Outspoken Intense by Fergie

Outspoken Intense by Fergie

Fergie a revenit cu o noua lansare in Avon Outspoken Intense by Fergie, care cu siguranta se va bucura de acelasi succes ca si celalalt parfum Outspoken by Fergie.

Fergie a primit premiul pentru cel mai bun parfum de vedeta nou lansat pentru apa de parfum Outspoken, la ceremonia de decernare a premiilor FIFI.

Fergie spune “ ca pentru femei este important sa credem in noi si in principiile noastre. Indrazneste sa fii in central atentiei si sa atragi toate privirile.”

Aceasta apa de parfum, Outspoken Intense by Fergie, etse creatia parfumierului Laurent Le Guernec, care este printre cei mai mari producatori din lume.

Aceasta aroma a parfumului Outspoken Intense by Fergie, exprima o alta latura determinanta a lui Fergie.

Apa de parfum Outspoken Intense by Fergie se incadreaza in categoria floral – fructata, avand ca note de baza moscul, ambra si lemnul de cedru, notele de mijloc fiind gardenia, floarea de portocal si floarea pasiunii, iar notele de varf sunt citricele, murele si fructul stea.

Ai tot ce iti trebuie pentru a promova acest parfum: mostrele, internetul si  cardurile parfumate de la sfarsitul revistei My Avon Magazine.

Program motivational Outspoken Intense:

Nu uita ca ai si un program motivational la apa de parfum Outspoken Intense by Fergie.

Comanda 2 ape de parfum Outspoken Intense by Fergie si o primesti pe a 3-a cadou.

outspoken-intense-by-Fergie

Comanda 5 sau mai multe ape de parfum Outspoken Intense by Fergie si primesti 50% reducere pe acestea si o apa de parfum Outspoken Intense by Fergie gratuit.

Bonus Outspoken Intense:

La comandarea oricarei ape de parfum Outspoken Intense by Fergie vei primi cu 1 ban si castile cu pietre decorative.

casti-decorative-outspoken

Tu ai incercat noua apa de parfum Outspoken Intense by Fergie? Cum ti se pare?4 comentarii pentru “Outspoken Intense by Fergie”

 1. Daiana:

  Hy Claudia,
  Voiam sa te intreb daca o sa postezi acel pliant ce va fi dsponibil impreuna cu brosura 17 din acest an…si daca da…cand?
  Felicitari pt site…de mare ajutor;)

 2. Claudia:

  Buna Daiana,
  Multumesc pentru aprecieri. Inca nu facut rost de aceea mini-brosura, cand o sa fac rost o sa voi postez.

 3. Gabriel:

  De unde pot sa mai comand sau sa imi iau si eu parfum de asta ca sa imi dea castile? Eu vreau pentru casti doar, imi trebuie castile neaparat. Multumesc

 4. Claudia:

  Buna Gabriel,
  Din pacate nu mai este valabila aceasta oferta, au fost castile in martie intr-o mini-brosura. Intra pe forum si poate le gasesti la vanzare: http://www.forum.claudia09avon.eu.