Avon Ballerina

Testare – Oja Avon Ballerina

Buna fetelor,

Astazi va propun oja Avon Ballerina, testul afost facut de Adina si va invit sa cititi mai departe despre test si concluziile rezultate in urma acestuia.

Descrierea produsului:

Oja Avon Ballerina face parte din gama Speed Dry,pentru ojele din aceasta gama timpul de uscare este 30 de secunde  de aceea astazi vom testa timpul de uscare al acesteia.

Culoarea acestei oje este un roz placut, pal, cu o consistenta un pic prea apoasa, de aceea aste recomandat sa fie aplicate 2 straturi. Puteti vedea cum arata pe unghii in imaginea urmatoare: Avon_Ballerina

Metoda de testare:

Pentru testare s-au folosit : o baza, oja Avon Ballerina, si un ceas cu secundar.

Avon_Ballerina_test

Pentru testare s-a aplicat un strat de oja incolora ca baza, dupa uscarea acesteias-a aplicat primul strat de oja Avon Ballerina

Avon_Ballerina_testDupa 30 de secunde s-a atins unghiuta cu degetul si din pacate inca nu se uscase.

Concluzii:

Timpul de uscare nu este atat de mic cum pretinde, dureaza mai mult de un minut pana cand oja se usuca complet , totusi timpul de uscare este un pic mai mic decat la alte oje.

Avon_Ballerina_test Chiar daca nu se usuca in 30 de secunde , voi folosi in continuare cu placere aceasta oja.

Pentru a vedea mai in detaliu procesul de testare si poze din timpul acestuiaputeti citi articolul scris de Adina pe blogul ei daca dati click pe urmatorul link: Se usuca oja Avon Ballerina in 30 de secunde?

Ce parere aveti? Ati folosit ojele din gama Speed Dry?3 comentarii pentru “Avon Ballerina”

 1. Daiana:

  BunA Claudia!
  Am o nelamurire…am dat comanda luni si cred ca din motive tehnice nu mi-au aparut bulinele sa vad ceea ce imi vine si ce nu…ieri cand m-am uitat 2 produse erau cu bulina rosie, iar azi cand iarasi am verificat si luciul duo pearl din oferta pt reprezentanti imi apare cu bulina rosie desi ieri mi-a aparut cu bulina verde. Ce sa cred?..imi mai vine sau nu luciul..chiar mi l-am dorit ff mult si vad ca nu o sa mai fie…firma neserioasa!

 2. Claudia:

  Buna Daiana,
  Stiu ca exista probleme cu bulinele, am avut si eu si mi-a aparut ulterior bulina rosie la unele produse dar azi cand am primit comanda, le-am primit pe toate.
  Daca un produs apare cu bulina rosie, va fi livrat la urmatoarea comanda dupa ce se aprovizioneaza stocul.
  Produsele nu se fac in Romania, de aceea in momentul in care un stoc este limitat se face o alta comanda, iar daca au produsele respective disponibile, vor fi livrate ulterior catre Romania si le vei primi. Asteapta sa iti vina comanda si atunci vei sti exact ce nu ti-a venit.

 3. LazyCat:

  Ce nuanta frumoasa are oja!