Informatii utile campania Avon 08/2011

Joi, 26 mai 2011 incepe Campania nationala 08 si este valabila pana pe data de 15 iunie.

Ai grija ca valoarea minima de comanda a crescut la 120 lei. In aceasta suma nu intra produsele care sustin campanile sociale si produsele care apar cu bulina rosie sau gri.

Daca ai avut comanda de 100 lei din gama Avon Color in Campania 07, acum vei primi cadou geanta Babiana, impreuna cu prima ta comanda de minim 120 lei.

geanta-babiana

Pentru ca in aceasta campanie se relanseaza varianta imbunatatita a cremelor din gama Solution  o sa avem o competitive in care o sa primesti cadouri in functie de numarul de creme pe care le vei avea pe comanda.

Daca ai comanda de 2 creme Solution, dar valoarea produselor sa fie de 31.98 lei, vei primi cadou un luciu de buze persistent, unde va trebuie sa treci codul nuantei dorite.

luciu-de-buze-persistent

Daca ai comanda de 5 creme Solution, dar valoarea produselor sa fie de 79.95 lei, vei primi cadou un luciu de buze persistent, unde va trebuie sa treci codul nuantei dorite si noua apa de parfum Perceive Dew.

luciu-de-buze-persistent-si-perceive-dew

Daca ai comanda de 12 creme Solution, dar valoarea produselor sa fie de 191.98 lei, vei primi cadou un luciu de buze persistent, unde va trebuie sa treci codul nuantei dorite si noua apa de parfum Perceive Dew si colierul Dare to Dazzle.

luciu-de-buze-persistent,-perceive-dew-si-colier-dare-to-dazzle

Daca vei avea pe comanda ta minim 2 produse Solution in Campania 08 si vei avea 2 produse Solution si in Campania 09, dar trebuie sa urmezi si cursul on-line Solution in campanile 8 sau 9, iar in Campania 10 vei primi in coletul tau un cadou surpriza.

*Aceste premii se primesc o singura data pentru un reprezentant si se primesc in momentul in care ai indeplinit conditia.

Daca ai comanda din noua gama Solution de minim 15.99 lei, vei putea achizitiona apa de toaleta Pur Blanca, in editie speciala, la numai 9, 99 lei.

pur-blanca

In aceasta campanie, produsele cu reducere fixa de 10% sunt:

–          Apa de toaleta Pur Blanca;

–          Luciu de buze pentru volum;

–          Crema pentru lifting facial ThermaFirm;

–          Uleiurile pentru corp Skin So Soft;

–          Unghiera Footworks;

–          Pila pentru unghii;

–          Spray-urile pentru corp.

 

Nu uita ca poti avea + 5 – 10% in plus la reducerea ta daca esti activ in fiecare campanie.

Atentie la produsele care vin la 1 ban, la acestea nu trebuie sa treci codul pentru ca iti vor veni de 2 ori. In Campania 8 acestea sunt:

–           Pagina 3 – Setul de bratari Reese Expressions.

Flyer-ul valabil impreuna cu brosurile 07 si 08 au discount ca fel ca si produsele din catalog.

In aceasta campanie incepe si competitia “Maratonul Saruturilor”. Important este sa ai comanda de minim 230 lei in campania 8 pentru a primi 7 saruturi cadou.

Despre aceasta competitie o sa scriu un articol saptamana aceasta.

Modificari de ultim moment:

1) Produsul Spumant de baie cu aroma de capsuni si frisca (Oferta pentru Reprezentanti , campania 08/2011, pagina 3) are codul 4633 4.

2) Accesoriile aniversare Little Dot Perfume, avand codul 4720 9 si Fundita roz, avand codul 4788 6 (Revista My Avon Magazine C8/2011, pagina 15) nu vor mai fi disponibile pentru comandare.
Valoarea acestora nu se va lua in calcul la stabilirea valorii pentru aplicarea discount-ului final, prin urmare te rugam sa nu le comanzi.

Mult success!82 comentarii pentru “Informatii utile campania Avon 08/2011”

 1. adriana_copae:

  buna
  eu am facut comanda in c8 de produse solution, pentru a primi in c10 cadoul, acum in c9 de cat trebuie sa fac comanda din gama solution, sau mai bine zis, sunt anumite produse(adik creme)?
  multumesc pentru toate raspunsurile primite

 2. Claudia:

  Buna Adriana,
  Pentru a primi premiul surpriza in campania 10, trebuie sa ai comanda de 2 produse Solution din noua gama, nu conteaza ce este si la ce pret.

 3. adriana_copae:

  buna claudia
  din nou tot eu :D. am tot cautat pe site la avon dar nu gasesc nimic despre acesta oferta. de ce? cred k ar fi trebuit sa scrie undeva de ea, presupun. si inca ceva: cand m-am logat azi pe site imi arata ca mai sunt 2 zile din c9. asa este?

 4. Claudia:

  Buna Adriana,
  E posibil sa iti apara ca mai sunt 2 zile pana la comanda normala. Campania 9 se termina pe data de 6 iulie.
  Ofertele le gasesti in revista My Avon Magazine.

 5. Alexandra:

  buna claudia

  as vrea sa aflu cate saruturi am in total acumulate. apar pe site? sau sunt doar cele de la finalul ultimei facturi?

 6. Claudia:

  Buna Alexandra,
  Ca sa afli numarul de saruturi, trebuie sa iei legatura cu liderul tau, pentru ca s-au trimis si catre lideri un tabel, sau sa suni la relatii clienti sau sa verifici ceea ce scrie pe ultima factura.

 7. Alexandra:

  Multumesc