Coordonatori Avon

Ce inseamna sa devii coordonator Avon

Daca te inscrii drept coordonator Avon vei deveni partener al liderului de piata in domeniulAvon urban flowers cosmeticelor in Romania si in lume.
In tot timpul in care esti coordonator Avon vei beneficia de suport permanent din partea companiei si a altor coordonatori Avon de succes.
Ai astfel posibilitatea sa-ti dezvolti abilitatile manageriale precum si sa inveti tot ce se poate despre vanzari de la cei mai buni.
Cum va suna pe CV-ul tau: am fost managerul unei echipe de 50 de oameni in domeniul vanzarilor?

3 pasi simplii in activitatea coordonatorilor Avon

Afacerea ta ca si coordonator Avon se bazeaza pe 3 pasi: a Recomanda, a Promova si a Instrui.
A Recomanda – inseamna sa oferi produse Avon si servicii personalizate si regulate clientilor Avon care sunt interesati si sa te asiguri ca acestia sunt multumiti si vor continua sa comande.
A Promova oportunitatea Avon – inseamna sa-ti construiesti propria afacere devenind coordonator Avon. Devii coordonator vorbind despre oportunitatea Avon persoanelor cu care intri in contact in scopul de a le oferi posibilitatea de a deveni reprezentanti Avon.
A Instrui – inseamna sa arati noilor reprezentanti Avon cum sa recomande produsele Avon pentru a-ti construi o echipa de succes in domeniul vanzarilor. Vei avea tot timpul un mediu de lucru placut pentru ca tu iti alegi ce oameni intra in echipa ta.
Recomanda- Promoveaza- Instrueste!
Conditii pentru calificare ca si Lider/Coordonator:

 • Valoarea comenzii personale: valoarea minima de comanda pentru care se primeste discount de 15%(110 lei)
 • Inscrieri personale: minim 4 Reprezentanti (in 4 campanii)
 • Valoarea comenzilor grupei pe care ai format-o: minim 1500 LEI

Castigul tau pentru munca depusa iti revine printr-un procent din valoarea comenzilor echipei tale dupa cum urmeaza:

 • pentru un Reprezentant care are pe comanda lui discount de 15% primesti 3-6%
 • pentru un Reprezentant care are pe comanda lui discount de 20% primesti 4-7%
 • pentru un Reprezentant care are pe comanda lui discount de 25% primesti 5-8%

Iar, daca nu stai degeaba si muncesti pentru a-ti mari echipa sau macar pentru a ti-o mentine activa 100%  mai primesti un bonus dupa cum urmeaza:

 • fiecare lider nou confirmat care in a2a sa campanile de dupa confirmare va avea o crestere a numarului de reprezentanti active de minim 4, fata de Campania de confirmare, va castiga un bonus de 200 ron, pe langa onorariul intre 6 si 8%;
 • fiecare lider nou confirmat care in a4a sa campanile de dupa confirmare va avea o crestere a numarului de reprezentanti active de minim 7, fata de Campania de confirmare, va castiga un bonus de 200 ron, pe langa onorariul intre 6 si 8%.

clubul superova junior Avon

Modificare de ultim moment pentru al 4-lea reprezentant reomandat: in locul gentii de laptop si a pixurilor din poza o sa vina alt set de pixuri (din noua colectie creata exclusiv pantru Avon) si geanta de reprezentant (din vechea coletie creata exclusiv pentru reprezentanti). Aceasta modificare este valabila pana la sfarsitul anului 2010:

componenta-set-nivel4-lideri38 comentarii pentru “Coordonatori Avon”

 1. Daniela:

  Buna, mi-am primit nr de lider avon de la sediul de care apartin si vreau sa imi inscriu primul reprezentant , cat dureaza pana actualizeaza cei de la avon pagina de reprezentant actuala pentru lideri ? nu o pot inscrie si imi pierd reprezentantul !!! si dece nu se tin de cuvant .. am sunat la informatii pe la ora 14’00 si m-i s-a spus sa astept sa actualizeze pagina si pana diseara o sa fie gata dar a trecut ceva timp si eu nu imi pot inscrie reprezentatul care vrea sa dea si comanda imediat … urasc asteptarile acestea

 2. Claudia F:

  Buna Daniela,
  De obicei dureaza cam o zi ca sa se schimbe sigur pagina, poti vorbi cu liderul tau sa te ajute cu recomandarea din pagina lui de lider si sa scrie jos la inscriere numarul tau de lider.

 3. Roman Alina:

  As vrea sa devin lider Avon

 4. Claudia F:

  Buna Alina,
  esti inscrisa ca si reprezentant Avon? Daca da, trebuie sa vorbesti cu liderul tau despre asta si cum poate sa te ajute.
  Daca nu esti inscrisa, lasa aici un mesaj si te sun eu.

 5. cristiana:

  ce trebuie sa completez pentru a deveni coordonator?

 6. Claudia F:

  Buna Cristina,
  Esti deja reprezentant? Daca da, in ce zona esti inscrisa?

 7. Dana:

  Buna eu sunt deja reprez. Si doresc sa devin coordonator ,problema e in felul urmator …liderul meu este plecat de 2 ani din tara…

 8. Claudia F:

  Buna Dana,
  Poti vorbi cu directorul de zona ca sa te ajute sau te pot ajuta sa te tranferi la mine si sa te ajut sa ajungi lider. De unde esti?