Manichiura french „altfel” cu oje Avon.

Buna fetelor,
La inceputul anului am decis sa incep niste colaborari cu alte bloguri din domeniul fashion, cu scopul de a va oferi noi idei de utilizare a produselor Avon sau de a testa unele produse.
Pentru prima astfel de colaborare am contactat-o pe Adina, fata care detine blogul http://frommegwithlove.blogspot.com// , pe acest blog am gasit modele de manichiuri, oje si tehnici diferite pentru a obtine unghiute frumos colorate, mie mi-au placut foarte mult.
I-am trimis un pachetel cu produse Avon: doua oje in nuantele Ballerina si Real Red, o baza intaritoare pentru unghii si un top coat. Pentru o uscare mai rapida a lacului, am ales sa ii trimit si un spray.
Pachetul a ajuns deja la ea si a facut o postare la deschiderea acestuia: „Produse Avon oferite de catre Claudia pentru testare!! 🙂
Astazi, cand ma pregateam sa public acest post am observat ca a scris deja si un articol, cu o manichiura de tip french realizata culacurile de unghii din pachetul trimis de mine, mai jos va atasez cateva imagini din articolul respectiv:
manichiura-french-roz-cu-rosu-Avon-Real-Red-si-Ballerina
Manichiura french roz cu rosu Avon Real Red si Ballerina 2
Manichiura french roz cu rosu Avon Real Red si Ballerina 3Daca va place si vreti sa vedeti detaliile si metoda folosita accesati: Manichiura french altfel – oje Avon Ballerina si Real Red
Ce parere aveti, vreti sa vedeti pe viitor mai multe articole de acest fel?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

aldoshoes.com.ro

8 comentarii pentru “Manichiura french „altfel” cu oje Avon.”

 1. Andreea:

  Imi place mult ideea ta claudia.eu mi-as dori sa mai vad asemenea postari

 2. Denisa:

  ce superba e nuanta Ballerina!!:x

 3. andreea:

  E foarte buna ideea pe care ai avut-o, uneori chiar m-ar ajuta sa stiu cum se comporta sau cum arata anumite produse:)
  Legat de manichiura fetei mi se pare putin neretusata, mai avea ceva de munca.
  Succes in continuare!

 4. Delia:

  Super idee!As vrea sa mai vad astfel de articole:)

 5. Madalina:

  Buna Claudia! Trusa de farduri care este la 20 de lei in ofertele de pe internet si cea din brosura 3 de la pagina 94 sunt cremoase sau sidefate?

 6. Claudia:

  Buna Madalina,
  Trusa de farduri de la pagina 94 si cea din ofertele pentru internet nu este cremoase.

 7. andreea:

  Buna Claudia! Stii cumva cum arata plicul Herve Leger Intrigue? Daca ai comanda de el te rog sa ii faci o poza si sa o postezi si aici, multumesc!

 8. Claudia:

  Buna Andreea,
  Nu stiu cum arata plicul Herve Leger Intrigue, poti incerca si pe forum.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu