Coletul tau te asteapta si la Oficiile Postale

Incepand cu data de 25 martie, Avon ti-a pregatit o noua surpriza care iti va aduce doar avantaje, coletul tau Avon va ajunge la tine gratuit, oricand si oriunde in tara.posta-romana

De acum poti sa soliciti livrarea comenzii tale la orice Oficiu Postal din Romania.

Ai ca si beneficii:

1.        Livrare gratuita pentru comanda ta, la orice Oficiul Postal situat pe teritoriul Romaniei;

2.       Plasezi comanda in orice zi a campaniei si poti sa plasezi cate comenzi vrei;

3.       Nu mai astepti coletul acasa;

4.       Mergi si il ridici tu de la orice Oficiu Postal (pe care il alegi tu), il poti ridica si sambata (daca este deschis)

5.       Coletul se ridica a 3-a zi de la plasarea comenzii si poate fi ridicat fara taxe de livrare.

De exemplu: comenzile plasate luni pana la ora 24, vor fi livrate joi, cele plasate marti vor avea livrare vineri iar cele plasate in weekend vor avea livrare miercuri.

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi “comanda expres cu livrare la Oficiul Postal” iar restul procesului de completare a comenzii ramane acelasi. Iar la ultimul pas al comenzii, trebuie sa selectezi “ schimbare adresa de livrare temporara si scrii orasul/satul, judetul si dai cautare la Oficiul Postal, pentru a selecta cel pe care il doresti sau poti trece codul postal si iti va fi gasit automat Oficiul Postal.

Ai la dispozitie 10 zile pentru ridicarea coletului (calculate incepand cu prima zi de la primirea coletului in Oficiul Postal) dupa care este returnat spre Avon.

Serviciul de avizare nu este aplicat in cazul livrarii coletelor Avon.

Programul de ridicare a coletelor este de luni pana sambata, orele fiind stabilite individual de fiecare Oficiu Postal.

In cazul unui colet deteriorat, ai optiunea de a-l refuza in totalitate, sau de a-l lua in primire pe baza unui proces verbal incheiat cu Oficiul Postal respectiv, in care mentionezi produsele deteriorate din colet.

Pentru livrare ai nevoie de urmatoarele documente:

 • Act de identitate;
 • Act de identitate a celui care ridica coletul, copia de buletin a destinatarului si delegatie completata de destinar.

Tipuri de livrari:

1.       IEHD Premium – 10,50 lei – livrare in 19 – 48 ore;

2.       IEHD – 8.5 lei – livrare in 19 – 48 ore;

3.       Expres Lahovari – Bucuresti – 0 lei – livrare in – 6 – 24 ore;

4.       Oficiu Postal – 0 lei – livrare in 72 ore;

5.       Comanda normal (de 2 ori pe campanie in zilele stabilite) – 0 lei – livrare in 32 – 48 ore.68 comentarii pentru “Coletul tau te asteapta si la Oficiile Postale”

 1. Nbea:

  Buna.prietena mea a comandat de prima data si a gresit cu destinația.adică in jud mures este 2 sat cu acea si nume numai un singur i diferă iar ea nu a observat unde comanda coletul si acuma a ajuns coletul intrun talt sat ce sa facă săraca?

 2. Claudia F:

  Buna Nbea,
  Sa sune la curierul respectiv, ca a primit mesaj cu numarul curierului, si sa ii redistribuie coletul la ea. Daca nu se rezolva sunati la relatii clienti.

 3. Lavinia:

  Buna am dat si eu o comanda la avon de joi si nu a ajuns nici azi si misa spus ca a dato prin curier urgent si tot nu a ajuns .. Este prima comanda

 4. Claudia F:

  Buna Lavinia,
  Poti sa suni la ei sa verifici, este posibil din cauza curierul. Numerele lor sunt *2866 sau 0213118555.

 5. Ioana:

  Buna seara am si eu o problema,vreau sa dau comanda,completez toate alea si cand intru sa scriu adresa la oficiul postal mi se face casuta aceea gri,gen s-ar bloca sau nu ar fi disponibil..Ce as putea sa fac ca sa rezolv?

 6. Claudia F:

  Buna Ioana,
  Dupa ce dai pe oficiul postal, la finalul comenzii, trebuie sa scrii localitatea si judetul si apoi sa dai pe butonul cu sageti de langa oficiul postal si selectezi apoi oficiul postal si selecteaza adresa. Ai facut asa si tot a dat eroare?

 7. Leonte Gabriela:

  Bună Claudia!
  Vreau și eu să devin reprezentant avon,adică am cimpletat formularul și aștept să mă sune…întrebarea mea este că din câte știu trebuie să îmi aleg o echipă sau ceva de genu și pot alege cu ce lider vreau să colaborez….asta când pot alege? După ce mi se accepta sau automat aparțin de liderul care mă sună?

 8. Claudia F:

  Buna Gabriela,
  Vei fi inscrisa automat la persoana care te suna. Daca vrei la mine si nu te a sunat nimeni sa imi lasi datele si te ajut.