Fast Start Bonus – programul pentru liderii noi

Buna,

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai un bonus in bani sau produse in plus fata de ceea ce castigi in momentul de fata? Atunci, acum este momentul sa iti intrebi toate cunostintele, rudele, prietenii, colegii, vecinii, daca le-ar placea sa faca ceea ce faci si tu.

Daca doreste cineva sa incerce ii poti da un catalog (daca nu ai multe cataloage ii poti cere liderului tau), si daca strange comanda, el va castiga produsele din Avon Junior si reduceri intre 15-40% iar tu poti deveni lider sau coordonator.

Daca vei gasi 3 persoane care doresc sa se inscrie, in momentul in care au 150 lei se pot inscrie, iar tu poti castiga un set de produse format din apa de parfum Little Black Dress eau Fraiche, apa de toaleta Avon Pure Victory, gelul – crema hidranta pentru matefiere Nutra Effects, spuma de curatare revitalizanta Nutra Effects, fondul de ten Bright start SPF 15 si rujul Ultra Color Bold.

cadou-lideri-nou

Ca sa fii lider/ coordonator trebuie sa ai 5 persoane noi inscrise, 200 lei comanda ta personala si  impreuna cu fetele noi sa faci comanda de minim 1800 lei in fiecare campanie.

In primele 5 campanii de cand te vei confirma pe pozitia de lider/ coordonator  vei primi bonus in bani daca indeplinesti conditiile de mai jos (cei 5 activi sunt fara lider).

bonus-bani-lideri-noi

In plus vei primi un bonus de 1000 lei daca indeplinesti toti pasii de mai sus si vei primi toate bonusurile.

Pe parcursul celor 6 campanii, daca depasesti intr-o campanie conditiile  cerute si indeplinesti conditiile de la pasul urmator, vei primi comsionul minim garantat aferent pasului superior atins.

Acum ai 3 motice bune sa fii Lider Avon:

1. Discountul la comenzile tale personale de minim 120 lei porneste de la 30%;

2. Ai parte mereu de sprijin pentru ca afacerea ta sa creasca, programe trimestriale cu premii unice, materiale gratuite, cursuri de dezvoltare si platforme online gratuite pentru managementul echipei tale;

3. In noul model de comisionare YOU, inaintezi in cariera cu pasi mici dar siguri.

Cum ti se pare noul program? Ti-ar placea si tie sa incerci sa avansezi? Nu costa nimic.

Mult succes!Nu sunt permise comentariile.