Arhiva concursuri


Concurs Benicia (13-12-2010 si 13-01-2011)

Recomanda acest site la 5 prieteni si vei fi inscrisa in tragerea la sorti. Premiul este o geanta Benicia.

Concursul se desfasoara intre 13-12-2010 si 13-01-2011. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti a numarului de pe lista participantilor afisata mai jos.

geanta Benicia

Regulament:

1. Va puteti inscrie de mai multe ori cu conditia ca cele 5 adrese de mail la care trimiteti recomandarea sa fie diferite

2.Nu folositi „www” cand scrieti adresele de mail. adresele scrise cu www nu vor intra in concurs

3.Daca castigatorul acestui premiu este printre cei care au dat like paginii de Facebook a acestui site acesta va primi un bonus .

Facebook

Va rog sa scrieti numele complet pentru a nu exista confuzii in lista participantilor (lista o gasiti sub formularul de concurs).

Va rog  nu mai incercati sa inscrieti in concurs mai multe nume folosind aceleasi 5 adrese de email -toate aceste incercari vor fi sterse. Pentru ca toate inscrierile sunt validate actualizarea listei de mai jos se face cu intarziere. De asemenea este posibil ca ordinea din lista sa se modifice din cauza programului care face inscrierile – lista finala va fi considerata cea din 14 ianuarie (data in care va avea loc tragerea la sorti) .

Concursul s-a incheiat, mulumesc tuturor celor care au participat. Castigatorul va fi extras astazi in jurul orei 20.

Castigatoarea este numarul 240: Horotan Adriana.Premiul a fost anulat deoarece castigatoarea nu a raspuns la emailul primit in termen de 72 de ore,  s-a facut o extragere noua si castigatoarea este:

Nr 171. Mihaela Bocu

random_concurs_benicia2
Concurs Outspoken (1.11.2010 – 1.12.2010)

Recomanda acest site la 5 prieteni si poti castiga un parfum Outspoken.

parfum outspoken

Concursul s-a incheiat, va multumesc pentru participare.

Castigatoarea este: Andreea Munteanu si s-a inscris in data de 19 noiembrie 2010 ora 21:30 (extragerea s-a facut folosind random.org pentru a genera un numar aleatoriu intre 1 si 499- numarul total de participanti a fost 499 – iar numarul ales a fost 276)

Andreea munteanu - castigatoarea concursului Outspoken

rezultate coccurs outspoken

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu