„Avon schimba prognoza toamnei”

In Campania 15/2010 ti-am pregatit un nou program pentru Reprezentanti – „Avon schimba prognoza toamnei” .

In aceasta perioada a anului, Avon ofera tuturor Reprezentantilor sai motive de bucurie, insotite de „cadouri insorite”!

Gasiti mai jos mecanismul programului „Avon schimba prognoza toamnei” .

Comanda produse in C15/2010 nationala (21 octombrie – 10 noiembrie) si poti castiga:

Niv el 1 –Geanta Babette – daca suma tuturor comenzilor plasate atinge valoarea de minim 580 Lei (valoare de brosura*);

genti babette

Nivel 2 –Set format din Geanta Benicia si Set de bijuterii Vanessa – daca suma comenzilor este de minim 880 Lei (valoare de brosura*).

geanta Beniciaset bijuterii Vanesa

*Valoarea comenzii nu cuprinde produsele din brosura care au in dreptul lor mentiunea „In limita stocului disponibil” sau care sunt plasate pe o pagina care, in partea inferioara, are o banda cu mentiunea „In limita stocului disponibil”. De asemenea, in valoarea comenzii nu va fi inclusa valoarea produselor din flyerul „Oferta pentru Reprezentanti”.

Precizari:

 • Reprezentantul primeste premiile ambelor niveluri daca valoarea cumulata a comenzilor este de minim 880 Lei. Valoarea nivelului poate fi obtinuta din mai multe comenzi sau dintr-o singura comanda.
 • Premiul se distribuie automat in comanda in care este atinsa valoarea nivelurilor (580 Lei sau 880 Lei)
 • Geanta Babette – premiul Nivelului 1, este disponibila in doua nuante (gri si bej) si se va distribui aleator, in functie de disponibilitatea stocului. Geanta nu poate fi comandata in functie de culoare.
 • Reprezentantii care au plasat comanda in intervalul 21 octombrie – 28 octombrie si au atins unul dintre nivelurile programului, vor primi premiul sau premiile la urmatoarea comanda plasata (indiferent de valoarea acesteia, nu mai tarziu de finalul C16/2010).Scenarii de castig pentru Reprezentant in C15/2010 nationala:1.  Daca valoarea cumulata a tuturor comenzilor plasate este de minim 880 Lei , dintre care 220 Lei reprezinta valoarea de Brosura a produselor comandate din categoria Parfumuri**,
  Reprezentantul va primi:
  Colierul Eternal Love cu Swavovski Elements + Geanta Babette + Setul format din Geanta Benicia si Setul de bijuterii Vanessa.
  Premiile nu se acorda a doua oara in cazul in care Reprezentantul mai plaseaza inca o comanda, indiferent de valoarea acesteia.2.  Daca valoarea cumulata a tuturor comenzilor plasate este de 600 Lei , dintre care 220 Lei sunt produse in valoare de Brosura din categoria Parfumuri*,  Reprezentantul primeste:
  Colierul Eternal Love cu Swavovski Elements + Geanta Babette , si daca pe parcursul campaniei Reprezentantul plaseaza inca o comanda in valoare de 300 Lei,
  primeste si Setul format din Geanta Benicia si Setul de bijuterii Vanessa.

  *Categoria Parfumuri include: EDT/EDP (orice cantitate), deodorante, roll-on parfumat, lotiuni de corp, gel de dus, spray de corp si lotiuni dupa ras – toate cu aromele produselor EDT/EDP.

  Cadourile sunt deja pregatite!

  Mult succes!4 comentarii pentru “„Avon schimba prognoza toamnei””

 1. flavia:

  buna…scuze k te deranjez…am si eu o intrebare..stii care e motivul pentru care nu mi-au venit gentile zebra?k era vorba k trebuia sa vina cu comanda de pe c15…si nu am primito…ms:*

 2. Claudia:

  buna.nu stiu exact.cel mai bine suna la relatii cu clientii..la bucuresti. la nr 0213118555 si intreaba-i direct pe ei.

 3. Carina:

  Cum ti-ai facut situl?

 4. FIF2002:

  Cum se fac toate siturile: am cumparat hosting, domeniu si publicitate apoi am instalat scripturile si pluginurile necesare, am editat tema , am optimizat totul pentru incarcare rapida …