Premii pe alese pentru lideri

Premii pe alese pentru liderii Avon in campaniile 7 – 9/2012

Buna fetelor,

Incepe o noua competitie pentru lideri care se va desfasura pe parcursul campaniilor 7, 8 si 9.

premii-vouchere

Conditii:

1. sa te confirmi pe pozitia de lider la finalul campaniei 9;

2. sa ai crestere de activi (se iau in considerare doar activii cu comanda de peste 120 lei) si minim 1 inscriere pe prima ta generatie timp de 2 campanii consecutiv (fie in 7 si 8, fie in 8 si 9) SAU

sa ai crestere de activi (se iau in considerare doar activii cu comanda de peste 120 lei) si minim 1 inscriere pe prima ta generatie timp de 3 campanii consecutiv (adica in 7, 8 si 9);

3. ponderea facturilor achitate la finalul campaniei 9/2012 din totalul celor emise in perioada 6 – 8  sa fie de minim 92% din prima ta gereratie. Se vor lua in considerare platile intrate pana la data de 5 iulie 2012 inclusiv.

Premii:

1. Primesti un voucher in valoare de 150 lei daca ai avut timp de 2 campanii minim 1 inscriere si crestere de activi;

2. Primesti un voucher in valoare de 300 lei daca ai avut timp de 3 campanii minim 1 inscriere si crestere de activi.

Conditii:

Acest voucher va fi livrat catre tine in campania 10 si poti sa comanzi produse de pe site-ul indicat pe voucher pana la sfarsitul anului.

Se acorda un singur voucher (de 150 lei sau de 300 lei)pentru fiecare lider care indeplineste conditiile.

Poti sa comanzi produse de valoarea voucherului sau pot fi cu valoare mai mare si platesti tu diferenta de pret.

Vi se par grele conditiile?12 comentarii pentru “Premii pe alese pentru lideri”

 1. miki:

  Pentru voucherul B este suficient 1 singur app in 3 campanii sau pentru fiecare campanie cate 1 app?

 2. Claudia:

  Buna Miki,
  Eu stiu ca trebuie sa ai cate 1 inscriere pe campanie. O sa ma interesez daca este asa sau nu.

 3. Alexandraa:

  buna Claudia,am si eu o intrebare,ce anume inseamna factura cu 92%?? e vb de faptul ca din 100%achitate facturile treb sa fie cel putin 92% pana la o anumita data??? si mai concert asta cum se calculeaza,adica cum pot afla? ? si inca ceva facturile cu termen depasit dar achitate totusi pana la data mentionata se pun?? se pune si factura liderului sau doar cele ale reps??

 4. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Se calculeaza fiecare comanda expirata, a liderului si a reprezentantului.
  Gasesti pe MCSR, in rapoarte vanzarile nete pe fiecare campanie, le calculeazi, si apoi faci 92% sa fie achitate din ele. Adica ai voie doar 8% sa nu fie achitate, daca depasesti suma respectiva si 1 ban pierzi competitia.

 5. Alexandraa:

  8%inseamna 2facturi?? depasite de termen sau doar neachitate??

 6. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Inseamna facturi expirate si neachitate, iar 8% este din totalul sumei facturilor totale, dar se ia valoarea neta, oricum cred ca va apare si un tabel cu valorile facturilor neachitate.

 7. Emese:

  Buna ziua!
  Eu am o intrebare. Am inceput sa strang si eu reprezentanti dar nu am reusit sa ma confirm. Am pierdut reprezentantii mei din care am o fata care nu si-a platit factura din c2/2012. Acuma dupa ce am pierdut reprezentantii mei vreau sa stiu a cui e problema asta? E a mea sau a liderului meu la care a intrat in echipa (ca asa stiu ca reprezentantii mei au intrat la coordonata mea)? Liderul meu ma tot suna si cearta sa incerc sa vorbesc cu fata dar mie nu raspunde fata la telefon. Am trimis mesaje si am spus ca daca nu plateste factura o sa aiba probleme cu politia, dar ea mi-a raspuns ca nu le interenseaza, nu plateste coletul ca ea nu a ridicat nici un colet de la avon. Ba fata a ridicat coletul de la posta. Stiu 100% pentru ca m-a tot intrebat le telefon cand soseste coletu? Cand ma pot duce dupa el? Si i-am zis ca coletul soseste in 3 zile lucratoare si nu mai repede si sa fie cu rabdare. Si tin minte ca m-a intrebat ce are nevoie si am zis ca doar buletinul. Asa ca 100% ca a ridicat coletul. Acuma sunt foarte disperata. Ea sustine ca nu plateste coletul si nu a ridicat nici un pachet… si de o vreme nu raspunde la telefon. Ba eu stiu ca a ridicat pachetul. Dar fata nici nu se mai afla in echipa mea… dar coordonatoarea mea ma tot suna. Eu i-am zis sa ma lese in pace ca nu e treaba mea… ca fata nu se mai afla la mine in echipa si eu… Mai mult coordonata mea are numarul ei si e-mail si de toate si am spus sa sune ea dar faza e ca nici ei nu mai raspunde. Coordonata mea acuma imi tot spune sa vorbesc cu ea, sa ma duc la ea acasa… Pai cum sa ma duc eu acolo? Si i-am zis ce mi-a scris fata prin sms, ca nu a ridicat nici un colet si a zis coordonata mea ca nu o interenseaza, sa pun sa plateasca sau o sa trebuiasca sa platesc eu. Interesant e ca coordonata mea a pus comanda si fata a ridicat coletul. De ce sa platesc eu. Mi frica si sunt speriata. Se poate dovedi ca a ridicat coletul? Oare din c2/2012 pai pastreaza posta documentele? Sau ce sa fac? Eu simt ca nu am legatura dar totusi la mine a fost inscrisa fata… Nu stiu ce sa fac. Somebody help me! :(((

 8. Claudia:

  Buna Emese,
  Mi se pare un pic cam dura reactia coordonatoarei tale in sensul ca tu trebuie sa platesti factura.
  Poti incerca sa vorbesti la posta ce s-a intamplat, adica cine a ridicat coletul, pentru ca fara buletin nu il poate ridica.
  Incearca sa vorbesti cu liderul tau despre ce este vorba sau cu directorul tau de zona.
  Poate te vor ajuta mai mult.

 9. Corina:

  Am o intrebare,cand se primeste voucherul?

 10. Claudia:

  Buna Corina,
  Stiu ca s-au primit la sediile de zona. Vorbeste cu directorul zonei tale de el.

 11. mikiniki:

  BUNA CLAUDIA , imi poti spune ce inseamna app,mama mea este coordonator,eu ii plasez comenzile si as vrea sa stiu si eu ce inseamna,te rog.

 12. Claudia:

  Buna Mikiniki,
  App inseamna inscriere, un nou reprezentant.