Plata facturii Avon

Plata cea mai rapida se face la BCR, unde se plateste un comision de 0.6% din valoarea facturii tale. Daca intarzii cu plata sau daca trebuie sa platesti in avans, cel mai indicat e sa platesti la BCR.
Fara comision puteti plati la bancomatul City Bank precum si la Banca Transilvania cu cardul, daca aveti cont la aceasta banca.

Comanda se mai poate plati la CEC, Garanti Bank, BRD sau la posta daca o face pe calculator, daca se face prin mandat postal,lata o sa intre in 5 zile lucratoare.
ATENTIE! Reprezentantilor si Liderilor care isi depasesc termenul de scadenta a facturii, li se vor factura penalitati in cuantum fix, in functie de vechimea debitului.

Astfel, pentru acei Reprezentanti care si-au depasit termenul de scadenta cu:
4 zile, li se va aplica o penalitate de   7 lei
16 zile, li se va aplica o penalitate de   8 lei
45 zile, li se va aplica o penalitate de 10 lei.
Valoarea penalitatilor este cumulata in situatia inactivilor de doua si de trei campanii! De exemplu: daca un Reprezentant este inactiv de o campanie si are o factura neachitata cu termen scadent depasit, i se va aplica o penalitate de 7 lei, iar daca va ajunge inactiv de doua campanii va avea o penalitate in plus fata de cea anterioara de 8 lei, adica 15lei. In cazul celor inactivi de trei campanii se va aplica inca o penalitate de 10 lei, in total avand de plata 25lei, cu titlu de penalitate!
Aceasta penalitate va fi aplicata pe factura odata cu urmatoarea comanda plasata, iar in situatia in care nu va mai exista aceasta a doua comanda, penalitatile vor fi facturate separat. De asemenea, acei Reprezentanti care vor intra in BadDebt, vor avea aplicate penalitati in cuantum de 25 lei, plus o taxa de administrare a contului de catre agentiile de recuperare externe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

orange.ro

546 comentarii pentru “Plata facturii Avon”

 1. Ruxi:

  Buna am dat o comanda cu livrare la centrul expres vineri seara si acum imi apare retinuta pt verificarea creditului desi eu nu am depasit termenul la comanda anterioara…tin sa mentionez ca am 0/6 la bun platnic si comanda mea avea o valaore de 603.25..

 2. Claudia:

  Buna Ruxi,
  Mai poti verifica o data pe cont, poate mai ai vreun rest de la ultima comanda. Daca nu, suna la relatii clienti ca sa iti verifice contul si sa se rezolve problema.

 3. catalina:

  Buna, am si eu o intrebare.Cum pot confirma o plata a facturii la BRD..am sunat la relatii clienti si mi-a spus ca trebuie facuta prin email, dar nu stiu cum sa porcedez.

 4. Claudia:

  Buna Catalina,
  Trebuie sa scanezi chitanta si sa o trimiti pe adresa de mail de pe care primesti confirmarea comenzii (repservice.ro@avon.com).

 5. raluka:

  buna claudia
  am si eu o intrebare am intarziat 3 sapt cu facutura deoarece am fost plecata . si luni merg si platesc . ce penalitati o sa am ??

 6. Claudia:

  Buna Raluka,
  O sa fie cam 15 lei penalitatile de plata.

 7. georgiana:

  buna am si eu o intrebare cat tinp am voie s dau comanda numi de 8 milioane si jumatate k eu normal am mai mult de 8 jumatate dar cica nu pot da mai mult k am intarziat cu plata facturii si acum daca o platesc la tinp pot da comanda peste 8 jumatate ast un raspuna

 8. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Daca nu platesti la timp facturile iti taie creditul de 1800 lei si ai doar 850 lei. Dupa 6 comenzi poti da comenzi de 1800 lei iar daca intarzii iar vei pierde din nou limita.

 9. georgiana:

  buna dar daca dau astazi o comanda de 8 mil jumatate pot sa mai dau si peste 5 zile alta chear daca nu platesc factura

 10. Claudia:

  Buna Georgiana,
  Poti da doar daca nu depasesti limita de credit, daca limita ta de credit este 850 lei, nu vei putea da alta comanda pana nu platesti prima factura sau macar o parte din ea, in functie de valoarea comenzii a 2-a.

 11. Livia:

  Buna,

  Am si eu o intrebare. Daca eu maine primesc coletul cu comanda de la avon ca reprezentat in cat timp pot face plata.

 12. Claudia:

  Buna Livia,
  Poti plati factura in maxim 18 zile, iti scrie pe factura, cand este ultima zi de plata.

 13. claudia:

  Buna ziua am primit factura de avon si am si eu o intrebare pot sa o platescsi la pay poynt sau numai la posta si banca.
  Multumesc

 14. Claudia:

  Buna Claudia,
  Se poate si la paypoint.

 15. Dana:

  Buna . Daca dau o comanda in weekend cand se factureaza ? Daca o dau sambata prin curier vine luni sau marti ?