Brasov – Campania Respectului

Brasov – Campania Respectului

Buna,

Vineri 17 februarie de la ora 15 in incinta centrului cultural Reduta din Brasov va avea loc un eveniment din cadrul Campaniei Respectului. Scopul acestui eveniment il reprezinta strangerea de fonduri pentru Centrul Maternal „Casa Zorilor„. Evenimentul cuprinde proiectia unui film tematic, intitulat Pink Saris. Costul biletului este 10 lei si cei de la Casa Zorilor vor da o chitanta de donatie in valoare de 10 lei.

Campania respectului este o campanie inceputa de Avon impotriva violentei domestice. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta campanie puteti accesa pagina oficiala a campaniei

Cu siguranta toata lumea stie cel putin o persoana care sufera din cauza violentei domestice, dar , din pacate societatea noastra mai are inca mult pana sa evolueze in asa fel incat unei sotii agresate sa nu ii fie rusine sa depuna plangere pentru ca nu-i asa „rufele murdare se spala intotdeuna in familie” , unei mame sa ii fie frica ca nu-si poate intretine copii daca paraseste sotul agresor, ei bine Campania Respectului incearca sa ajute macar o parte din femeile agresate pentru ca „Fiecare femeie merita sa fie RESPECTATA„.

De ce ar trebui femeile respectate s-ar putea intreba unii, ei bine pentru ca toti am venit pe lumea asta doar pentru ca o femeie a ales sa ne aduca pe lume, pentru ca  femeile sunt puternice si in acelasi timp sensibile, si pentru ca sensibilitatea lor este o parte din farmecul acestora.

Daca vrei si tu sa faci ceva pentru aceasta campanie poti participa la evenimentul din Brasov in data de vineri 17 februarie, sau cumpara macar un produs avon din gama campania respectului – toti banii stransi din vanzarea acestor produse merg in donatii pentru aceasta campanie.Nu sunt permise comentariile.