Program de dezvoltare pentru coordonatorii noi Avon

Buna,

Doresti sa ai un venit suplimentar sau un job part time sau full time? Poti incerca sa iti formezi o echipa de vanzari pe care sa o coordonezi. Asa poti castiga bani si produse, experienta in domeniul vanzarilor si management, iti construiesti o cariera. Daca doresti te astept in echipa mea!

Mai jos ai ceea ce poti castiga tu ca si coordonator nou, dar poti oricand avansa pe o pozitie superioara unde poti sa castigi mai multi bani.

O sa te ajut sa iti formezi echipa, trebuie doar sa vrei sa te implici si sa castigi bani.

Noul program este valabil incepand cu data de 21 ianuarie 2016 (campania 2) si tine pana in 23 martie (campania 4).

La prima inscriere (prima persoana pe care o aduci cu comanda de minim 150 lei) pe care o vei face vei primi de la mine cadou un parfum la alegere.

gama-little-dress

Dupa ce ai inscris 3 prietene in primele 3 campanii de activitate ca si coordonator (primele 3 persoane pe care le aduci cu comanda de minim 150 lei) vei primi cadou un set format din 7 produse, daca un produs nu este disponibil acesta va fi inlocuit de companie cu alt produs similar.

set-lideri-noi

Conditii de confirmare sunt:

–    Echipa ta personala sa fie compusa din 5 reprezentanti noi;
–    Comanda ta personala sa fie de minim 200 lei;
–    Comanda impreuna cu echipa ta sa fie de minim 1800 lei intr-o campanie.

Poti aduce cei 5 reprezentanti minim in maxim 7 campanii de la inregistrarea ta ca lider, dar vei primi comision doar  dupa confirmarea ta asa ca cu cat ii aduci mai repede, vei primi bani mai repede.
Dupa prima ta campanie de confirmare vei primi un comision fix timp de 6 campanii pentru ca esti la inceput de drum si dorim sa fii motivat:

–    In 1-a campanie  cand te vei confirma cu minim 5 reprezentanti activi si vanzari cu echipa de 1800 lei vei primi 100 lei comision;
–    Daca in a 2-a campanie  vei avea minim 5 reprezentanti activi si vanzari cu echipa de 2200 lei vei primi un comision de 150 lei;
–    Daca in a 3-a campanie  vei avea minim 5 reprezentanti activi si vanzari cu echipa de 2700 lei vei primi un comision de 150 lei;
–    Daca in a 4-a campanie  vei avea minim 5 reprezentanti activi si vanzari cu echipa de 3200 lei vei primi un comision de 150 lei;
–    Daca in a 5-a campanie  vei avea minim 5 reprezentanti activi si vanzari cu echipa de 3600 lei vei primi un comision de 200 lei;
–    Daca in a 6-a campanie  vei avea minim 5 reprezentanti activi si vanzari cu echipa de 4000 lei vei primi un comision de 200 lei.

Daca primesti toate bonurile, vei mai primi cadou un bonus de 1000 lei.

fast-start-bonus

Daca vei depasi conditiile intr o luna si indeplinesti conditiile de la pasul urmator, vei primi comisionul aferent acelei vanzari.

Mentiuni:

 1.  Numarul de reprezentanti activi se calculeaza fara tine, coordonatorul.
  2.    In campaniile in care nu iti indeplinesti conditiile, vei primi comisionul aferent grilei tale de coordonator, iar daca vei avea rezultate bune si iti indeplinesti conditiile cerute vei avea comisionul cel mai mare.
  3.    Vei primi comisionul garantat in fiecare campanie din cele 6, atunci cand indeplinesti conditiile, independent de rezultatele anterioare.
  4.    Dupa ce vei termina acest program vei primi comision in functie de pozitia pe care o atingi.
  5.    Daca iti indeplinesti conditiile cerute, in 6 campanii vei primi 1950 lei ceea ce inseamna ca in 4 luni si jumatate vei primi toate bonusurile ca sa realizezi ce ti ai propus.

Tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa iti formezi echipa, poti inscrie persoane de pe tot teritoriul Romaniei, important este sa aiba 18 ani.

Cu ce te pot ajuta eu? Mult succes!15 comentarii pentru “Program de dezvoltare pentru coordonatorii noi Avon”

 1. oana:

  buna Claudia,
  ne ajuti cu C4? si oferte, te rugam……………..pupici.

 2. Claudia F:

  Buna Oana,
  O sa postez ofertele saptamana aceasta. Nu le gasesc mereu la timp pe toate.

 3. Gabriela:

  Ce pot face cu creditul disponibil ?

 4. Gabriela:

  Pot sa platesc si cu cardul de la raiffasen ?

 5. Claudia F:

  Buna Gabriela,
  Poti plati online cu cardul dar la bancomant nu stiu daca exista optiune.

 6. Claudia F:

  Buna Gabriela,
  Poti da comanda de maxim creditul pe care il ai, dar trebuie sa platesti comanda dupa ce iti vine acasa si strangi banii de la clienti. Nu poti da comenzi mai mari de acel credit.

 7. oana:

  buna Claudia,
  am asteptat si am asteptat C4, dar nimic.

 8. Claudia F:

  Buna Oana,
  O sa rezolv in seara asta, nu am gasit brosura online in format pdf.

 9. Gabriela:

  Astazi am platit comanda in jur de ora 15:30 ..cand o ia in evidenta..adica sa imi arate ca am platit ?

 10. Claudia F:

  Buna Gabriela,
  Intotdeauna banii intra a 2 a zi lucratoare dupa ce platesti factura.

 11. Gabriela:

  Buna !
  Am comandat un produs din greseala si nu il vrea…am facut acea cerere de returnare.
  Intrebarea mea..este cum returnez produsu ? La posta ? Intr-o cutie anume? Mai trebuie sa fac si o cerere la posta ?
  Multumesc

 12. Claudia F:

  Buna Gabriela,
  Trebuie sa scrii pe o foaie numarul de inregistrare primit cand ai facut returul pe internet. La posta mergi cu produsul pus intr o cutie, plis cu bule antisoc sau plic mai gros depinde de produsul pe care il trimiti. Si trebuie sa completezi un buletin de expeditie care se cere la orice colet pus la posta si o taxa de 4.8 lei.

 13. Gabriela:

  Ce inseamna Unboxing Avon ?

 14. Claudia F:

  Buna Gabriela,
  Nu stiu exact ce inseamna. Unde l ai gasit scris, in ce imprejurari?

 15. Gabriela:

  Buna. Pe youtube vazusem. Acum am inteles ce inseamna. Fetele care sunt reprezentati AVON..filmeaza produsele care le-au primit.
  https://www.youtube.com/watch?v=CB5i9zpOPrI