Cele 10 reguli de aur ale aplicarii rujului

1. Nu aplica nicioadata un ruj intens colorat daca ai buzele exfoliate si deshidratate. Nu va face altceva decat sa faca si mai evidente cojitele inestetice. In astfel de cazuri, mai bine inlocuieste rujul cu un balsam de buze.

2. „Less is more” functioneaza si in cazul rujului. Rujul nu va fi mai rezistent daca aplici prea multe straturi de culoare. Unul singur este suficient. Cu cat rujul este mai bine intins, cu atat va arata mai bine pe buze.

3. Nu uni buzele macar doua minute de la aplicare. Acest gest trebuie eliminat. Nu face altceva decat sabuze cu ruj

diminueze din rezistenta rujului.

4. Daca ai achizitionat un ruj rezistent, ai grija ca intotdeauna sa-l inchizi foarte bine. Astfel de rujuri au in formula lor uleiuri volatile care se evapora, anuland eficienta produsului.

5. Nu adauga gloss transparent peste un ruj rezistent, daca vrei ca produsul sa-si mentina calitatile. Un ruj hidratant rezista patru ore in timp ce un ruj antitransfer poate rezista pe buze pana la 8 ore.

6. Aplicand rujul direct din baton vei obtine intensitatea maxima a culorii. Daca vrei sa-i controlezi nuanta, foloseste o pensula de buze.

7. Cand esti incepatoare si nu ai foarte multa precizie in aplicare nu te aventura cu un ruj rosu. Apeleaza la un ruj natural, nu foarte inchis la culoare. Astfel, micile stangacii vor fi trecute cu vederea.

8. Creionul contur de buze este folosit pentru a impiedica rujul sa se intinda. creion pentru buze

Prin urmare, trebuie sa fie cat mai apropiat de culoarea rujului, nici mai inchis, nici mai deschis.

9. Daca folosesti un creion de buze de rezistent, este de la sine inteles ca si rujul trebuie sa aiba aceleasi proprietati. Altfel, poti avea neplacuta surpriza sa constati ca rujul a disparut de mult de pe buze dar conturul se mentine ferm pe pozitie.

10. La final, dupa ce ai aplicat rujul, zambeste! Niciodata nu poti sti daca nu ti-a „scapat” putin ruj si pe dinti.Nu sunt permise comentariile.