Prezentare Campania Avon 03/2011

Astazi a inceput campania 03/2011 si este valabila pana pe data de 02 martie 2011.parfum-slip-into

Comanda 3 ape de toaleta Slip Into… si o primesti pe a 4-a gratuit (acest produs va veni fara colierul la 1 ban). Produsele se pot acumula din mai multe comenzi.

Comanda 8 ape de toaleta Slip into… intr-o singura comanda si primesti 50% reducere. Fiecare apa de toaleta comandata va beneficia de colierul la 1 ban.

Daca ai comandate 6-7 ape de toaleta poti beneficia de prima oferta de 2 ori, iar daca ai peste 8 beneficiezi de a 2-a oferta. Cand incerci noua apa de toaleta Slip Into… e ca si cum ai incerca o pereche de pantofi cu toc.

Daca acumulezi o comanda de minim 250 lei care sa contina cel putin o apa de toaleta sau o apa de parfum o sa primesti automat cerceii si parfumul Far Away de 30 ml.

cercei Far Away

Atentie! La produsele care vin la 1 ban, nu mai trebuie sa treci codul produsului pentru ca iti vor veni de 2 ori, o data la 1 ban si o data la pret intreg. Acestea sunt:

-pagina 2 – Colier Slip Into;

-pagina 59 – punguta de cadouri;

– pagina 109 – geanta plic eleganta Today;

– pagina 115 – deodorant Outspoken;

– pagina 137 – gel de dus Individual Blue.

 

Pentru orice accesoriu cumparat de la paginile 166 – 167 o sa primesti cadou un snur de martisor.

 

Bucura-te de noua aroma Today Tomorrow Always Romantic Voyage, care este ca prima iubire, o experienta unica, distinct si plina de mister.

Incearca si noul dispozitiv pentru revigorarea zonei ochilor cu vibratii care iti va ajuta pielea sa arate ca dupa un somn odihnitor.

dispozitiv-revigorare-ochi-cu-vibratii

Produsele Demo, din My Avon Magazine, sunt produse care apar in Campania urmatoare si le poti achizitiona la preturi mai mici, dar nu ai reducere pe ele.

Unele produse din catalog beneficiaza de o reducere fixa de 10%, acestea sunt:

-suport elegant pentru ruj cu oglinda;

-punguta de cadouri;

-geanta si portofel Kayleigh;

-apa de toaleta Passion Dance – editie speciala;

– luciu de buze Glazewear;

– creme de maini Avon Care;

– geanta elegant pentru cosmetice;

– set Anew clinical;

– colier Emma;

– Periile Advance Tehniques;

– Mascara supermagnify in ambalaj floral.

Pentru a-ti face munca mai usoara, achizitioneaza mostre pentru parfumuri, machiaj pentru ca sa nu ai probleme cu retururile si sa ai client multumiti de ceea ce isi cumpara. Arata brosura la cat mai multe persoane si de preferat sa ii oferi la fiecare client cate o brosura.

Mult Succes!

 17 comentarii pentru “Prezentare Campania Avon 03/2011”

  1. andreea:

    vr sa comand 2 parfumuri spotlight la 40 d lei…am avut comanda in campania 02.2011 de 260 se poate???

  2. Claudia:

    Buna Andreea,
    Pentru ati putea comanda cele 2 parfumuri cu 39.99 lei bucata trebuia sa ai comanda din campania 3 de 300 lei. Mai ai timp pana maine 2 martie ca sa mai dai o comanda si sa ajungi la suma de 300 lei.