Informatii campania 7/2010

A inceput Campania avon 07/2010 , brosura este valabila pana pe 26 mai.

La comanda de minim 200 de lei primesti cadou cana de lapte si zaharnita.

Comanda produse din gama Avon Colour in valoare de 120 lei  si primesti Geanta Zebra din atasament cu 1 ban odata cu livrarea comenzii din brosura 08.

Iar daca vei comanda din gamele Anew, Solutions, Planet Spa, Clearskin, Avon Sun, Liiv, Skin-So-Soft, Avon Color in valoare de 150 de lei din brosurile 7 si 8 (valoare cumulata, minim o comanda din fiecare campanie), poti lua colierul CRYSTALLIZED Swarovski Elements cu numai 25 de lei (pretul standard este 100 lei) in brosura 8!

Daca ai in comanda doua seturi True Force (pag 49) primesti discount 30%, iar la comandarea a 4 produse din gama Avon Sun primesti lotiunea spray racoritoare dupa plaja cu numai 1 ban.

Atentie! La valoarea comenzii nu se iau in calcul produsele din Oferta pentru reprezentanti si produsele din brosura in dreptul carora este mentionat „in limita stocului disponibil”.

Atentie in continuare la produsele care vin la 1 Ban! Ele se primesc automat la indeplinirea conditiilor, deci NU trebuie trecut codul lor in comanda, altfel risti sa le primesti de 2 ori: o data la 1 Ban si o data la pret intreg. In brosura 7:

– setul de bijuterii (pag. 31)

Pentru restul produselor din brosura care vin la pret special, TREBUIE sa treci codul, dupa ce te-ai asigurat ca indeplinesti conditiile ofertei.

Nu uita ca brosurile sunt MAGAZINELE TALE! Cu cat ai mai multe brosuri cu atat ai vanzare mai mare si CASTIGURI MAI MARI!

Pentru asta nu uita sa comanzi SETUL MINI ( cod 72058 ) !Nu sunt permise comentariile.