geanta-babiana

geanta-babiana

geanta-babiana9 comentarii pentru “geanta-babiana”

 1. irina:

  buna,
  Imi place foarte mult geanta babiana si as vrea sa o cumpar.Eu nu sunt reprezentant si nici nu vreau sa devin din motive personale dar mi-as dorii foarte mult aceasta geanta(contra cost).Daca vrei sa ma ajuti:) as aprecia foarte mult.multumesc

 2. Claudia:

  Buna Irina,
  E posibil sa apara si la vanzare. Mai cauta in cataloage dupa campania 8.

 3. petruta:

  Buna, Irina
  Ti-o vand eu daca o mai doresti.Ma poti contacta pe mail sa discutam dar nu ti-o pot trimite mai devreme de 17-18 mai.Pretul este de 45 de lei, + taxele postale de expeditie(9 lei pentru trimitere cu ramburs).

 4. miha:

  O am eu. contacteaza-ma pe adresa de e-mail: andmihaela35@yahoo.com si discutam.

 5. floricicaone:

  Am eu geanta incepand cu data de 30.05. Pretul este de 22 lei in Bucuresti.

 6. Laura:

  Am o idee. Ce-ar fi sa faci o rubrica in care sa putem pune la vanzare la pret redus produse cu care am ramas pe stoc? Spune fiecare cam ce are pe stoc si ce pret si comertul merge mai departe.

 7. FIF2002:

  Buna Laura,
  Excelenta idee, m-am gandit sa fac un forum pentru asa ceva este disponibil deja la adresa http://www.forum.claudia09avon.eu dar mai trebuie sa fac niste setari pana o sa fie pe deplin functional, sper ca intr-o saptamana sa fie ok.
  Multumesc pentru idee si sper sa fie ceea ce ti-ai dorit.

 8. RalucaG:

  Buna! As vrea si eu sa cumpar o geanta Babiana. Nu o are nimeni de vanzare??

 9. Claudia:

  Buna RalucaG,
  Nu stiu pe nimeni care sa vanda geanta Babiana. Incearca pe forum, poate o gasesti la cineva:http://www.forum.claudia09avon.eu.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu