Noua grila de discount pentru reprezentanti

Incepand cu C02/2011, beneficiezi de noua grila de discount:

Daca e prima ta campanie de activitate ,  daca ai fost activ doar in campania anterioara sau nu ai fost activ, o sa urmatoarele reduceri:

110 – 269.99 lei – 15 %

270 – 399.99 lei – 20 %

400 – 749.99 lei – 25 %

Peste 750 lei – 30 %

Daca ai avut activitate continua minim 2 campanii o sa beneficiezi de urmatoarea grila de discount:

110 – 269.99 lei – 20 %

270 – 399.99 lei – 25 %

400 – 749.99 lei – 30 %

Peste 750 lei – 40 %

Toate produsele pe care le comanzi (in afara de produsele cu bulina rosie  pe site-ul Avon si produsele care sustin o campanie sociala – cancer la san si impotriva violentei)  se iau in calcul pentru obtinerea valorii finale a comenzii, pe baza careia se formeaza discountul tau .

Loialitatea ta va fi rasplatita cu 5% sau 10%-  daca ai fost activ in ultimele 2 campanii o sa ai o crestere a discountului tau cu 5% fata de discountul pe care l-ai puteai primi in mod obisnuit (dar nu mai mult de 40%).

Primesti o reducere de 40% la o comanda mai mare de 750 lei, daca in ultimele 2 campanii ai fost activ cu o comanda de minim 110 lei.

Daca plasezi mai mult de 2 comenzi intr-o campanie, o sa primesti discountul cel mai mare pe care l-ai avut pe o alta comanda precedenta, in aceeasi campanie (chiar daca esti reprezentant nou sau ai fost inactiv in ultimul timp).

Daca la prima ta comanda primesti 40%, restul de comenzi pe care o sa le plasezi, chiar daca au o valoare mai mica, vor avea acelasi discount ca si prima ta comanda (adica 40%).

exemplu-discount

Mai jos care ai discountul aplicat fiecarui tip de produs comandat:

– produse cosmetice din Brosura Avon – discount aferent comezii;

– produsele non-cosmetice – discount de 15%;

– produsele din Brosura Avon conditionate de comandarea altor produse (oferte Cobo) –

10% discount;

– produsele vizualizate in materialul “Oferte pentru Reprezentanti” – discount 0;

– produsele din brosura cu mentiunea ”In limita stocului disponibil – discount aferent comenzii;

– bijuteriile – discount aferent comenzii;

– produsele care sustin campaniile sociale – discount 0;

– Brosurile Avon – discount 0;

– articolele necesare vanzarii: mostre, pungi, mapa Avon, alte materiale tiparite – discount 0.

De asemenea, taxele percepute pentru serviciile Avon nu se iau in calcul pentru obtinerea valorii finale a comenzii: IEHD premium, Avon Info Plus, Eco-taxa perceputa pentru pungile Avon, Posta Romana, Retur integral, Taxa SMS MyAvon,Taxa Express livrare la adresa, Taxa ambalare.

Care este secretul noii grile de discount? Fii activ in fiecare campanie cu o comanda cu valoare minima (110 Lei) si vei castiga mai mult!

Program activitate Reprezentant C03-C04/2011

Cadoul tau in C03/2011 –Daca esti activ in Campania 03/ si cumulezi comenzi in valoare de 250 lei, care sa contina cel putin o apa de parfum sau de toaleta si primesti cadou un set format din cerceii Far Away si apa de toaleta Far Away de 30 ml.

cercei Far Away

Cadoul tau in C04/2011 – Daca esti activ in Campania 04/2011 si cumulezi comenzi in valoare de 220 lei si primesti cadou Geanta Far Away.

geanta-far-away

In plus, in Campania 04/2011, o sa mai ai o surpriza in My Avon Magazine – o bratara aniversara cu numai 10 lei (pret standard – 30 lei).

bratara-avon

Cum vi se pare noua grila de discount? E mai bine sau e mai rau?161 comentarii pentru “Noua grila de discount pentru reprezentanti”

 1. Claudia:

  Buna Reka,
  Ceasul Lady in Red il primesc doar persoanele care nu au plasat comanda de cel putin jumatate de an, daca ai fost inactiva intr-o campanie nu vei primi ceasul.

 2. alinaaaa:

  ce primesti daca pana aqm ai fost inactiv s aq vrei sa dai comandA?tot oferta cu ceasul este?

 3. Claudia:

  Buna Alinaaaa,
  Daca nu ai mai dat comanda de cel putin un an, vei participa la programul Avon Junior, iar daca nu, nu vei primi premii.

 4. daniela:

  Buna ziua. Am și eu o problema cu trimiterea comenzi. eu nu am mai făcut comanda din februarie și am întârziat plata facturi pentru ca am fost plecata din țara, acuma când am încercat sa pun comanda îmi apare reținuta pentru verificare credite. ce trebuie sa fac sa pot trimite comanda ca am nevoie urgent de ea? multumesc

 5. Claudia:

  Buna Daniela,
  Pentru ca ai intarziat cu plata facturii, s-a blocat contul. Incearca sa vorbesti cu coordonatorul tau si poate te va ajuta cumva.

 6. daniela:

  am sunat la coordonatorul meu și a spus ca nu se mai ocupa. Si nu știu ce sa fac. Am sunat și la relați clienți și nu răspund. Nu exista alta soluție sa îmi deblocheze contul? Sau sa îmi fac alt cont?

 7. Claudia:

  Buna Daniela,
  La relatii clienti este program de la ora 9 la 21, dar astazi programul s-a terminat la 17.30. Incearca sa suni luni dupa ora 9 si poate reusesti sa rezolvi.

 8. Andreea:

  Buna. Claudia . :-* Cat dureaza inregistrarea la Avon ? :-* Adica liderul meu sta in Arad si i-am trimis formularul prin posta. :-* Ea l-a dat la Timisoara lunea sau martea trecuta mi se pare. :-* Cat mai dureaza ? :'( Vreau si eu sa dau o comanda. Ea mi-a zis ca trebuie sa primesc prin email numarul de reprezentant si parola, dar de vineri astept cu sufletul la gura. :'(

 9. Claudia F:

  Buna Andreea,
  Trebuie sa vorbesti cu acel lider, doar el te poate ajuta.

 10. ioana:

  buna seara am o comanda de 270vreau sa stiu cat platesc la banca si cat ami ramane mie ami puteti spune?

 11. Claudia F:

  Buna Ioana,
  Ai reducere 15 sau 20% reducere dar depinde de ce produse ai comandate, unele au reducere fixa de 10%. Nu pot sa iti zic cat ai de plata. O sa vezi cand vine acasa sau cand trimiti comanda.