Campania 7 – Start cronometru la premii!

Plaseaza o comanda de minim 120 lei incepand cu data de 14 mai si cumuleaza suma de 500 lei pe parcursul campaniei 7  si vei primi in mod automat si aleatoriu unul din premiile de mai jos.

1. Geanta Beau

geanta-beau

2. Parfumul Timeless

parfum TIMELESS

3. Mascara Sonic Boost si Colier Steluta

mascara-sonic-boost---colier--steluta

4. Apa de toaleta Celebre si colier steluta

 

celebre---colier-steluta

 

5. Geanta Marie

geanta-Marie

Valoarea de 500 lei se poate cumula din mai multe comenzi din campania 07/2011.

Reprezentantii care plaseaza o comanda incepand cu data de 14 mai beneficiaza de premiu indiferent daca au mai plasat sau nu o comanda.

Premiul se acorda o singura data la un reprezentant.

Premiile se castiga in mod aleatoriu in functie de disponibilitatea in stoc si se livreaza automat impreuna cu comanda care indeplineste conditia de 500 lei.

Mult succes!52 comentarii pentru “Campania 7 – Start cronometru la premii!”

 1. Madalina:

  aha,mersi frumos:*

 2. MIRELA:

  Buna Claudia-o intrebare am si eu : daca in campania 7 am avut 150 de lei din tot catalogul( nu din primele pagini-stii la ce ma refer ) si in campania 8 am peste 150 de lei -nu primesc decat discount? Pentru ca stiu ca nu beneficiez de geanta , dar altceva nu se mai da ?nici un cadou nimic? ms anticipat pa pa

 3. Claudia:

  Buna Mirela,
  In campania 8 ai competitia cu cremele Solution, strange cat mai multe creme si vei primi cadouri in functie de cate creme ai. Vezi toate detaliile pe revista My Avon Magazine 08.

 4. adriana_copae:

  buna ziua. as avea si eu o intrebare: ce discount se aplica ceasurilor? va multumesc anticipat

 5. Claudia:

  Buna Adriana,
  La ceasuri si accesorii se aplica discount-ul fix de 15%.

 6. Anuzica:

  Buna…vroiam sa te intreb daca in campania 12 apare parfumul Surrender! il astept de prea mult timp…si as vrea sa stiu daca parfumul va fi pentru ea sau pentru el sau o sa apara ambele variante! Iti multumesc

 7. Claudia:

  Buna Anuzica,
  Nu stiu ce va aparea in campania 12, inca nu am vazut-o. De obicei produse care au mai fost, apar in campania 17, in decembrie.