Avon iti da like – competitii lideri

Avon iti da like – competitii lideri

Conditii:

Programul este valabil in perioada campaniilor 10 – 13 /2012 iar tu trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii in fiecare dintre aceste campanii:

–          Sa ai minim o inscriere sau reinstalare;

–          Sa ai cu 1 activ in plus fata de Campania anterioara (se iau in calcul doar cei care au comenzi peste 120 lei);

–          Sa ai 93% procent de facturi achitate din totalul facturilor emise in fiecare campanie (se calculeaza facturile la finalul fiecarei campanii pentru campania anterioara, iar platile trebuie sa fie intrate pana la data de 26 iulie, 16 august, 6 septembrie si 27 septembrie).

Premii:

–          Premiile se primesc  in campania urmatoare, daca liderul este confirmat si a respectat primele 3 conditii. Premiul se livreaza incepand cu a 2-a saptamana a campaniei. Premiile sunt:

1. Daca indeplinesti conditiile in campania 10, in campania 11 vei primi in colet un set de 4 farfurii din colectia aniversara AVON 15 ani.

set-4-farfurii

2. Daca indeplinesti conditiile in campania 11, in campania 12 vei primi in colet un set de 4 cesti de cafea si farfuriute din colectia aniversara AVON 15 ani.

set-4-cescute

 

3. Daca indeplinesti conditiile in campania 12, in campania 13 vei primi in colet un set format din cana pentru lapte, ceainic si zaharnita din colectia aniversara AVON 15 ani.

ceainic

 

4. Daca indeplinesti conditiile in campania 13, in campania 14 vei primi in colet un set de 4 pahare si o carafa din colectia aniversara AVON 15 ani.

set-carafa-si-4-pahare

Daca ai castigat 3 din 4 premii si esti confirmata la finalul campaniei 13/2012, vei primi jumatate din comisionul tau mediu de pe prima generatie aferent campaniilor 10 – 13 si se acorda in campania 14.

Daca ai castigat 4 din 4 premii si esti confirmata la finalul campaniei 13/2012, vei primi comisionul mediu de pe prima generatie aferent campaniilor 10 – 13 si se acorda in campania 14.

Daca vei confirma un lider nou in echipa ta, vei primi in prima lui campanie de confirmare, un bonus de 150 lei, daca indeplinesti conditia de facturi platite.

Iar daca liderul tau nou atinge nivelul 4 din Fast Start Bonus (FSB), tu ca lider superior vei primi jumatate din suma bonusurilor pe care el le-a castigat in pasii 2 – 4 din FSB, daca indeplinesti conditia de facturi platite.

Iar daca ai castigat 3 din 4 premii si ai un lider confirmat in echipa ta, ai 1 sansa la o tombola, iar daca ai castigat 4 din 4 si ai un lider confirmat vei avea 3 sanse la tombola.

Premiile de la tombola sunt:

–          3 iPad-uri;

–          O masina Opel corsa.

opel-corsa-ipad-tombola

Cum vi se pare competitia? Ati reusit sa va luati farfuriile?

Mult succesNu sunt permise comentariile.