Program motivational Avon campania 16/2010

Codul canii ‘om de zapada’ din mini brosura este gresit. Cel corect este 97451.

Atentie in continuare la produsele care vin la 1 Ban! Ele se primesc automat la indeplinirea conditiilor, deci NU trebuie trecut codul lor in comanda, altfel risti sa le primesti de 2 ori: o data la 1 Ban si o data la pret intreg. In brosura 16:

–          Setul de bijuterii Davena si punguta, pag. 102;

–          Punguta aurie – pag. 105;

–           Balsamul dupa ras, gelul de dus si pungura – pag. 106;

–          Lotiunea de corp, deodorantul si punguta – pag. 109;

–          Portfardul Christian Lacroix si punguta – pag. 110;

–          Punguta aurie – pag. 111;

–          Gelul de dus, balsamul de ras si punguta – pag. 112;

–          Punguta aurie – pag. 113;

–          Buretele de baie – pag. 199 si 201;

Pentru restul produselor din brosura care vin la pret special, TREBUIE sa treci codul, dupa ce te-ai asigurat ca indeplinesti conditiile ofertei.

Program motivational pentru reprezentanti in C16

Comanda 2 sau mai multe ape de toaleta/parfumuri sau seturi din categoria premium de la paginile 100 – 113 si primesti 35% reducere pe ele. Produsele nu se acumuleaza din mai multe comenzi.

parfumuri-premium

Comanda produse in valoare de 150 lei (valoare cumulata din brosura 16) din urmatoarele game: Anew, Solutions, Clearskin, Planet Spa, Liiv Botanicals, Naturals, Avon Care si primesti masca hidratanta de fata si spray-ul de corp cu extracte de masline cu numai 1 ban fiecare (fiecare reprezentant poate beneficia doar de o masca de fata si un spray de corp).

masca-si-spray-planet-spa

Cumuleaza in Campania 16/2010 vanzari totale de minim 500 lei* prin plasarea a minim 2 comenzi. Daca ultima comanda plasata prin care atingi nivelul de 500 lei*, are o valoare de minim 150 lei*, vei primi cadou cutia de bijuterii.

*Fiecare  reprezentant va primi maxim 1 premiu. Valoarea de comanda nu cuprinde produsele “in limita stocului disponibil” si nici cele care sunt destinate reprezentantilor sau cele de la paginile in care se mentioneaza in partea inferioara “in limita stocului disponibil”. Produsele din FLYER-UL DE SARBATORI, SE VA CALCULA LA ACEASTA OFERTA.

cutie-bijuterii

In aceasta campanie iti mai poti achizitiona si un set facut special pentru reprezentanti, si se gaseste pe My Avon Magazine:

set-C16

Sau un set de pixuri si carnetel cu magnet pentru frigider:

set de pix si carnetel

Program motivational pentru lideri – campanile 16 – 17/2010RARE GOLD

Recomanda 1 reprezentant un C16 si 1 in C17 si castigi automat o apa de parfum Rare Gold (parfumul va fi livrat in comanda personala plasata dupa data de 10 ianuarie 2011).

In plus, pentru fiecare nou reprezentant adus in plus in C16 si C17 castigi 30 lei (bonusul se factureaza impreuna cu comisionul emis pentru C17).

Participi si la competitia liderilor de Craciun, uite aici premiile.15 comentarii pentru “Program motivational Avon campania 16/2010”

 1. mirela:

  deci sa inteleg ca e suficient sa se comande doar 2 ape de parfum din categoria premium si se primeste discount-ul de 35% pt ele?atunci inseamna ca valoarea facturii nu conteaza,pt ca discountul nu se aplica la suma totala a facturii ci se aplica automat la cumpararea a minim 2 apa de parfum din categoria premium.de exemplu la o comanda de 400 lei din care 200 lei sunt cele 2 parfumuri premium si alti 200 lei sunt cosmetice,pt cele 2 parfumuri premium se primeste discount de 35% iar pt cosmetice se primeste 25%.deci la fel de bine se poate trimite o comanda care sa aiba valoare mare sau doar o comanda formata din cele minim 2 parfumuri premium,caci valoare discountului este aceeasi pt parfumuri,si anume de 35%?

 2. Claudia:

  da.poti sa ai orice valoare de comanda sau doar 2 parfumuri premium pentru ca pe ele tot 35% ai reducere.pe restul produselor poti sa ai reducere de maxim 30 %.

 3. mirela:

  gata,am inteles.mersi frumos!

 4. Claudia:

  ok..cu placere

 5. mirabela:

  daca ma confirm ca lider in C/16 primesc in aceasta comanda acel discount de 25%?multumesc mult!

 6. Claudia:

  da o sa primesti 25% pentru comanda ta. iar din campania viitoare daca comanda ta este de minim 500 lei, esti confirmata ca si lider si sa mai inscrii inca 2 persoane o sa ai 50% reducere pe comanda ta.

 7. ALINA:

  as dori sa stiu daca in programul motivational pt reprezentanti la calcularea valorii de 150 ron pentru setul PSPA se iau in considerare si produsele din flyerul special 16. multumesc mult!

 8. Claudia:

  da.produsele din flyer te ajuta la valoarea totala de comanda si la orice competitie.

 9. daniel:

  trebuie sa fiu lider confirmat ca sa primesc parfumul pentru in reprezentant inscris in c16 si unul in c 17 ?

 10. Claudia:

  da. asa stiam.dar cel mai bine este sa te interesezi la coordonatorul tau sau la directorul zonal.

 11. lili:

  care sunt parfumurile premium?

 12. Claudia:

  buna.cele mai scumpe..sunt de la pagina 100 pana la 113 in catalogul 16.

 13. Andreaa:

  Daca din prima plasare din c 16 am o comanda de peste 500 de lei pot sa primesc cutia de bijuterii? si daca da care este codul acesteia.

 14. Claudia:

  Buna Andreea,
  Imi pare rau ca te dezamagesc dar din pacate scrie si in titlu, campania 16/2010, adica anul trecut acum ai ceasul la 29.99 lei si geanta Believe la 20 lei.

 15. Andreaa:

  da asa e imi cer scuze nu am vazut. multumesc mult oricum