Outspoken by Fergie

Outspoken by Fergie….vorbeste despre tine fara inhibitii!

Descoperă esenţa naturii feminine, pofta de viaţă şi pasiunea pentru lucruri noi. O femeie adevărată este liberă şi misterioasă, ca şi noul parfum Outspoken by Fergie. Experimentează aroma şi oferta pe care ţi-am pregătit-o!

Fergie spune ca este foarte entuzismata de aceasta colaborare si iar acest parfum  este ocazia perfecta de a-si impartasi originalitatea si increderea cu fanii ei,  daca parfumul va avea succes  Fergie va continua colaborarea cu Avon.

Fergie este una dintre cele mai indrăzneţe şi senzuale prezenţe din industria muzicală. Pe scenă seduce milioane de oameni prin muzică iar acum s-a hotărat să ne incante cu aroma sa, Outspoken by Fergie de la Avon.

Chiar dacă Fergie adoră să şocheze şi să starnească intrebări, muzica ei apropie generaţii diferite. Este un idol pentru tineri dar este ascultată şi de părinţii acestora. Ca artistă solo multi-premiată şi vocalistă a trupei Black Eyed Peas, Fergie a caştigat numeroase premii şi nici nu se gandeşte să se oprească aici.

Pentru ca Fergie sa fie multumita de aroma acestuia, cei din laboratoarele Avon au facut experimente cu diverse combinatii de esente timp de 2 ani, rezultatul fiind o expresie parfumata plina de curaj in care notele de afine contrasteaza cu cele de tuberoza.

La lansarea oficiala a noului parfum o sa primiti cadou deodorantul parfumant si lotiune de corp aferente parfumului, iar daca aveti mai multe parfumuri aveti un program motivational deosebit: la 2 parfumuri Outspoken cumparate primiti cadou un parfum Outspoken iar la 4 parfumuri Outspoken cumparate primiti 2 cadou si un colier sub forma de inima cu parfum solid in interior.

LAURENT LE GUERNEC este creatorul parfumului Outspoken by Fergie. Si-a inceput cariera in New York, după terminarea studiilor de parfumerie la Institut Superieur International de Parfums, Cosmetiques et Aromes Alimentaires (ISIPCA) in Versailles, Franţa. Trei dintre creaţiile lui Le Guernec au primit premiul FiFi, cea mai prestigioasă distincţie in industria parfumurilor şi o performanţă extraordinară pentru un tanăr parfumier.

Iată ce crede despre cel mai nou parfum creat: “Fergie este o femeie extrem de puternică şi încrezătoare, neschimbată în principiile sale. Am vrut să creez o aromă la fel de puternică.”


Fii  lipsita de inhibitii, feminina si florala cu aromele floral – fructate ale parfumului Outspoken .

parfum outspoken2 comentarii pentru “Outspoken by Fergie”

  1. crys:

    buna,as vrea sa stiu daca ma inscriu acum si fac prima comanda din c 16 si comand 2 parfumuri outspoken mai primesc unul cadou sau daca comand 4 primesc 2?si dak intra in aceea promotie cu disc de 35.iti multumesc

  2. Claudia:

    buna.daca o sa ai 2 sau 4 parfumuri outspoken o sa ai doar 35% reducere pe ele. campania trecuta (15/2010) a fost programul motivational in care se primea 1 sau 2 outspoken cadou.