Premiile clubului Nova Exclusiv

Premiile clubului Avon Nova Exclusiv si Nova Exclusiv Plus

Noile premii pentru clubul Nova Exclusiv si Nova Exclusiv Plus se schimba incepand cu campania 8 si este valabil pe perioada campaniilor 8 -12/2012.

Programul este destinat reprezentantilor inscrisi inainte de campania 4/2012 inclusiv. Pragul valoric din fiecare campanie se obtine prin plasarea unei singure comenzi.

Clubul Nova Exclusiv

Conditii de comanda

Poti incepe programul in campania 8 si il vei finaliza in campania 11 sau il poti incepe in campania 9 si il vei finaliza in campania 12.

c8 c9 c10 c11
450lei 450lei 450lei 550lei

Premii

Set pentru baie cu codul 88906 si trebuie trecut in comanda ta intr-una din cele 4 campanii.

Setul este format din: burete, piatra ponce, perie de lemn si vas decorativ din lemn.

set-spa

 

Clubul Nova Exclusiv Plus

Conditii de comanda

Poti incepe programul in campania 8 si il vei finaliza in campania 11 sau il poti incepe in campania 9 si il vei finaliza in campania 12.

c8 c9 c10 c11
850lei 850lei 850lei 950lei

Premii

Set pentru baie , relaxare si produse Planet Spa Thailanda cu codul 88914 si trebuie trecut in comanda ta intr-una din cele 4 campanii.

Setul este format din: burete, piatra ponce, perie de lemn si vas decorativ din lemn, pietre bazaltice pentru masaj si produse Planet Spa cu floare de lotus – ulei relaxant, masca de curatare a porilor, gelul de dus si lotiunea usoara de corp.

set-nova-exclusiv-plus

Daca primesti unul dintre aceste premii vei participa si la o tragere la sorti care are ca premiu o excursie in valoare de 10.000 lei in ce loc vrei tu. Extragerea va avea loc in data de 12 septembrie 2012.

Cum vi se par aceste premii fata de celelalte din prima oportunitate?9 comentarii pentru “Premiile clubului Nova Exclusiv”

 1. anA:

  Buna…am si eu o nelamurire… trebuie sa scriu codul la fiecare comanda sau doar la una la nova exclusive? ca sa ma inscriu trebuie doar sa indeplinesc conditiile? se calculeaza si produsele din oferte de reprezentanti la suma?

 2. Claudia:

  Buna Ana,
  Scrii codul doar o singura data intr-una din cele 4 campanii. Iar ca sa fii inscrisa trebuie doar sa dai comenzile respective.
  Intra toate produsele si din my avon magazine si ofertele pentru reprezentanti dar trebuie sa fie o singura comanda.

 3. ghita crina:

  Buna Claudia daca am trecut codul in camp 8 sa inteleg ca nu mai trebuie trecut si in celelalte camp? si as mai avea o intrebare te rog , in camp 9 produsele cu VIP au discaount aferent comenzi daca indeplinesti conditiile cerute ? multumesc;;:::::::*

 4. Claudia:

  Buna Crina,
  Daca ai trecut o data este de ajuns. Acele produse au discount fix de 10%.

 5. Anamaria Trandafir:

  Buna Claudia! Sunt si eu putin nelamurita si mi-as dori foarte tare sa ma ajuti. Indata ce am vazut programul Nova, m-am chinuit toata luna sa strang comanda de 850 lei pentru a primi acele cadouri. Am strans, am bagat codul specific ( aparea cu galben). Acum jumatate de ora, vine coletul. Foarte nerabdatoare bineinteles sa vad produsele cadou..nu erau..:(..Iau factura, ma uit repede pe ea sa vad daca apare la produsele nedisponibile, dar nu. Apare la produse necesare vanzarii (parca). Apoi, gasesc in colet pliantul Nova si vad ca scrie undeva „Precomanda-le intr-una din cele 4 campanii cu codul 88914”. Asta inseamna ca le primesc la comanda viitoare? sunt foarte confuza. Multumesc, o zi frumoasa.

 6. Claudia:

  Buna Anamaria,
  Nu ai citit bine in pliant si nici pe site, trebuie sa ai comanda de 850 lei 3 campanii si in ultima de 950 lei si in una din aceste 4 campanii trebuie sa scrii codul pentru comanda si iti va fi livrat in campania 11.

 7. Ana:

  Am inteles..cam multa bataie de cap pentru mine..:) Merci mult, o seara frumoasa!

 8. Corina:

  nu inteleg ce inseamna nova exclusiv si nova exclusiv plus.ma poti ajuta te rog?

 9. Claudia:

  Buna Corina,
  Trebuie sa indeplinesti conditiile, adica sa ai comanda de minim 450 lei sau de 850 lei timp de 3 campanii si apoi cu 100 lei in plus in a 4 campanie si poti sa iti comanzi unul dintre seturile la care te incadrezi.