Catalog pentru reprezentanti

Daca sunteti deja reprezentante Avon si vreti sa le trimiteti brosura campaniei curente pe mail clientilor vostri va oferim brosura campaniei curente fara insemnele site-ului nostru.

Iar pentru cei care nu au Adobe reader si nu pot deschide fisierele pdf, imaginea de mai jos va deschide catalogul folosind Google pdf viewer.
170 comentarii pentru “Catalog pentru reprezentanti”

 1. Claudia F:

  Buna Gabriela,
  Daca nu esti reprezentant, poti lua un catalog doar de la un reprezentant din zona ta. Daca nu ai nici un reprezentant in zona, lasa mi numarul de telefon si localitatea si incerc sa iti fac legatura cu un reprezentant din zona.

 2. Georgiana:

  Buna seara! Sunt reprezentant avon si as dori sa ma mut la un alt coordonator si director zonal. Ce tb sa fac si ce implica acest lucru?

 3. Claudia F:

  Buna Georgiana,
  Trebuie sa vorbesti cu un alt cordonator, la care vrei sa fii, sa vezi daca te poate ajuta. Daca doresti te pot ajuta si eu.

 4. INA S.:

  Cand apare catalogul Avon 17/2017 in Romania?

 5. Claudia F:

  Buna Ina,
  Catalogul 17/2017 o sa apara peste 3 saptamani dar o sa poti comanda din el doar in luna decembrie.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu