Clubul Nova pentru reprezentantii Avon

Clubul Nova pentru reprezentantii Avon

Clubul Nova este un grup special format din cei mai buni reprezentanti Avon, acestia in functie de nivelul atins beneficiaza de oferte speciale, premii si cadouri, mai jos puteti vedea aceste beneficii.

Conditii de calificare 2012-2013

Vanzarile totale pe anul 2012 trebuie sa depaseasca pragurile de vanzari aferente fiecarui nivel:

Bronz – 6500 ron

Argint – 21000 ron

Aur – 32000 ron

Platina – 52000 ron

De asemenea pentru a intra in club trebuie sa dai cel putin o comanda in 15 din cele 17 campanii ale anului 2012.

Beneficii 2013

beneficii-club-nova

1.    Brosuri gratuite in functie de nivelul atins in Club;
2.    Set de pungi gratuite inscriptionate cu un mesaj special, demn de un Reprezentant Avon de Top;
3.    In functie de nivelul atins te poti folosi de un credit mai mare ca sa-ti poti transmite toate comenzile. Limita este disponibila in lei (RON).
4.    Formular cu produse DEMO – poti comanda in fiecare campanie produse Demo ce se vor lansa in Campania Cx+2 (Cx reprezinta Campania curenta). Se poate comanda cate o bucata din fiecare produs/campanie.
5.    Formular cu produse noi! Formularul se afla in sectiunea de pe site-ul AVON aferenta Clubului NOVA. Poti comanda in fiecare campanie produse noi ce se vor lansa in Campania Cx+1 (Cx reprezinta Campania curenta). Se poate comanda cate o bucata din fiecare produs/campanie.
6.    Linia telefonica speciala! Toti Reprezentantii Clubului Nova pot obtine informatii despre Clubul Nova și nu numai, sunand la numarul de telefon 0750.236.996. Tarif normal in functie de costul aferent oferit de operatorul tau.
7.    Ai la dispozitie magazinul tau personalizat Nova. Intra in Campania 3/2013 pe site in sectiunea Clubului Nova si vei gasi produse personalizate la preturi preferentiale.
8.    Vei putea sa iti comanzi din acest formular in Campaniile C07/2013 si C17/2013 cate 10 produse noi cu un discount de 50% din pretul de brosura. Formularul va fi disponibil pe site-ul AVON in sectiunea special dedicata Clubului NOVA. Vrem sa fii la curent cu toate noutatile Avon si sa te bucuri de produse inaintea celorlalti. Din fiecare formular se poate comanda o singura bucata din toate cele 10 produse.

Beneficii de recunoastere

1.    In Campania in care iti vei aniversa ziua de nastere, vei regasi in coletul tau un parfum AVON premium.

parfumuri-premium
2.    Trofeul tau – daca esti calificat in programul Clubul NOVA 2012-2013, pe oricare din nivelurile Argint, Aur, Platina, vei primi un Trofeu personalizat cu numele tau. Trofeul va fi oferit de catre directorul tau de zona.

 

trofeu-club-nova
3.    Insigna NOVA – asa toti colegii si prietenii tai vor sti cat de important esti pentru noi. Vei primi aceasta insigna in Campania 2/2013 in coletul tau.
insigna-club-nova

4.    Daca esti calificat in Clubul Nova Argint, Aur sau Platina, ai ocazia sa iti petreci doua zile minunate la munte sau la mare alaturi de cineva drag tie. Excursia are loc in luna iunie 2013 si Avon iti asigura doua nopti de cazare cu mic-dejun inclus. Pe parcursul Campaniei 3/2013, te rugam sa intri in sectiunea Club Nova de pe site pentru a ne spune unde vrei sa calatoresti.
5.    Cina de Gala a Reprezentantilor din Aur si Platina – reprezentantii calificati in Clubul Nova, nivelurile Aur si Platina vor fi invitati de Directorul de Vanzari a fiecarei Divizii, la un eveniment de Gala.
6.    Cina de Gala a celor mai buni 10 Reprezentanti din Romania – esti invitatul nostru de onoare la Bucuresti, pentru doua zile de rasfat regal. Evenimentul va culmina cu Cina de Gala alaturi de Echipa de Management Avon Romania, cu care vei avea ocazia sa vorbesti despre secretul succesului tau.
7.    Daca te vei numara printre cei mai buni 10 Reprezentanti din tara – te vei bucura de excursie City-Break in Londra. Cei mai buni 10 Reprezentanti din tara vor petrece 4 zile si 3 nopti intr-unul dintre cele mai cosmopolite capitale ale lumii – Londra.

excursie-Londra
8.    Spune-ne povestea ta de success in avon connects iar noi vom publica un articol despre succesul tau in My Avon Magazine.
9.    Cei mai buni 10 reprezentanti vor primi la Cina de Gala din Bucuresti o bijuterie pretioasa, parte din seul Clubului Nova. In fiecare an de calificare (ani consecutivi), reprezentantul va primi cate o bijuterie din acest set.
10.    Participa la Cursul Beauty and Business Excellence, o prezentare special gandita pentru tine! Iti oferim o platforma de cursuri completa pe tot parcursul anului, care te va purta in spatele scenei celei mai mari companii de cosmetice din tara. Am creat special pentru tine 4 module de curs la care tu poti participa:
–    Trimestrul 1 – parfumerie;
–    Trimestrul 2 – machiaj si ingrijirea tenului;
–    Trimestrul 3 – ingrijire personala;
–    Trimestrul 4 – ingrijirea tenului si vopselele de par.
Cele 4 module sunt sustinute de catre Formatorul diviziei din care tu faci parte. Vei avea ocazia sa-ti intalnesti colegii din alte zone si sa impartasiti cele mai frumoase experiente.
Dupa fiecare modul absolvit primesti un certificat. Și acesta nu este singurul mod prin care rezultatele tale sunt recunoscute. Te asteptam cu multe surprize si premii speciale daca tu esti cel mai bun.

Credeti ca e greu sa intri in acest club?  Cum vi se par beneficiile acordate reprezentantilor in clubul Nova?55 comentarii pentru “Clubul Nova pentru reprezentantii Avon”

 1. Claudia:

  Buna Claudia,
  In campania 02 au inceput beneficiile clubului si cred ca acum s-a facut si marirea de credit.

 2. Anamaria:

  Buna! In coletul pe care l-am primit la ultima comanda ( campania 2), am primit si un pliant in care eram felicitata ca m-am calificat pt bronz. Care sunt beneficiile mele pt bronz?

 3. Claudia:

  Buna Anamaria,
  Scria tot pe acel flyer ce primesti, cate un set de produse la preturi speciale in campania 07 si 17.

 4. Ana:

  Aha..m-a indus in eroare pt ca scria 2014..ok, am inteles! Multumesc!

 5. PASTOR LOREDANA:

  Buna , eu m-am calificat de mult timp in clubul NOVA BRONZ si NU am primit nici un parfum de ziua mea …

 6. Claudia:

  Buna Loredana,
  La clubul bornz primeai doar 2 seturi la oferta si cred ca o insigna Avon. Seturile de produse sunt in campania 7 si 17 si le gasesti la campania curenta la clubul blonz.

 7. Iuliana:

  Bună, eu sunt reprezentanta de mult timp, sint înscrisă automat în club? Ptr ca nu reușesc sa ma înscriu????

 8. Claudia F:

  Buna Iuliana,
  Intri in clubul celor mai buni reprezentanti Avon daca faci vanzari de minim 17000 lei intr un an calendaristic.

 9. Florina:

  Suma pt clubul Nova se refera la vanzarile personale?

 10. Claudia F:

  Buna Florina,
  Da, se refera la vanzarile pe care le faci pe numele tau ca si reprezentant.