Competitiile reprezentantilor in 17/2011 si 01/2012

Competitiile reprezentantilor Avon in perioada campaniilor 17/2011 si 01/2012

Pentru fiecare 50 lei comandati din brosura 17/2011, vei putea profita de reduceri pana la 50% in brosura 01/2012. Aceste produse vor fi marcate cu „AS” si scrie codul special la comanda ta.

Daca ai fost activ in campaniile 16 si 17/2011, cu o comanda de minim 120 lei, in campania 1 vei avea 5% discount in plus la comanda ta.

Comanda din campania 16 oferta cu setul de brosuri de 6 sau 8 brosuri pe 3 campanii si vei primi brosurile de 17, 1 si 2 la un pret special si gratuit revistele My Avon Magazine respective.

Premii

Comanda produse in campania 17 in valoare de 300 lei, iar daca in campania 01/2012 vei reveni cu o comanda de:

 • Nivelul 1 – 150 lei – vei primi masca de par hranitoare cu extract de masline Planet Spa gratuit;

 

masca-de-par-planet-spa

 

 • Nivelul 2 – 450lei – vei primi apa de parfum Outspoken By Fergie gratuit;

 

outspoken-by-fergie

 • Nivelul 3 – 600 lei – primesti masca de par hranitoare cu extract de masline Planet Spa si apa de parfum Outspoken By Fergie gratuit.

Conditii:

Pentru primele 2 niveluri valoarea nu se cumuleaza din mai multe comenzi.

Pentru al 3 – lea nivel, valoarea de comanda se cumuleaza pe parcursul campaniei.

Premiile se acorda o singura data pe reprezentant.

Mult succes!14 comentarii pentru “Competitiile reprezentantilor in 17/2011 si 01/2012”

 1. Laura:

  Trebuie sa fim neaparat reprezentantele tale, claudia? sau este valabil pt orice reprezentant?

 2. Claudia:

  Buna Laura,
  Acestea sunt competitiile la nivel de tara, sunt pentru toti reprezentantii.
  Doar competitia cu netbook-ul e pentru reprezentantii mei

 3. Daiana:

  Claudia stiu ca toata lumea te bate la cap dar cand o sa postezi mini-brosura c17?…ca c17 a inceput deja si mini-brosura a fost trimisa in pachetele care au fost comandate.

 4. iulia:

  Buna Claudia! Din campania trecuta(c15) am facut o comanda de 140 de lei si i-am dat-o coordonatoarei mele(incerc sa fiu reprezentant), era insa prea tarziu pt ca aceasta sa mai vina acasa si a apelat la cea prin posta romana. i-am dat comanda duminica trecuta.oare cand imi vor ajunge produsele?

 5. Claudia:

  Buna Daiana,
  A inceput campania 16 nu 17, iar eu azi dau comanda, sper ca miercuri cand imi vine comanda sa fie si mini-brosura sa o pot posta.

 6. Claudia:

  Buna Iulia,
  In mod normal comenzile date in weekend ajung la posta miercuri, dar campania 15 s-a terminat miercuri si nu se mai poate da comanda deloc din campania 15, e posibil sa iti puna aceeasi comanda dar din 16, sa fii atenta sa nu difere preturile prea mult.

 7. cristina:

  Buna,Claudia! La mini-brosura de Craciun avem discount aferent comenzii?

 8. Claudia:

  Buna Cristina,
  Produsele din mini-brosura de Craciun au discount aferent comenzii.

 9. Mimi:

  Bunaa Claudiaaa. Am o intrebare :
  De ce este asta,ca nu am discontul de 25% din valoarea comenzii?
  Scrie asta: Valoarea estimativa a comenzii tale este de 328.79 lei . Dupa aplicarea discountului aceasta are o valoare estimativa de 270.84 lei . Valoarea discountului tau este de: 57.95 lei Dar nu inteleg de ce?? Discontul ar trebuie sa fie aprox82lei…

 10. Claudia:

  Buna Mimi,
  Comanda iti este preluata de un calculator si el nu stie daca ai fost sau nu activa in ultimele 2 campanii. In momentul in care se factureaza comanda, daca ai fost activa, vei avea 25% reducere.

 11. Gabriela:

  Buna, am depus o comanda la avon in valoare de 231 lei. Comanda trebuia platita pe 16 noiembrie, dar eu nu am momentan banii sa o platesc pana in 6-7 decembrie. Eu oricum vreau sa ma las, platesc factura si dupa aceea nu mai vreau sa am de lucru cu Avon tocmai din motivul ca oamenii nu imi dau banii. Ce se poate intampla , cu cat m-ar putea amenda/penaliza daca eu nu platesc pana in 6-7 decemrie? Am mai intarziat si alta data (vara recuta) cam aproape o luna, dar acum is ingrojorata deoarece coordonatoarea mea mi-a recomandat sa o platesc max pana in 1 dec , si atunci cand am intarziat vreo luna nu mi-a zis nimic . Va rog sa imi raspundeti, deoarece sunt ingrijorata si nu imi permit sa pun de la mine banii.

 12. Claudia:

  Buna Gabriela,
  Cel mai bine este sa nu dai produsele fara sa primesti banii, asa te asiguri ca nu vei avea probleme, iar cu cat intarzii mai mult cu atat penalitatile tale vor fi mai mari. Trebuie sa vorbesti cu coordonatorul tau ca nu poti plati factura pana pe 1 decembrie si poate te ajuta cumva.

 13. larisa:

  buna claudia…ca sa primesc parfumul Outspoken By Fergie gratuit trebuie sa strang o comanda de 450 de lei doar din brosura sau se ia in calcul si valoarea din My avon magazine si din brosura pentru reprezentanti???

 14. Claudia:

  Buna Larisa,
  Trebuie sa ai comanda doar din catalog, asta este ceea ce stiu, o sa postez la sfarsitul lunii si informatii despre campania 1, si o sa scriu despre asta dupa ce ma interesez.