Arhiva

Total: 402 articole

8 comentarii pentru “Arhiva”

 1. alle.b:

  nu te supara..daca pun maine comanda din c8 ….si pun sa vina prin posta.. imi ia bani pe transport..si ce optiune trebuie sa aleg la comanda ..ca sa vina prin posta…? sau se poate prin alt mod pt ca sa nu platesc transportul ? ms moolt !

 2. Claudia:

  Buna Alle,
  Pentru a nu plati transportul trebuie sa pui comanda la posta si sa bifezi comanda express livrare la oficiul postal. Sau o mai poti pune normala dar se factureaza in anumite zile si doar daca esti inscrisa in orasul tau.

 3. alle.b:

  daca am uitat sa scriu codul de la luciul de buze(care se primeste cadou la 2 creme solutions comandate) il primesc…sau nu?

 4. Claudia:

  Buna Alle,
  Daca nu ai scris codul nu vine, mai incearca sa dai o comanda de minim 120 lei si comanda si luciul sau suna la Relatii clienti si vezi poate gasesti o alta solutie.

 5. Mada:

  Buna Claudia.Imi poti da si mie codul reviste my Avon magazine pt campania 10.MULTUMESC:)

 6. Claudia:

  Buna Mada,
  Il gasesti sub brosuri, pe pagina unde scrii codurile de la comanda.

 7. Maria:

  Buna.
  Am si eu o intrebare. La comandarea unei genti discountul este aferent comenzii sau este diferit?

 8. Claudia F:

  Buna Maria,
  Gentile sunt produse non-cosmetice si au reducere fixa de 15%, dar daca au conditie ca trebuie sa mai comanzi produse de la anumite pagini sau de anumita valoare, o sa aiba 10% reducere. Iti scrie in momentul trimiterii comenzii cat ai reducere la fiecare produs.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu