Ora de frumusete Avon (Beauty & Business)

Ce este Ora de frumusete?

Este o intalnire in care vei afla notiuni de baza despre toate categoriile de produse Avon, tehnici de machiaj si tehnici de recomandare a produselor si pentru ca cei care iti comanda produse Avon sunt cele mai importante persoane pentru activitatea ta ca Reprezentant, vei invata cum poti sa-i fidelizezi si astfel sa comande numai de la tine un numar mare de produse, in fiecare campanie.

Vei avea o baza de cunostinte solida, care te va ajuta sa-ti cresti valoarea de comanda si implicit si discount-ul.

Cine poate participa la Ora de frumusete?

Aceasta intalnire ti se adreseaza tie, Reprezentant Avon !

Acum, la inceputul activitatii tale, cu siguranta ai nevoie de informatiile pe care le vei primi in cadrul acestei intalniri de la Liderul tau sau de la Directorul tau de zona.

Ce subiecte sunt abordate in cadrul Orelor de frumusete?

Este firesc sa-ti doresti sa cunosti detalii despre produsele pe care le recomanzi si sa ai o valoare a comenzii care sa-ti asigure un discount pe masura.

De aceea iti vom oferi informatii utile despre: produsele pentru ingrijirea personala (igiena personala, ingrijirea parului, ingrijirea mainilor si picioarelor), produsele pentru ingrijirea tenului (modul de determinare a tipului de ten, caracteristicile tipurilor de ten), machiaj (caracteristici, mod de aplicare, alegerea nuantei potrivite), parfumuri (structura parfumului, povestea parfumurilor Avon).

Astfel cei carora le vei recomanda produsele Avon vor fi multumiti de modul in care vei gasi cu ajutorul produselor Avon raspuns la nevoile fiecaruia dintre ei.

Tot in aceste intalniri vei afla care sunt tehnicile de recomandare a produselor si cum sa depasesti obiectiile ce pot aparea din partea celor care iti comanda produse Avon.

Rezerva-ti o ora pentru prima ta „Ora de frumusete” inca din prima campanie de activitate!
Contacteaza-ti Liderul/Directorul Zonal de Vanzari pentru a afla mai multe informatii despre cum poti sa te inscrii la o astfel de intalnire!6 comentarii pentru “Ora de frumusete Avon (Beauty & Business)”

 1. mvh:

  sunt superbe!!:(

 2. mvh:

  🙂

 3. al3uck:

  As vrea si eu materialul de la ora de frumusete

 4. Claudia:

  Buna Al3uck,
  Materialul prezentant la ora de frumusete il are doar directorul de zona, ia legatura cu directorul tau de zona si poate il vei primi.

 5. Anna:

  Buna! Brosura c01 cand apare ca vad ca a aparut oferta pt reprezentanti si my avon magazine!

 6. Claudia:

  Buna Anna,
  Brosura de obicei apare mai tarziu, momentan nu o am, sper sa o gasesc cat mai repede.