Program motivational pentru reprezentanti Campania 14/ 2010

In aceasta campanie, toti Reprezentatii care urmaresc etapele de mai jos au un beneficiu in plus, pe langa programul de activitate Avon’s Angels!!
Indragitele produse Zebra vor reprezenta premiile acestui program disponibil doar in C14/2010.
Acesta este mecanismul programului:

Comanda produse in C14/2010 (30 septembrie – 20 octombrie) si poti castiga:

a) Geanta de cosmetice Zebra pentru Ea – daca suma comenzilor este situata intre 380 – 579.99 Lei (valoare de brosura*);

b) Geanta de cosmetice Zebra pentru Ea + Geanta de voiaj Zebra –  daca suma comenzilor este situata intre 580 – 879.99 Lei (valoare de brosura*);

c) Geanta de cosmetice Zebra pentru Ea + Geanta de voiaj Zebra + Geanta de cosmetice Zebra pentru EL + Husa de haine Zebra – daca suma comenzilor este situata peste 880 Lei (valoare de brosura*).

*Valoarea comenzii nu cuprinde produsele din brosura care au in dreptul lor mentiunea „In limita stocului disponibil” sau care sunt plasate pe o pagina care, in partea interioara, are o banda cu mentiunea „In limita stocului disponibil”. De asemenea, in valoarea comenzii nu va fi inclusa valoarea produselor din flyerul „Oferta pentru Reprezentanti”.
Precizari:
Reprezentantii care au plasat comanda in intervalul 30 septembrie – 4 octombrie si au respectat conditia de valoare a comenzii mentionata mai sus, vor primi retroactiv premiul la urmatoarea comanda plasata (indiferent de valoarea acesteia, dar nu mai tarziu de finalul C15/2010).

genti cosmetice Zebrahusa de haine zebra geanta de calatorii Zebra


Nu uita ca brosurile sunt MAGAZINELE TALE!Cu cat ai mai multe brosuri cu atat ai vanzare mai mare si CASTIGURI MAI MARI!8 comentarii pentru “Program motivational pentru reprezentanti Campania 14/ 2010”

 1. Roxana:

  Eu nu am primit Geanta de cosmetice si am avut comanda in valoare de 572 RON. Stii cumva ce s-a intamplat?

 2. Claudia:

  buna.depinde cand ai dat comanda..daca a fost in primele zile ale campaniei, o sa o primesti o data cu comanda din catalogul de 15. iar daca nu atunci, sa suni la Bucuresti la relatii cu clientii si sa le zicii nr tau de reprezentant si sa ii intrebi direct pe ei de ce nu ti-a venit si o sa iti spuna ce motiv a fost.

 3. cat:

  buna. sunt reprezentanta Avon de 2 luni 😀 si vroiam sa va intreb pungile mici de hartie nu mai sunt ?

 4. Claudia:

  buna.da sunt.in momentul in care iti dai comanda, acolo unde scrii codurile uitate in dreapta mai sus si o sa vezi ca scrie ” materiale utile”, intra acolo si o sa fie o lista cu mostre si altele. o sa vezi ca se cheama pungi mici, pungi medii si pungi mari si au un pret de aproximativ 2.15 -3 lei..alea sunt de hartie. cele de plastic au specificat pungi plastic.

 5. Alexandra:

  pot comanda oricand setul mini pentru reprezentanti avon…oricand cand pun o comanda???

 6. Claudia:

  da. e posibil sa nu poti pune 2 seturi pe aceasi comanda..nu mai stiu sigur asta..dar de fiecare data cand dai comanda poti sa adaugi cate un set

 7. ildy:

  am o intrebare…anul aceasta nu primim agenda avon? am pus deja doua comenzi si n-am primit agenda:(

 8. Claudia:

  Buna.
  Nu se mai primesc agendele. Daca vrei agenda trebuie sa vorbesti cu coordonatorul tau sau directorul de vanzari ca sa iti faca comanda de ea. Costa 20 lei.