Comanda produselor avon prin SMS

Comanda produse avon prin SMS (avoncosmetics romania)

Sunt lucrurile marunte cele care ne binedispun cu adevarat si ne fac sa uitam de stresul de la birou si de termenele limita. Avem atat de putin timp sa facem ce ne place, dar mai ales sa ne putem bucura pe deplin de lucrurile care ne incanta cu adevarat.

Acesta nu este un manifest pentru timpul liber sau o incercare de rememorare a vremurilor cand inca nu eram atat de ocupati incat sa uitam de aniversari, zile de nastere sau ca avem o pisica.
Este doar un indemn pe care-l primim cu totii, din timp in timp, de a face exact alegerile care ni se potrivesc.

Plecand de la indemnul de mai sus iti recomandam cea mai simpla modalitate de plasare a comenzii tale Avon.

Incepand din Campania 15/2008 iti poti achizitiona produsele preferate prin SMS! Tot ce trebuie sa faci este sa tastezi la numarul 1804 urmatorul text ce contine detalii legate de comanda ta:

CspatiuNumarCampanieSpatiuNumarReprezentantSpatiuCodProdus1Spatiu CantitateSpatiuCodProdus2Spatiu

si sa apesi tasta Send. Mesajul tau va fi imediat receptionat si comanda prelucrata.

Comanda prin SMS:

  • poate cuprinde pana la maxim 20 de produse
  • va fi o comanda in regim normal
  • se va livra la adresa permanenta de livrare din baza noastra de date

! Este necesar ca numarul de telefon mobil sa fie unic in baza noastra de date.

Mai exact, numarul de telefon mobil sa fie inregistrat in datele personale ale unui singur Reprezentant. Asigura-te ca datele personale sunt corecte si actuale (acceseaza sectiunea Contul meu>Profil din pagina personala de pe site-ul Avon).

Aplicatia poate fi utilizata de orice Reprezentant care are un telefon mobil si accesul la o retea de telefonie mobila.

Serviciul de comanda prin SMS este solutia la indemana ta in orice imprejurare. Este o alternativa a comenzii prin formularul de comanda tiparit. Iti salvezi din timpul liber si contribui la salvarea copacilor ce sunt folositi pentru tiparirea acestor hartii.

Pentru detalii legate de comanda ta poti contacta Departamentul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon 021/311.85.55 intre orele 09:00 – 21:30 sau la adresa de e-mail: repservice.ro@avon.comNu sunt permise comentariile.