Coral Reef Avon

Oja Coral Reef Avon

Buna,

Astazi va prezint lacul de unghii Coral Reef Avon si o manichiura realizata de Minnie Angel cu aceasta oja.

Prezentarea ojei Coral Reef

Coral Reef Avon

Lacul de unghii Coral Reef face parte din gama „nailwear pro” de la Avon, are o consistenta apoasa, pensula acopera destul de bine dar este nevoie de 2 straturi de oja pentru a obtine un aspect mai placut.

Manichiura cu Coral Reef Avon

Concluzia in urma folosirii acestui lac de unghii este: „Pentru realizarea acestei manichiuri am folosit numai aceasta oja insa dupa cum puteti observa nu este nevoie de aplicarea unui lac de unghii transparent deoarece oja are deja luciu.”

Manichiura cu Coral Reef Avon

Daca vreti sa vedeti mai multe imagini puteti citi articolul complet  pe blogul Minnie Angel daca accesati urmatorul link: http://welcome-to-disneyland.blogspot.com/2012/04/review-lac-de-unghii-pro-nail-de-la.html

Ce parere aveti despre aceasta nuanta?8 comentarii pentru “Coral Reef Avon”

 1. Nalbaru Elena:

  Wooow este superba culoarea! Vreau si euuu! :*

 2. mădălina:

  buna Claudia! Am o intrebare mai ciudata: tu te implici in activitati umanitare?

 3. Claudia:

  Buna Madalina,
  Pana acum m-am implicat doar in actiunile promovate de Avon: impotriva violetei domestice, impotriva cancerului la san si am mai participat la un eveniment cu strangere de fonduri pentru copii.

 4. mădălina:

  o colega de-a mea de clasa a fost diagnosticata cu leucemie in septembrie 2011. A fost internată la Târgu Mureş timp de 2 luni. A făcut un tratament cu citostatice care a costat foarte mult. În urma tratamentului a rămas făra păr. Elevii din liceu (Liceul Teoretic Traian Deva) am organizat spectacole am făcut diverse obiecte, fursecuri, brioşe etc, am fost la instituţii importante din oraş pentru a strânge câţi mai mulţi bani pentru ca să meargă în Italia la tratament unde era o şansă de vindecare. Am reuşit să adunăm bani care să-i ajungă ceva timp dar din nefericire acum mai are foarte puţini. Mama ei este cu ea în Italia iar tatăl ei e în România cu fratele ei mai mic. Doar tatăl lucrează este pădurar şi are un salariu foarte mic. Andrada Uskar are foarte mare nevoie de bani, viaţa ei depinde de suma de 50000 de euro. Am contactat mai multe persoane şi fundaţii dar mulţi au rămas indiferenţi, alţii au spus că ne vor suna ceea ce nu s-a întâmplat alţii ne-au dat dar sume mici. Noi o să mai organizăm tot felul de activităţi din care să încercăm să scoatem o sumă cât mai mare pe care să i-o trimitem. Mă gândeam la tine poate poţi cumva să mă ajuţi să promovăm cazul mai mult. Încerc peste tot poate o să reuşesc şi mă gândesc că poate nu o să rămână lumea indiferentă. Orice sumă ar fi bine venită.
  aici poti vedea mai multe detalii

 5. Claudia:

  Buna Madalina,
  Posteaza povestea colegei pe forum, momentan nu stiu cum as putea sa te ajut mai mult.

 6. Minnie Angel:

  Buna!Acum ceva timp am postat un nou review pe blog, este vorba despre rujul Ultra Color Rich:
  http://welcome-to-disneyland.blogspot.com/2012/05/review-ruj-ultra-color-rich-de-la-avon.html

 7. alexandra:

  Aceasta oja este Coral Beet 🙂

 8. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Este oja Coral Reef dar in varianta veche, Coral Beet e un pic mai spre portocaliu.
  Noua oja Coral reef este roz.