Crema anticelulitica Cellu Defy Avon Solutions

Celu Defy Avon Solutions

Buna fetelor,

Astazi vreau sa va prezint crema anticelulitica Celu Defy din gama Avon Solutions care a fost testata pentru noi de Liz – http://luizaburlacu.blogspot.com

Cellu Defy - Avon Solutions

Aceasta crema este  pentru tratament anticelulitic bazata pe Complexul Starfruit special formulat pentru a creste de 3 ori viteza de ardere a grasimilor pentru reducerea semnificativa a celulitei.

Crema vine intr-un ambalaj de 150 ml are o culoare alb-galbuie si un miros placut aproape ca al unei lotiuni de corp. Dupa aplicare crema nu da vreo senzatie de incalzire sau usturime, dar dupa ce intra in piele zona pe care a fost aplicata crema ramane usor lipicioasa si trebuie masata foarte bine la sfarsitul acestui masaj pielea ramane neteda si nelipicioasa.

Cellu Defy - Avon Solutions

ATENTIE:  Contine acid alpha hydroxyl, care poate mari sensibilitatea pielii la razele soarelui. Folositi o crema cu factor de protectie solara si limitati expunerea la soare pe toata durata folosirii produsului si o saptamana dupa.

Despre aceasta crema Liz spune: „Rezultatele pot sa spun ca au fost bune. S-a cunoscut o imbunatatire a aspectului pielii si cred ca aceasta crema merita recomandata. Pentru a obtine cele mai bune rezultate si asa cum am mai spus si alte dati, e nevoie si de un program zilnic de exercitii, o dieta echilibrata si masajul insotit de crema. Eu as mai adauga si folosirea unui exfoliant care inbunatateste pe loc aspectul pielii si ajuta la absorbtia cremei. ”

Pentru mai multe informatii despre acest produs cititi articolul scris de Liz : http://luizaburlacu.blogspot.com/2012/04/review-cellu-defy-de-la-avon-solutions.html

Voi ati folosit aceasta crema? Ce parere aveti despre ea?

Weekend placut tuturor!5 comentarii pentru “Crema anticelulitica Cellu Defy Avon Solutions”

 1. meoki:

  atentionarea este extrem de utila! eu una habar nu aveam de contraindicatii…
  Dar am o intrebare: dupa cat timp a observat Liz o imbunatatire? pentru ca, in cazul celulitei, depinde de gradul de celulita, de cat si cum masezi pielea in zona/zonele afectate! Si va spun eu, care folosesc nu de ieri, de azi, imbunatatiri nu o sa vedeti dupa 2 saptamani de utilizare 🙁

 2. Claudia:

  Buna Meoki,
  Nu stiu cat timp a folosit aceasta crema, poti sa intri la ea pe site sa o intrebi: http://luizaburlacu.blogspot.com/2012/04/review-cellu-defy-de-la-avon-solutions.html.

 3. Diana:

  Stiti cumva cum se foloseste gelul anticelulitic CELLU BREAK ?

 4. Claudia:

  Buna Diana,
  Scrie pe produs cum se foloseste, eu stiu ca trebuie sa te dai dimineata si seara.

 5. Lori:

  Eu am crema aceasta dar are ambalajul roșu și miroase ca o alifie dar e foarte bună ,este recomandată de 2x pe cu un masaj intens al pieli.