Effects format din gel de curatare si crema de fata.

crema-nutra-effects-gel-curatare

5. La a 5-a comanda in valoare de 150 lei vei primi cadou un set de ingrijire Planet Spa format dintr un unt de corp si crema de maini.

set-planet-spa

Daca in primele 5 campanii de activitate vei cumula comenzi in valoare de 1500 lei, vei primi cadou apa de parfum Today si crema de corp Today.

parfum-crema-today

Pentru inceput, fa o lista cu numele si numarul de telefon ale cunostitelor tale, asa poti sa iti gasesti primii clienti.

Daca intr o luna nu ai comanda, vei primi cadoul in campania urmatoare in care vei da comanda.

Ca sa ai mai multe sanse la comenzi, trebuie sa investesti in mostre. Nu uita sa iti creezi brosura online ca sa poti primi comenzi si de la persoanele de la tine din localitate.

Toti reprezentantii noi isi vor putea comanda un set de 3 brosuri cu numai 5 lei (codul este 96008).

Mult succes!
1.205 comentarii pentru “Avon Start – program reprezentanti noi”

 1. Claudia F:

  Buna Loredana,
  Trebuie sa iei codurile mostrelor din revista My Avon Magazine si sa le adaugi pe pagina de comanda alaturi de comanda ta de produse.

 2. Radu Irina Andreea:

  Eu am dat comanda de 270 de lei in c 15-2018 si am primit o crema ,nici decum ceea ce aratati voi aici , sunt curioasa daca acum la o comanda de 350 de lei primesc ceva!

 3. Claudia F:

  Buna Irina,
  Acestea sunt premiile pentru noii reprezentanti si se primesc in ordine, la prima comanda de 150 lei primeste 3 produse de machiaj, la a 2 a comanda de 150 lei ai un Little Black Dress.
  La 270 lei cu un ruj, se primea in campania 15, o lotiune de corp, un mini parfum far away rebel si un lac de unghii Decadence.

 4. Elena:

  Si eu am dat a 2 comanda de 230 si am primit un spray deodorant litlle blak dres nu apa de parfum

 5. Claudia F:

  Buna Elena,
  Suna la relatii clienti sa verifici ce s a intamplat. Vine un parfum sigur. Numarul lor este *2866 sau 0213118555.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu