Despre mine

claudiaBuna, sunt Claudia, m-am nascut in toamna anului 1985 si din anul 2010  detin acest site.

Mi-am petrecut copilaria intr-un frumos satuc pe malul lacului Izvorul Muntelui din judetul Neamt, momentan stau in Brasov deoarece mereu mi-a placut sa stau in zona de munte.

Am terminat in anul 2008 Facultatea de Geografie la Universitatea „Al. I. Cuza” din  Iasi iar specializarea mea este Analist Teritorial. La inceput vroiam sa imi gasesc un loc de munca in cadrul specializarii pe care am terminat-o, dar din pacate toate eforturile mele in acest sens nu s-au concretizat.

In martie 2009, pentru ca nu aveam cu ce sa imi ocup timpul  am inceput colaborarea cu Avon ca simplu reprezentant si ma chinuiam sa imi gasesc clienti pentru a putea strange comanda minima. Apoi mi s-a prezentat oportunitatea de a deveni coordonator Avon, la inceput imi era teama ca nu o sa devin niciodata coordonator pentru ca fiind de putin timp in Brasov nu cunosteam pe nimeni si nu credeam ca o sa pot sa imi fac o schipa de reprezentanti, incet incet lucrurile s-au schimbat acum , la final de campanie 4/2011 am devenit Senior coordonator Avon si pot spune ca intradevar imi place ceea ce fac si nu as renunta pentru  alt job. Acum imi doresc sa ajung cat mai repede pe pozititia de Senior Manager (SM) si sa ma pot bucura de masina (cei care ajung SM primesc un Opel Corsa 🙂 ).

Intre timp denumirea pozitiei s a schimbat, acum sunt Manager de nivel 2 iar masina se primeste cand ajungi Manager Executiv de nivel 3 sau 4.

Daca vrei si tu sa ai o activitate care sa te multumeasca si care sa iti aduca si ceva bani poate vrei sa incerci sa devii reprezentant Avon, te astept pe pagina mea de inscriere .
😉
Iti multumesc pentru ca ai citit aceste randuri. Mult succes!

Acestea sunt paginile acestui site pe diferite retele poate cu ajutorul lor informatiile ajung mai repede la tine: Aboneaza-te la feed-ul RSSUrmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe Twitter
677 comentarii pentru “Despre mine”

  1. Loredana S:

    Buna, Claudia! Am dat comanda din C17 si mi-a fost blocata din cauza depasirii creditului. Dupa ce am pus suma ceruta de ei in cont, comanda a fost deblocata, dar pe factura a ramas acelasi pret de plata si nu mai am niciun discount. Cum trebuie sa procedez? Si la ce anume se refera balanta din contul meu?

  2. Claudia F:

    Buna Loredana,
    Daca dai la balanta si contul meu iti apare exact cat ai de plata, cat a fost de plata la inceput si cat ai platit,

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu