Program motivational coordonatori noi in campaniile 15 – 16/2011

Program motivational Avon lideri noi – campaniile 15 – 16/2011

Acest program se adresaza reprezentantilor sau coordonatorilor potentiali care nu s-au confirmat niciodata pe pozitia de coordonator, SC, JM sau SM.

Daca este reprezentant si esti interesata de oportunitatea de lider acum este momentul sa faci inscrieri si vei castiga produse pentru recomandarile tale.

Conditii:

– sa faci recomandare reprezentantilor pe care ii inscrii din pagina ta de lider de pe site-ul Avon Cosmetics;

– sa plasezi o comanda de minim 200 lei in campaniile 15 si in 16;

– reprezentantul recomandat trebuie sa plaseze o comanda de minim 140 lei.

Castig:

– pentru primul reprezentant recomandat vei primi cerceii Far Away si crema de maini cu minerale Planet Spa;

cercei-far-away-si-crema-planet-spa

– pentru al 2-lea reprezentant recomandat vei primi untul de corp cu minerale Planer Spa si masca de par cu minerale Planet Spa;

unt-de-corp-si-masca-de-par-planet-spa

– pentru al 3-lea reprezentant recomandat vei primi mini-apa de parfum Incandessence – 30 ml;

mini-apa-de-parfum-Incandessence

– pentru al 4-lea reprezentant recomandat vei primi o mascarara Supershock, un ruj Pink Crystal Diamond Rose si geanta Fergie;

mascara supershock-geanta-fergie-si-ruj-diamond-rose

Notificari:

Reprezentantii noi inscrisi vor participa la programul Avon Junior iar la finalul acestui program tu vei primi un parfum cadou pentru fiecare.

Premiile se primesc in campania urmatoare celei in care s-a facut recomandarea, impreuna cu comanda ta personala.

Daca cei 4 reprezentanti sunt in echipa ta si te vei confirma ca lider, nu vei mai participa la acest program ci doar la competitia pentru noii lideri.

Mult succes la recrutari!6 comentarii pentru “Program motivational coordonatori noi in campaniile 15 – 16/2011”

 1. Dana:

  Claudia….am o nelamurire….sunt reprezentant avon….si as vrea sa stiu cum as putea sa platesc facturile singura…caci pana acum trebuie sa ma intalnesc cu coordonatoarea mea…si pierd mult timp…as vrea sa-mi zici te rog cum pot plati factura avon singura…ms anticipat:)

 2. Claudia:

  Buna Dana,
  Pentru a plati facturile singura, trebuie sa te duci cu avizul de incasare de pe ultima pagina a facturii, la una din agentiile bancilor: BCR, BRD, CITY bank, Garanti bank, CEC sau posta – doar daca face pe calculator, adica in oras. Si banii iti intra de obicei a 2-a zi pe contul de Avon.

 3. Ioana:

  Draga Claudia!
  vreau sa iti spun ca blogul tau este foarte util si placut. o lamurire daca imi poti aduce si mie cu privire la acest program. Daca in campania 15 nu am fost confitmata ca si lider, am inscris 2 persoane pe pagina mea de lider, insa ma voi confirma in campania 16,dupa ce plasez comanda, mai primesc produsele? Teoretic, cel putin asa se intelege, eu voi primi produsele in coletul in care imi primesc comanda din C16, pe care o voi da peste vreo 4 zile, insa eu daca ma confirm peste 2 saptamani, tot in c16?

 4. Claudia:

  Buna Ioana,
  Daca te vei confirma in campania 16, produsele le vei primi in campania 17.

 5. lidia:

  buna claudia,eu m-am confirmat ca lider .cum sa fac sa mai inscriu persoane de pe net ?am cinci reprezentantisi sunt la inceput.am gasit siteul tau si mi s-a parut interesant. te felicitpt ambitia ta . te rog sa imi raspunzi.pa .

 6. Claudia:

  Buna Lidia,
  Pentru a face inscrieri pe net, trebuie sa dai anunturi pe diverse site-uri de socializare, sa iti faci un site sau ce vrei tu. Poti incerca tot ce iti trece prin cap si poate iti iese.
  Multumesc pentru aprecieri si mult succes.