Avon – avanpremiera campania 1/2011-

Sarbatori fericite tuturor!

Din data de 30 decembrie incepe un nou an la Avon cu brosura 1/2011.parfum TIMELESS

Daca ai avut comanda de minim 300 lei in campania anterioara (C17/2010), la o comanda de minim 150 lei o sa primesti cadou parfumul Timeless (din brosura Avon Anglia). Iar daca nu ai avut deloc comanda sau ai avut mai putin de 300 lei, o sa ai nevoie de minim 200 lei pentru a primi parfumul.

Cu voucherele primite in campania 17/2010 iti poti achizitiona parfumurile Pur Blanca si Christian Lacroix, cremele Anew si noul rimel la preturi speciale, tot ce trebuie sa faci este sa scrii codul scris cu rosu sau roz la paginile unde ai specificat voucherul in colt. Daca scrii celalalt cod o sa le primesti la pretul standard, mai mare. Daca ai avut 5 vouchere, iti poti lua cate 5 produse din fiecare la oferta speciala.

Noutate! Avon a lansat un nou rimel Sonic Boost, rimel cu perie cu vibratii! Aceasta iti ofera separare si acoperire maxima a genelor. Trebuie doar sa rotesti pentru a activa vibratiile si poti strange capacul pentu a minimiza vibratiile.

rimel-sonic-boost

Rimelul cu vibratii il gaseseti exclusiv la Avon!

Ce parere aveti de rimelul Sonic Boost? Va place ideea? Stiti ca mai urmeaza inca o lansare in primavara a unui alt produs tot cu vibratii?? Care credeti ca este?18 comentarii pentru “Avon – avanpremiera campania 1/2011-”

 1. Claudia:

  Buna Madalina,
  Parfumul Timeless nici nu a fost in brosura. Doar daca il mai gasesti la cineva de vanzare, in Romania nu se gaseste.

 2. Anita:

  Buna, il am eu la 60, daca il vrei. Transportul cu Posta inclus in pret.

 3. Claudia:

  Buna Anita,
  Doar pe forum puteti face schimb sau sa vindeti/cumparati produse.