Spray pentru uscarea rapida a lacului de unghii Avon

Testare Spray pentru uscarea rapida a ojei

Buna fetelor,

Astazi am un articol care testeaza spray-ul pentru intarirea lacului de unghii, acest test a fost realizat de  Adina si vreau sa ii multumesc mult pentru colaborarea cu site-ul nostru.

Descrierea produsului:

Spray pentru uscarea rapida a lacului de unghii Avon

Spray-ul  pentru uscarea rapida a lacului de unghii Avon este dupa cum spune si numele un spray care ajuta lacul de unghii sa se intareasca mai rapid, eliminand astfel riscurile stergerii sau intinderii lacului de unghii.

Metoda de testare:

Pentru a testa acest produs s-a realizat o manichiura compusa din 2 straturi de oja Avon Ballerina si apoi un strat de oja Avon Real Red pentru a se observa mai bine rezultatele testului.

Testare Spray pentru uscarea rapida a lacului de unghii Avon

Dupa aplicarea stratului final cu oja Real Red s-a folosit spray-ul pe degetele mic, mijlociu si mare celelalte 2 au ramas netratate pentru a se putea observa diferenta.

Dupa un timp de uscare de aproximativ un minut pe toate degetele s-a apasat usor observandu-se ca pe degetele netratate amprenta este mai proeminenta. Apoi am asteptat inca un minut pentru a observa rezultatele finale.

Testare Spray pentru uscarea rapida a lacului de unghii Avon

La unghiile la care folosisem spray-ul, amprenta a disparut usor usor si manichiura a aratat in final foarte bine. La celelalte unghii a fost insa compromisa.

Concluzii:

Adina a zis despre acest produs: „in cazul unghiilor mele, sprayul duce la grabirea uscarii ojei si este eficient. Are si un mare plus din partea mea pentru ca miroase extraordinar!
Vi-l recomand cu placere – eu chiar cred ca e bun la casa omului!”

Spray pentru uscarea rapida a lacului de unghii Avon

Pentru a putea citi pe larg despre acest test va invit sa cititi articolul publicat de Adina pe:

Voi folositi acest produs? Ce alte produse Avon ati dori sa testam?8 comentarii pentru “Spray pentru uscarea rapida a lacului de unghii Avon”

 1. crina00:

  Buna Claudia.As dori sa te intreb ce dicount are setul spotlight cu planet spa? si care dintre masti are discount de 10% cele de fata sau cele de par tot planet spa?Ms

 2. Claudia:

  Buna Crina00,
  Mastile de par Planet Spa au reducere fixa de 10%.
  Setul cu Spotlight nu stiu momentan ce discount are sau daca are discount, o sa ma interesez si te anunt.

 3. CRISTINA:

  buna claudia vreau sa te intreb sunt in cam c3 siam o comonda de 1270 ce cosam si am inteles k trebuie sa dau un avans d 700

 4. CRISTINA:

  buna claudia mai vroiam sa te mai intreb dak dau 2 com din c3 am si la a 2 com tot 40 la suta mersi mult ast ras

 5. Claudia:

  Buna Cristina,
  Daca esti la a 3-a campanie si ai comanda de 1270 lei trebuie sa platesti avans de minim 720 lei, pentru ca nu ai voi sa depasesti 650 lei.

 6. Claudia:

  Buna cristina,
  Daca la prima comanda ai 40% reducere, la a 2-a comanda vei avea tot 40% reducere dar neaparat sa fie din aceeasi campanie.

 7. emilia:

  buna,claudia
  imi poti spune si mie codurile de la mostrele de rujuri pentru C4 pls”*”*”

 8. Claudia:

  Buna Emilia,
  Codurile mostrelor nu se schimba de la o campanie la alta, sunt aceleasi.