Politica de confidentialitate

Informaţiile pe care le colectăm diferă în funcţie de modul în care folosiţi situl. Este posibil să utilizaţi situl fără a fi nevoie să ne furnizati informaţii personale, dar in unele cazuri este posibil să vă fie cerute informaţii personale ca: numele, adresa de e-mail, adresa fizică, numere de telefon. Aceste informaţii sunt colectate numai atunci când acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză trimiterea lor către noi. Ne angajăm ca în fiecare pagină unde vă cerem aceste informaţii să punem un link (o legătură) către acest document pentru a-l putea consulta ori de câte ori este cazul.

Site-ul http://www.claudia09avon.eu recunoaste importanta confidentialitatii informatiilor personale a vizitatorilor. Datele introduse in formularele de pe site nu sunt stocate pe site si nici trimise sau vandute altor situri sau persoane, ele sunt folosite exclusiv pentru scopul in care a fost conceput formularul in care ati introdus datele (inscriere sau contact).
16 comentarii pentru “Politica de confidentialitate”

  1. Claudia F:

    Buna Sorina,
    Ca sa te inscrii trebuie sa ai 18 ani impliniti sau sa te inscrii pe numele unuia dintre parinti daca sunt de acord.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu