Sarbatori fericite!

felicitare-paste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MeliMeloParis.ro

8 comentarii pentru “Sarbatori fericite!”

 1. Maria Calen:

  Fie ca Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa iti aduca cele 4 taine divine : Increderea,Lumina,Iubirea si Speranta . Paste Fericit!!!

 2. Claudia:

  Buna Maria,
  Paste fericit, multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

 3. Carla:

  Paste Fericit Claudia!

 4. Radu Adina:

  Paste Fericit si tie

 5. ghita_:

  PASTE FERICIT,CLAUDIA!!

 6. Diana:

  Sarbatoarea Invierii Domnului si a intregului univers, binecuvantata de Lumina Sfanta, sa aduca in cosuletul Iepurasului zglobiu bunul augur, sentimente calde, bogatie sufleteasca, si bunastare de toate felurile intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac pufos si delicios precum veselia si voia buna ! Hristos a inviat! Paste fericit !

 7. Raluca:

  Buna! Spune-mi si mie te rog care este comanda minima pe care pot sa o dau fara sa mi se perceapa nici o taxa de ambalare, si daca beneficiz de un anumit discount daca valoarea comenzii este sub 120 de lei, avand in vedere ca este a doua comanda din campanie.

 8. Claudia:

  Buna Raluca,
  Comanda minima pentru a avea reducere si pentru a nu plati taxa de ambalare este de 120 lei. Nu conteaza de cat timp esti reprezentant Avon.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu