Informatii noi campania Avon 01/2011

Daca ai avut comanda de minim 300 lei in Campania 17/2010, acum daca ai comanda de produse in valoare de brosura  de 150 leiparfum TIMELESS

o sa primesti cadou parfumul Timeless saucoamnda de produse in valoare de 200 lei, daca ai avut comanda mai mica de 300 lei, sau nu ai avut deloc in campania 17/2010 sau esti reprezentant nou inscris in Campania 01/2011.

Daca ai comanda de minim 400 lei, o sa primesti cadou rujul Moisture Seduction care se lanseaza in Campania 02/2011 iar daca ai comanda de minim 600 lei o sa primesti si parfumul Slip Into… care va aparea in Campania 03/2011 (oferta este valabila in perioada 5 – 19 ianuarie).ruj-moisture-seduction

parfum-slip-into

La aceasta comanda nu intra produsele “in limita stocului disponibil” sau “oferta reprezentantilor”. Primesti ambele premii daca valoarea cumulate a comenzilor este de minim 600 lei. Aceasta valoare poate fi obtinuta din mai multe comenzi sau dintr-o singura comanda. Un reprezentant primeste maxim o bucata din fiecare premiu. Fii tu cel care foloseste in premiera noutatile campaniilor 2 si 3.

Daca ai dat comanda in Campania 17/2010, poti sa iti achizitionezi produse la pret special cu voucherele care le-ai primit in colet. Daca ai 3 vouchere poti sa iti iei cate 3 produse din fiecare la oferta.

Atentie la produsele in limita stocului, acestea nu te ajuta nici la valoarea de comanda nici la premii si nici nu ai reducere pe ele.

Comanda produse in valoare de 44.99 lei si iti poti comanda cate un produs de la paginile 3 -5 la un pret special de 15,99 lei bucata.

Noua apa de toaleta Simply Because, la pagina 27 la un prêt de lansare de numai 29, 99 lei.

Nu rata noua mascara cu vibratii Sonic Boost la numai 32,99 lei (daca ai voucher) sau la 37, 99 lei (daca nu ai voucher) la pagina 81.

Gama Avon Care s-a relansat in alt ambalaj si noile produse le puteti gasi la paginile 153 – 160.

Nu uita ca brosurile sunt magazinle tale, daca le arati la mai multe persoane o sa ai comenzi mai mari.

Mult succes!25 comentarii pentru “Informatii noi campania Avon 01/2011”

 1. Claudia:

  Buna.
  Varsta minima de inscriere este 18 ani, daca ai mai putin trebuie sa vorbesti cu unul din parintii tai si daca iti dau voie sa lucrezi pe unul din ei, sa iti dea o copie de buletin si sa semneze fisa de inscriere.

 2. alexandra:

  Buna! Cand vei posta catalogul campaniei 4?

 3. Claudia:

  Buna.
  Voi posta noul catalog in perioada 20 -25 ianuarie.

 4. Radu Stefania:

  buna..cum pot sa ma inscriu in concursurile organizate pe acest site?..am vazut pagina de facebook..dar nu stiu sa ma inscriu..

 5. FIF2002:

  Buna,
  Pentru inscrierea la concurs trebuie sa intri in pagina de concurs: dai click pe imaginea cu premiul concursului de pe bara din partea dreapta sau in meniul pagini (tot pe bara) este un butonel numit „concurs”
  Toate concursurile vor fi publicate si pe pagina de Facebook la evenimente.

 6. alzaid claudia:

  am facut comanda in perioada de campanie la reprezentant la setul „dear to dazzle” si nu mi-au venit cercei ofer pret dublu daca cineva ii are.Va multumesc

 7. Claudia:

  buna.
  Eu nu am cerceii pe care ii doresti, dar ti-am postat mesajul tau si daca cumva lasa altcineva mesaj o sa te anunt.
  Mai poti incerca pe contul tau de reprezentant, in partea dreapta, la Comunitatea Avon – Avon Connects, si poate gasesti acolo pe cineva care ii are si ii vinde sau ii da la schimb cu altceva.

 8. doinita:

  bai eu l-am cumparat de la magazin cu 90 de lei si nici nu am primit colier

 9. Claudia:

  Buna Doinita,
  Te referi la parfumul Slip Into? Daca il luai de la un reprezentant Avon dadeai 59.99 lei si primeai si colier cadou.

 10. doinita:

  da,offf