Comenzi speciale de Craciun pentru coordonatori

PROCEDURA PLASARII COMENZILOR SPECIALE

1.    Pentru a fi considerate comanda speciala, valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de cel putin 3.000 RON (la pretul de brosura). Vor putea fi comandate doar produse din brosura (ofertele din brosura sunt valabile si in cazul comenzilor speciale).

2.    Comanda va fi intermediata numai de catre o persoana juridica.

3.    Intentia de a plasa aceste comenzi  se va anunta la Mihaela Moldovan pe mail (Mihaela.Moldovan@avon.com) in vederea confirmarii initiale a stocului. Stocul va fi confirmat in maxim 24 ore.

4.    Dupa confirmarea stocului, solicitantul plaseaza o comanda ferma in vederea rezervarii stocului, a calcularii valorii comenzii, a avansului si a comisionului aferent, precum si a emiterii facturii proforme. Comanda ferma va fi transmisa catre Mihaela Moldovan (Mihaela.Moldovan@avon.com) si Dana Ivan (Dana.Ivan@avon.com) pe mail. Raspunsul va veni tot pe mail catre solicitant in maxim 24 ore.

5.    Dupa primirea facturii proforme,solicitantul (Societatea Comerciala, Sindicat, Regie Autonoma,etc) trebuie sa achite in avans 25% din valoarea comenzii in contul Avon nr. RO12CITI0000000724870015 deschis la Citibank – Bucuresti, in baza facturii proforma emisa de catre Avon.

6.    Pot plasa comenzi speciale Area Sales Manager, Junior Manager, Senior Leader, precum si Leaderul Superior.

7.    Achitarea integrala a produselor se va efectua in termen de 15 zile bancare de la data livrarii produselor.

8.    Transportul acestor comenzi se va efectua o data cu livrarea obisnuita din zona respectiva.

9.    Factura catre firma (societatea) solicitanta va avea discount de intre 0%-30%.

10.  Diferenta de discount aferent comenzii conform pragurilor de discount pentru Reprezentanti, in vigoare la data comenzii, va fi facturata catre Avon de catre ASM sau Coordonator in baza unui act aditional la contractul de prestari servicii (vezi modelul anexat). Reprezentantul va putea factura diferenta de discount doar daca este autorizat ca persoana fizica sau juridica. Pentru PFA, se va  retine la sursa impozitul aferent acestor venituri.

11.  Net Sales aferent comenzii se adauga la vanzarile zonei, ale grupei liderului si se vor lua in considerare pentru calificarea in cluburile Avon.

O sa se completeze un act aditional aferent pe care il poti solicita la liderul tau superior sau la directorul de zona.

Intentia de a plasa comanda speciala

•ASM/ Junior Manager/ Senior Leader/ Leader Superior
•Pe mail catre Mihaela Moldovan
•Produsele vor fi confirmate in maxim 24 ore.

Plasare comanda ferma

•ASM/ Junior Manager/ Senior Leader/ Leader Superior
•Se va trimite pe mail catre Mihaela Moldovan si Dana Ivan

Rezervare stoc, Calcul referitor la valoarea comenzii, avans, comision si emiterea facturii proforme

•Stocul va fi reverificat dupa transmiterea facturii proforme si va fi rezervat  maxim pentru urmatoarele 72 de ore prin mail de catre Mihaela Moldovan
•Se calculeaza valoarea comenzii, a avansului si a comisionului aferent;
•Se emite factura proforma
•Tot procesul dureaza maxim 24 ore.

Plata avans si semnare act aditional + contract

•Este resposabilitatea celui care intermediaza comanda speciala sa se plateasca avansul aferent comenzii, precum si semnarea si trimitera actului aditional si a contractului in maxim 48 de ore dupa ce a fost primita factura proforma.


Nu sunt permise comentariile.