Calculator discount

Calculeaza discountul:

Calculati discountul introducand valoarea conform preturilor afisate in catalog si discountul aferent comenzii.

Puteti calcula si un discount estimativ pentru intreaga comanda (estimativ pentru ca nu ia in calcul taxele aplicate comenzilor si nici produsele cu discount fix)

Introduceti in casute doar numere. Separatorul zecimal este punctul „.” ex: 45.99 lei


Valoare: (valoarea produsului la pret de catalog)
Discount %: (valoare discount)

Rezultate:

Nu ati introdus valoarea comenzii sau discountul!dEpurtat.ro

234 comentarii pentru “Calculator discount”

 1. Bitoleanu Ramona:

  Buna Claudia..la suma de 300 lei am discount 25 sau 30%? Tin s te anunt k nu sunt reprezenrant nou ..Multumesc!

 2. Claudia F:

  Buna Ramona,
  La 300 lei ai discount 25% daca ai dat comenzi in ultimele 2 campanii de minim 120 lei.

 3. Nicoleta:

  Buna . De curand am devenit lider avon . Am o comanda de 500 lei ce discount as putea avea ? Iar daca depasesc termenul de plata ce se intampla?

 4. Claudia F:

  Buna Nicoleta,
  La o comanda de 500 lei, ca si lider, vei avea 30% reducere pentru comanda. Daca depasesti termenul de plata, vei plati penalizari ca si pana acum.

 5. Cristina:

  Buna. Sunt a 4a campanie la avon. As putea primi setul today acum in a 4a campanie. Eu m. Am inscris din campania c17. Nu am 5 campani consecutive. Dar am suma stransa de 1300 lei din cele trei campanii.?

 6. Nicoleta:

  Multumesc

 7. Claudia F:

  Buna Cristina,
  Cadoul se primeste in campania 5 dupa ce indeplinesti conditiile. Daca doresti sa afli si daca te incadrezi din cauza ca nu ai dat comanda, trebuie sa suni la relatii clienti *2866 sau 0213118555.

 8. Coroama Ema:

  Buna!! Daca ma inscriu ca reprezentanta avon ,la prima comanda am discount 15% ,apoi la a doua comanda 20%? Cum poti sa ai discounturi mai mari la a doua comanda de exemplu 25-30%?Mersi

 9. Claudia F:

  Buna Ema,
  Aici vei gasi grila de discount pentru toate pragurile de comanda: http://www.claudia09avon.eu/grila-de-discount-si-valoarea-maxima-a-comenzii/.
  Vei castiga comision de pe comanda persoanelor pe care le inscrii doar dupa ce te confirmi ca si coordonator. Pentru 2-3 inscrieri vei primi un set de produse.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu