A inceput campania 10/2010

Daca in campania 9 ai avut comanda de parfumuri de 200 lei  acum o sa primesti geanta de cosmetice Zebra pt ea sau pt el in functie de comanda pe care ai facut-o.

In campania 10 reprezentantii Avon care au o comanda de minim 200 lei (fara limita stoc) primesc cadou geanta de plaja cu design marinaresc.

design marinaresc

Comandă oricare 3 mascara Supermagnify de la pagina 5 si beneficiezi de 50 % reducere fata de pretul de brosura.

Ultima sansă!!! Completeaza Colectia de vacanta! Oricare accesoriu de la pagina 9: Pareo, Palaria sau setul de bijuterii cu 29,99 lei fiecare la comanda de produse din brosura in valoare de 35 de lei.

Apa de parfum RARE PEARLS cu 39, 99 lei, la pagina 23, la comandarea de produse in valoare de 16,99 lei de la paginile 24-43.

SET DE VACANTA: un set mare la pagina 49, la un pret mic dacă vei comanda oricare alt produs din brosura!
Setul contine:
• Mini-cremă de zi SPF15/noapte la alegere
• Mască exfoliantă cu sake si orez
• Lotiune de corp iluminatoare
• Demachiant pentru zi-noapte Total Radiance
• Mini Tratament pentru celulită

Masca cu vitamine Total Radiance de la pagina 50 cu numai 7.99 lei la comandarea de produse de la paginile 50-57. O adevarata infuzie de vitamine pentru pielea ta. Imbunatateste imediat aspectul pielii obosite.

Poti alege oricare 2 produse Anew Clinical de la pagina 69 cu doar 90 lei.

Campania aceasta, produsele Anew sunt mai avantajoase la set la paginile 71, 73, 75.

Calatoreste cu Jet Femme Holiday. Comanda din Brosura 10 oricare 3 sau mai multe arome Jet Femme,  Homme sau Holiday si primesti cu 1 BAN JET FEMME HOLIDAY de la paginile 76 – 77.

Mostre în ofertă:

  • set de 5 mostre Apa de toaleta Jet Resort Holiday cu numai 3,29 lei, cod 15560;
  • set de 5 mostre Apa de toaleta Jet Homme cu numai 3,29 lei, cod 3764 8;
  • set de 5 mostre Apa de toaleta Jet Femme cu numai 3,29 lei, cod 3763 0.

Cum sa promovezi apa de toaleta Jet femme Holiday!
• Sugerează prietenelor tale ce viseză la călătorii si doresc să lase în urmă problemele de zi cu zi să încerce noutatea de la Avon.
• Cel mai bun mod de a le spune cât de fantastic este parfumul este să-l porTi la aceste vizite. Recomandă-l femeilor care prefera aromele usoare si elegante.
• Foloseste mostrele astfel încât prietenele tale să poată testa aroma. Cu cât mai multe mostre vei dărui, cu atât mai multe comenzi vei avea.
• Ambalajul în care e prezentat parfumul nu îi va lăsa indiferenti si te va ajuta să vinzi. Spune-le prietenelor tale că este alegerea perfectă ce aduce sentimentul de evadare de care au nevoie!

Crema de mâini cu cu lavanda si musetel cu numai 4,99 lei la pagina 111, la comandarea oricarui alt produs de la paginile 112-139.

Depilarea cine a spus ca e un chin – numai 2, 5 minute? Noua crema depilatoare pentru pielea sensibila cu numai 11 .99 lei la pagina 125.

Lotiunea cu Beta caroten cu numai 10,99 lei la pagina 140, la comandarea oricarui alt produs Sun de la paginile 140-143.

CAMPANIA ÎMPOTRIVA CANCERULUI LA SÂN!

Marimekko a creat special pentru campania “Afla ca esti bine” aceasta geanta in editie limitata, la 45,00 lei la pagina145. BUCURATI-VA DE NOILE PRODUSE SI DE FAPTUL CA AJUTATI PE CINEVA!

Gel de dus cu microparticule cu 5.49 lei, LA PAGINA 152, fiecare la comandarea oricarui alt produs din brosura.

CINCI lucruri importante de retinut!!! Cobo pe brosură
1. Participa la programul motivational Supermagnify – este un bun mod de ati creste cistigurile!
2. Este ultima sansa pentru ati completa Colectia de vara!
3. Profita de cele mai bune reduceri cu trei saptamani inainte!
4. Recomanda noutatile sezonului – SSS, Avon Care, For Men!
5. Vinde cel putin un gel de dus Senses de pe coperta spate a brosurii!

ADVANCE TECHNIQUES!
Pentru prima dată oferte speciale cu produse ce se lanseaza in C11&C12. LA COMANDAREA FIECĂRUI SET SAU A TRATAMENTULUI LEAVE-IN CU TEHNOLOGIA LOTUS SHIELD DIN OFERTA DEMO VETI PRIMI GHIDUL ADVANCE TECHNIQUES!Nu sunt permise comentariile.