Competitii Avon campania 8/2010

Reprezentantii Avon care plaseaza o comanda in valoare minima de 200 lei pot cumpara Tratamentul anticelulitic Laser Shape cu numai 22 lei – cod 5400 7, cu un discount de 65% fata de pretul de brosura. Reprezentantii Avon care plaseaza o comanda de minim 400 lei pot cumpara fie Tratamentul anticelulitic Laser Shape cu 22 lei – cod 5400 7, fie setul Anew* cu numai 35 lei – cod 5401 5, cu un discount de 75% fata de pretul de brosura. Set Laser Shape - avoncosmetics romania

*Setul Anew contine Tratament anticelulitic Laser Shape si Tratament modelator pentru corp Anew Clinical.

Produsele Anew (inclusiv setul Anew) din oferta:

• nu sunt luate in calcul in cumularea conditiilor minime ale ofertei (200 lei pentru primul nivel si 400 de lei pentru al doilea nivel).
• se iau in calcul la valoarea comenzii pentru calcularea discountului total pe comanda
• nu primesc discount.
Se poate comanda la pret special un singur produs Anew sau set Anew pe comanda.

Atentie! Produsele din aceasta oferta au un cod special, diferit de cel din brosura. Daca introduci codul din brosura vei primi produsul la pret de brosura, chiar daca indeplinesti conditia pentru pretul special al acestei oferte.

Nu uita, in acelasi timp poti castiga premiul din Competitia Zebra! Comanda din Brosura 08/2010 produse de ingrijire a tenului din gama Anew in valoare de 130 lei si primesti 35% discount pentru aceste produse, plus Husa de haine Zebra cu 1 ban, odata cu  livrarea primei tale comenzi din Brosura 09/2010.Nu sunt permise comentariile.