Calculator discount

Calculeaza discountul:

Calculati discountul introducand valoarea conform preturilor afisate in catalog si discountul aferent comenzii.

Puteti calcula si un discount estimativ pentru intreaga comanda (estimativ pentru ca nu ia in calcul taxele aplicate comenzilor si nici produsele cu discount fix)

Introduceti in casute doar numere. Separatorul zecimal este punctul „.” ex: 45.99 lei

Se poate calcula doar pana la o valoare de comanda de 1999 ron.


Valoare: (valoarea produsului la pret de catalog)
Discount %: (valoare discount)

Rezultate:

Nu ati introdus valoarea comenzii sau discountul!aldoshoes.com.ro

284 comentarii pentru “Calculator discount”

 1. Vasilica:

  Bună claudia, sunt reprezentanta în prima luna ,dacă am comanda de 300 lei cică am reducere fixa de 85 de lei ….Câți bani îmi rămân?

 2. Claudia F:

  Buna VAsilica,
  Iti raman 85 lei, de asta se numeste reducere fixa.

 3. alina:

  buna.daca prima comanda e de 300lei si a 2 a din aceeasi campanie va fi de 120 lei ,o sa primesc pt ambele discountul de 85 lei?

 4. Claudia F:

  Buna Alina,
  Pentru a 2 a comanda nu vei mai avea reducere.

 5. Alexandra Maria:

  Buna Claudia! Eu am reducere fixa de 85 de lei,dar este o oferta in My Avon,”daca cumperi de 160 de lei ai discount 40%” care dintre acestea se vor aplica la comanda?

 6. Claudia F:

  Buna Alexandra,
  Ai 85 lei reducere pentru toata comanda de minim 300 lei. Nu se aplica reducerile de 40%.

 7. Marinela:

  Bună,dacă fac comanda de 507 lei primesc 25% discount?

 8. Claudia F:

  Buna Marinela,
  La o comanda de 507 lei ar trebui sa ai 25 sau 30% reducere, depinde daca ai fost activa in ultimele 2 campanii si daca ai produse cu reducere fixa de 10 sau 15%. La finalul comenzii pe pagina de reprezentant vei vedea exact cat ai comanda.

 9. Bia:

  Buna..am avut comanda in campania trecuta de 705 lei…si am platit 590 de lei..unde este reducerea? Sau discountul se aplica la comanda urmatoare ca nu inteleg..nu sant la prima comanda.

 10. Claudia F:

  Buna Bia,
  Poate ai avut produse cu reducere fixa de 10-15% sau din ofertele pentru reprezentanti si My Avon Magazine pentru care nu ai avut reducere. Cel mai bine poti sa verifici daca suni la relatii clienti sa se uite direct in contul tau. Telefon *2866 sau 0213118555.

 11. Vasile elena:

  Buna, eu sunt reprezentant si in c1 am s comanda de doua ori din catalog dar a doua oara nu am primit discaunt e normal asa.? Si in c 16 am reprezentat doua fete sa devina reprezentant avone si nu am primit nimic cadou de ce

 12. Claudia F:

  Buna Elena,
  Reprezentantii inscrisi in ultima perioada nu au reducere la a 2 a comanda. Cadourile pentru inscrieri o sa vina dupa 2 campanii, adica o sa le primesi in campania 2. Aici gasesti noul program: http://www.claudia09avon.eu/avon-junior-program-reprezentanti-noi/.

 13. Tania:

  Bună Claudia. Sunt reprezentanta . În prima luna am avut o comanda de 440 lei în a doua luna comanda o am de 1161lei. cât discaunt o sa am pt acesta suma?

 14. Claudia F:

  Buna Tania,
  Pentru prima comanda ai avut 85 lei reducere asa ca la a2a comanda vei avea tot 85 lei reducere iar in campania urmatoare vei intra pe lista de reducere normala.

Adauga un comentariu!

Atentie! Comentariile apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de un administrator. Daca asteptati un raspuns mai rapid ati putea incerca sa adaugati intrebarile si pe forumul nostru www.forum.claudia09avon.eu