Program motivational pe brosuri

Program motivational Avon pe brosuri

In Campania 5, ai programe speciale pentru tine la comandarea brosurilor Avon.
1.    Daca iti faci abonament la brosuri pentru 3 campanii in perioada 22 martie – 4 aprilie 2012 vei primi cadou 2 mini – creme Solution Youth Minerals, pe care le poti folosi ca testere pentru clientii tai.

mini-crema-Solution-Youth-Minerals
2.    Vei primi cadou intre 1 si 4 brosuri la comandarea unui set de brosuri:
•    Daca comanzi setul de 6 brosuri – vei primi 7 brosuri;
•    Daca comanzi setul de 8 brosuri – vei primi 10 brosuri;
•    Daca comanzi setul de 20 brosuri – vei primi 24 brosuri.
3.    Reprezentantii care sunt inscrisi pe zone nationale si care nu au comandat brosuri nici in campania 3 nici in campania 4, dar vor comanda in campania 5 oricare set de Brosuri, vor primi gratuit 2 mostre ale apei de parfum TTA si My Avon Magazine.
Acesti Reprezentanti vor primi si 1-4 brosuri in plus in functie de setul de brosuri comandat.
Pentru a beneficia de aceasta oferta, acesti reprezentantii trebuie sa isi comande seturile cu coduri speciale, pe care le gasesti mai jos.

cod set set brosuri pret set brosuri
88617 set 4 brosuri 8.5 lei
88625 set 6 brosuri 10.50 lei
88633 set 8 brosuri 12 lei
88641 set 20 brosuri 19 lei

Cate brosuri comandati de obicei? Credeti ca mai multe brosuri v-ar ajuta sa aveti o comanda mai mare?12 comentarii pentru “Program motivational pe brosuri”

 1. andreea:

  buna vreau sa devin reprez ma pot inscrie la tine?

 2. Iulia:

  Buna Claudia! Am o problema. Chiar la inceput, in campania 16 parca sau 17 cand a aparut aceasta oferta cu brosuri pe 3 luni m-am inscris si eu la oferta dar in c2 nu am mai pus comanda deoarece am fost internata la spital iar in urmatoarele campanii am comandat brosuri de campanie, nu pe 3 luni. Asta pt ca nu stiu cum se procedeaza dupa. La inceputul comenzii imi apar aceste oferte dar nu pot selecta niciuna din setur ( de 6 sau de 8). Este valabil codul acela pe care l-am introdus si prima data cand am comandat sau exista alt cod acum? Daca da, care este acela? Multumesc anticipat! Iulia!

 3. Claudia:

  Buna Andreea,
  Poti sa te inscrii la mine. Am nevoie sa imi lasi datele tale de contact, numele si adresa completa si numarul de telefon.

 4. Claudia:

  Buna Iulia,
  Codul pentru abonare este trecut in partea dreapta langa brosuri, iar acum ai si oferta la abonament. Este posibil in fiecare campanie sa se schimbe codul setul.
  Tu iti faci abonament in campania 5 si vei primi brosurile din campaniile 6, 7 si 8, iar abonamentul il faci iar in campania 8.

 5. andreea:

  Buna claudia.daca comand un set de brosuri sunt toate din aceeasi campanie?

 6. Claudia:

  Buna Andreea,
  Da, un set brosuri contine doar brosuri din aceeasi campanie, si primesti cadou unul din cealalta campanie.

 7. roxana:

  brosurile sunt din c6?

 8. Claudia:

  Buna Roxana,
  Daca dai comanda in campania 5 vei primi brosurile din campania 6, in campania 6 pe cele si 7 si tot asa.

 9. roxana:

  Buna Claudia.
  Cu toata stima iti spun ca te apreciez si iti multumesc ca ma ajuti in situatii dificile in legatura cu Avon, insa in campania 5 am bifat codul de mai sus de la cataloage (6 cataloage) si nu am primit niciunul. Ba mai mult, nu am primit nici de campania 6 nici de 7. Oare nu au avut in stoc sau nu sunt bune codurile?

 10. Claudia:

  Buna Roxana,
  Daca nu aia avut comanda de brosuri in campaniile 3 si 4, poti sa treci codul aferent la comanda. Seturile de brosuri normale le gasesti in pagina de comanda.
  Poti sa suni la Relatii clienti (0213118555) si sa intrebi ce s-a intamplat.
  Multumesc pentru aprecieri.

 11. evelina:

  buna Claudia daca imi fac abonament la brosuri timp de 3 company ce primesc?

 12. Claudia:

  Buna Evelina,
  Daca iti faci abonament la brosuri vei primi cate un set de brosuri si revista my avon magazine, in fiecare din urmatoarele 3 campanii.