Modificari de ultim moment in campania 13/2011

Incepand cu campania 13/2011, seturile de brosuri vor avea urmatoarele preturi:

– set de 4 brosuri -8 lei

– set de 6 brosuri -9.5 lei

– set de 8 brosuri – 11 lei

– set de 20 brosuri – 17 lei.

1.       In cadrul Programului pentru Lideri C12-C13, produsul Masca de fata Planet Spa cu ulei de masline se inlocuieste cu Gel exfoliant pentru corp cu extract de floare de lotus.

2.       Incepand cu C13/2011, Reprezentantii mosteniti (proveniti de la Liderii reziliati sau cei a caror inregistrare se anuleaza) se iau in calcul la conditiile de confirmare ale Liderului Superior inca din prima campanie.

 1. Avantajele tale:
  1. Reprezentantii mosteniti se vor lua in calcul la numarul total de activi necesari pentru confirmare
  2. Vanzarile Reprezentantilor mosteniti se iau in calcul la conditiile de vanzare cu grupa conform generatiei in care au ajuns
  3. Se beneficiaza de comisionul aferent vanzarilor Reprezentantilor Mosteniti inca din prima campanie.

3. Uscatoarele de par din cadrul programului motivational C12 sunt reparate sau inlocuite la orice service Philips. Daca ai primit uscatorul defect, ii lipseste ceva sau se defecteaza intre timp, returul nu se trimite catre noi. Este necesar sa te adresezi unui service autorizat sau unui magazin care comercializeaza produse Philips. Pentru a folosi garantia este obligatoriu sa pastrezi factura Avon timp de trei ani. Fara factura, garantia nu este valabila.

Avon ne informeaza ca:

„Masura dispusa de ITM Cluj prin care eram obligati sa incheiem contracte de munca in loc de conventii civile de prestari servicii a fost suspendata in baza unei decizii judecatoresti. Ceea ce inseamna ca pana la solutionarea in instanta a actiunii de anulare a deciziei, ITM nu mai poate sa intreprinda controale pe aceasta tema si nici sa ne solicite incheierea unor astfel de contracte. Va invitam sa va informati echipele despre aceasta decizie.”8 comentarii pentru “Modificari de ultim moment in campania 13/2011”

 1. Daiana:

  Salut Claudia
  De ce s-au schimbat preturile si bucatile brosurilor?
  De exemplu daca eu vreau sa comand doar 3 cataloage.Mai pot sau nu?
  Multumesc anicipat:)

 2. Claudia:

  Buna Diana,
  Nu stiu de ce s-au schimbat, aseara am observat si eu si am postat ca sa stiti si voi.
  Nu se mai pot comanda 3 brosuri, sau cum era inainte, asa apare acum pe site.

 3. Czako Ildiko:

  Buna.
  Am comandat uscatorul de par si nu am avut in pachet difuzorul de volum.Vreau sa stiu daca tu ai primit-o, sau modelul acesta nu are difuzor de volum?
  Multumesc

 4. Claudia:

  Buna Ildiko,
  Nu stiu daca are sau nu difuzor de volum pentru ca nu l-am luat. Poate stiu cineva si te ajuta, sau intreaba pe forum sau suna la relatii clienti.

 5. Czako Ildiko:

  bine, multumesc:)

 6. Mona:

  Pentru Ildiko
  Uscatorul de par are si difuzorul de volum. L-am comandat si eu.

 7. laura:

  Difuzorul pentru volum era doar la unul din uscatoare. 2 tipuri s-au trimis. Cand nu au mai avut pe stoc unul din ele, l-au trimis pe celalalt. Nu e prea corect, dar asta este….

 8. mirela:

  am primit si eu uscatorul de par dar nu era acel difuzor de volum