Avanpremiera campania 4/2011

Buna fetelor, mai jos o sa va ofer cateva detalii despre competiile care vor fi in campania 4.

Daca strangi o comanda de minim 220 lei (fara produsele de la campaniile sociale) o sa primesti automat geanta Far Away. Acesta gentuta este din polisatin si are urmatoare dimensiuni: 22 cm lungime X 17.5 cm inaltine X 10 cm latine X 9 cm adancime.

geanta-far-away

Cu ocazia aniversarii a 125 ani de la infiintare, Avon a lasat o bratara aniversara care poate fi vizulizata in My Avon Magazine din campania 4 si codul bratarii este 34504 si costa 10 lei. Aceasta vine doar cu 1 accesoriu – logo Avon.

bratara-aniversara-Avon

Apoi restul accesoriilor vor putea fi cumparate la pretul de 5 lei fiecare din My Avon Magazine campaniile 4 – 9/2011. Poti achizitiona acele accesorii doar in campania in care apare, nu poti sa iti iei un accesoriu in campania 6 daca el a aparut in campania 4.

Comanda produse din brosura 04/2011 din gamele Anew – ingrijirea tenului si Solution si castigi automat premiile de mai jos:

1 .Premiul 1 – 50 lei comanda din gamele Anew si Solution – 1 Mascara SuperCurlacious Black; 1 crema pentru picioare si coate cu Unt de Shea African;

anew-solution2. Premiul 2 – 150 lei comanda din gamele Anew si Solution – 1 Mascara SuperCurlacious Black; 1 crema pentru picioare si coate cu Unt de Shea African; 1 balsam de corp cu Unt de Shea African;

anew-solution-nivelul23. Premiul 3 – 250 lei comanda din gamele Anew si Solution – 1 Mascara SuperCurlacious Black; 1 crema pentru picioare si coate cu Unt de Shea African; 1 balsam de corp cu Unt de Shea African;1 ruj cu luciu de buze incorporat nuanta perfect nude; geanta de cosmetice Anew cu oglinda.

anew-solution-nivelul3

Dacă ai comandat produse în valoare de minim 50 lei din Broşura 3, acum poţi cumpăra Apa de parfum Little White Dress cu numai 29,99 lei.

little-white-dress-edt-avon

Dacă ai comandat produse în valoare de minim 150 lei din Broşura 3, acum poţi cumpăra Apa de toaletă Spotlight cu numai 39,99 lei.

spotlight-Edt-avon24 comentarii pentru “Avanpremiera campania 4/2011”

 1. Claudia:

  Buna Andreea,
  Intotdeauna cand dai comanda iti apar produsele la pret standrd chiar daca sunt la oferta.
  Dupa ce se factureaza comanda o sa iti apara la pretul din oferta, de exemplu 25 lei.

 2. Ana:

  Buna, am si eu o problm, am primit coletul cu prod din camp 4 si imi lipseste un produs, pe ff nu scrie ca nu este in stoc ” nu comandati” s-au ” va fi expediat automat”, stiu ca este un formular de completat in cazul produselor lipsa, ma puteti ajuta cu acest formular va rog frumos, ms.

 3. Claudia:

  Buna Ana,
  Pentru aceasta problema trebuie sa iei legatura cu directorul de zona sau sa mergi la sediu si sa completezi acolo un formular de lipsa dar cat mai repede.

 4. miha:

  Buna…am si eu o intrebare…din ofertele demo putem comanda cate 1 produs din fiecare…daca dau 2 comenzi intro campanie pot comanda de doua ori acelasi produs demo?

 5. Claudia:

  Buna Miha,
  Eu cred ca se poate, dar poti incerca si sa vezi daca il primesti si a 2-a oara.

 6. Lenu90:

  Buna,am si eu o intrebare.Daca vreau sa dau comanda normala,pot sa o pun de duminica si sa vina miercurea?Sa nu fie express?cum ar fi sa o pun in data de 20 si sa vina in 23?

 7. Claudia:

  Buna Lenu,
  Din pacate nu stiu cand este comanda ta normala, difera in functie de zona si sunt vreo 80 de zona in tara.
  Cel mai bine este sa iti suni coordonatorul, persoana care te-a inscris si sa o intrebi cand este ziua de comanda normala.

 8. popa ramona:

  Buna,

  Ceva despre campania 5/2011 ne poti spune?
  Mai exista ceva beneficii pentru reprezentanti in afara de cele din revista Avon Magazine?
  Multumesc!

 9. Claudia:

  Buna Ramona,
  Din pacate nici eu nu stiu nimic. sper sa aflu pana joi sau vineri, saptamana aceasta si sa va anunt.