Avon – Campania 14/2010

A început Campania 14/2010, iar brosura este valabila pana pe 20 Octombrie.cercei eternal love si lotiune de corp outspoken

Atentie! La valoarea comenzii nu se iau in calcul produsele din Oferta pentru reprezentanti si produsele din brosura in dreptul carora este mentionat „in limita stocului disponibil”.

Comanda produse în valoare de 220 lei si primesti cerceii Eternal Love cu cristale Swarovski si Lotiunea de corp Outspoken by Fergie!

Acum sau niciodata! Setul format din 3 produse de la pagina 2: mini – crema pentru lifting facial Thermaphirm Anew, luciu de buze Glazewear si geanta pentru cosmetic, cu numai 16, 99 lei, la comandarea oricaror altor produse din brosura in valoare de 50 lei.

Comanda produse Anew din brosura in valoare de 98 LEI de la paginile 6 – 17, si primesti Apa de parfum Rare Gold cu numai 1 BAN ( si poti alege cu 49 lei fiecare, 2 Ape de parfum Today Tomorrow Always, corespunzatoare ofertei din paginile brosurii), sau daca ai comanda de 49 lei de produse Anew iti poti achizitiona cu 49 lei o apa de parfum Today Tomorrow Always.

Fiecare apa de parfum de 30 ml cu 23,99 lei la pagina 19, daca ai comanda de produse din brosura de 45 lei.RARE GOLD

Nu rata gelurile de dus la 500 ml, de la paginile 24 – 25 cu numai 7.99 lei.

Oricare nuanta a rujului Mega Impact cu numai 9, 99 lei la paginile 28 – 29, la comandarea oricarui alt produs de la paginile 30 – 53.

Comanda 3 sau mai multe Ape de toaleta Black Suede Touch Leather de la pagina 97 si primesti inca o Apa de toaleta Blacke Suede Touch Leather cu numai 1 ban.

Comanda o apa de toaleta sau o apa de parfum cu 56 lei si o poti alege pe a 2-a ci numai 35 lei la paginile 100 – 101.

Comanda un produs Naturals de la paginile 169-171 si iti mai poti alege unul cu 1 ban (trebuie trecut codul pentru al -2 lea produs).black suede leather

Clamele pentru par Advance Techniques cu 3.99 lei (2 bucati), la coamndarea oricarui produs de la paginile 180 – 190.

Atentie in continuare la produsele care vin la 1 Ban! Ele se primesc automat la indeplinirea conditiilor, deci NU trebuie trecut codul lor in comanda, altfel risti sa le primesti de 2 ori: o data la 1 Ban si o data la pret intreg. In brosura 14:

–          Geanta (pag. 86)

–         Setul de accesorii (pag. 89)

Pentru restul produselor din brosura care vin la pret special, TREBUIE sa treci codul, dupa ce te-ai asigurat ca indeplinesti conditiile ofertei.

Succes!11 comentarii pentru “Avon – Campania 14/2010”

 1. sorina:

  ce ar trebui să intelegem din „comandă produse Anew din broşură în valoare de 98 lei şi primesti Apa de parfum rare gold cu numai 1 ban şi cu 1 ban fiecare cate o apa de parfum Today Tomorrow Always la alegere, corespunzatoare ofertei din paginile brosurii”ASA ERA SCRIS PE ACEA BROSURICA PENTRU CA EU AM PRIMIT DOAR RARE GOLD-UL NU ŞI UN TOMORROW

  MULTUMESC!

 2. Claudia:

  e posibil sa fi fost gresit tiparita brosurica….trebuia sa te interesezi inainte la coordonatorul tau..la mine pe site era scris ca today-ul il iei la 49 lei…uite:
  „Comanda produse Anew din brosura in valoare de 98 LEI de la paginile 6 – 17, si primesti Apa de parfum Rare Gold cu numai 1 BAN ( si poti alege cu 49 lei fiecare, 2 Ape de parfum Today Tomorrow Always, corespunzatoare ofertei din paginile brosurii), sau daca ai comanda de 49 lei de produse Anew iti poti achizitiona cu 49 lei o apa de parfum Today Tomorrow Always.”

 3. sorina:

  oricum faptul e consumat dar la o firma care se respecta ca să faca asemenea GRESELI …nu toata lumea are inca internet si majoritatea se orienteaza din brosuri si chiar si in brosura am facut de 2 ori comanda la serul de picioare de pe ultima pagina si a venit gel calmant e totusi o diferenta ca produs. daca ei gresesc brosurile noi cum ne respectam clientii care sunt dezamagiti atunci cand vor ceva si vine altceva. cine cade primul de neserios??? multumesc pentru faptul ca mi-ai raspuns. ti-am scris tie ca mi-a placut ce am citit pe pagina ta si am fost sigura ca-mi vei da un raspuns sincer. Mai am o mica nelamurire unii spun ca produsele din gama zebra aceea mov pentru reprezentanti sunt la jumatate de pre? e adevarat?
  MULTUMESC MULT

 4. Claudia:

  a aparut ceva pe site-ul lor legat de acel ser…ca nu e chiar ser..e lichid emolient de picioare..e gresit editat…am scris ceva pe site..cand am observat dar era un pic mai tarziu..de produsele din gama zebra nu am auzit nimic ca ar fi mai ieftine..maine o sa vorbesc cu directorul de zona si daca e asa o sa scriu pe site.
  daca clientul refuza ceva,..sau e nemultumit…fa retur sau incearca sa il vinzi…
  cu placere..oricand te ajut daca pot si stiu…

 5. mirela:

  pt un colier Eternal Love,se pot comanda parfumuri si din My Avon Magazine?

 6. Claudia:

  buna.nu.doar cele din brosura si sa nu fie in limita stocului.cele din my avon magazine sunt demo.
  intra apele de parfum, apele de toaleta..seturile care contin parfumele, deodorante, deo roll-on, gel de dus, creme de corp aferente parfumurilor.ADICA SA FIE DIN ACEASI GAMA..TOT CE ARE PERCEIVE, LITTLE BLACK DRESS, INDIVIDUAL BLUE..ETC.

 7. mirela:

  mersi mult de raspuns.partea cu ‘limita stocului’ o stiam,dar de My Avon Magazine nu eram sigura.

 8. geanina:

  indeplinesc conditia sa cump 4 ceasuri la 21 lei/fiecare,
  la valoarea acestor ceasuri se calculeaza? discount

 9. Claudia:

  trebuie sa calculezi cat aia vut campania trecuta..sau sa te uiti la urmareste comanda..si acolo iti apare o suma..aia e fara limita stoc, apoi aduni cu comanda din campania16, fara limita stoc si oferte reprezentanti, si imparti la 150 lei.
  valoarea ceasurilor nu te ajuta sa ajungi la o suma mai mare pt ceasuri.

 10. mihaela:

  de ce nu merge sa mi creez cont de reprezentant?????am completat tot formularul dar urmeaza ceva de genul ………………………….Informatiile de autentificare sunt invalide. Te rugam sa corectezi informatiile eronate si sa incerci din nou.Ce sa fac astept raspuns………………….

 11. Claudia:

  buna.e posibil sa fie o problema de la site-ul lor. Am si eu reprezentanti care au aceasi problema.trebuie sa suni la relatii cu clientii (0213118555) si sa vorbesti cu ei.ei o sa te ajute sau o sa iti faca ei o parola sa poti intra si apoi iti schimbi tu parola.daca esti inscrisa pe alt nume, trebuie sa sune persoana respectiva pentru ca altfel nu o sa iti ofere nici o informatie.